Komentari na vest

Santareli nastavio da rotira: Bejza Ariči zamenila rovitu Zehru Guneš

A

Akke

pre oko 2 meseca

Brazil Italija i Japan su nam najveci konkurenti u borbi za medalju.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Japan nama nije konkurent zbog fizike.Dobro se brane Japanke ali nemaju visinu i samim tim nemaju blok, dok mi imamo blok.To je mismec.Italija moze sa nama da se nosi i fizicki i tehnicki.Minus Italije je sto nikad nije osvojila olimpijsku medalju.
G

Gost 28282

pre oko 2 meseca

Brundo Japan posle SSSR ima najvise medalja na OI.Toliko o fizici...
t

terzacar

pre oko 2 meseca

Nisu visoke ali su brze...njihov blok mozda ne moze da sabije loptu pod noge protivniku, ali je cesto cvrst da upasivi smeč, plus je Koga izuzetno inteligentan napadač, po meni bolji tim od poljakina...najveća misterija su mi amerikanke
S

Sanjci2

pre oko 2 meseca

Melisa je najbolja i moje misljenje najlepsa u ovom timu, ako je to bitno, ne znam zasto uvek iste igracice guraju, i procenjuju ko je lep ko nije i ko ima najvise pratilaca, igra je bitna a pojedine bile povredjene ili ne svakako nisu na vrhunskom nivou. Celom igrom i atmosferom srozace i kvalitet Melise ali bolje za nas i nas plasman.
G

Gost 28282

pre oko 2 meseca

Melisa Vargas najlepša??? To je kao da kažeš da je Bobi najlepši košarkaš iz Srbije....
S

Sanjci22

pre oko 2 meseca

Ni blizu poredjenje! Necemo da komentarisemo njen stil, itd, da li je zenstvena ili ne, ali pogledajte njeno lice Gost, nema mane, dok npr kod drugih moze da se diskutuje o velicini glave, usima, nosu itd... Ali u svakom slucaju o ukusima se ne raspravlja niti lepota pobedjuje, igra je bitna!
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Mnogo povreda i ocigledno naruseni odnosi u reprezentaciji kao posledica pritiska javnosti da se po svaku cena igra LN sa najjacim timom i odbrani zlato.I kako sad da igraju OI?Morace pomocu stapa i kanapa.Mi srecom tih problema nemamo jer dok su se drugi trosili u LN mi smo odmarali.
d

dgz

pre oko 2 meseca

naravno da je rovita kad je samo gruvaju devojka iz godine u godinu sve krupnija i sporija.Kordinacija i odraz kao da je ne zanimaju. Samo instagram i teretana budzenje. Tanke Turkinje bez Vargas bi bile druga klasa
Z

Zehraaa instaaagraaaam

pre oko 2 meseca

Ona je najbolju sezonu imala 2021 i od tad se ugasila, vise se dala u promocije sminke, automobila, slikanje, poziranje, putovanja itd. Ove godine nema ko je nije izblokirao a bila je poznata po svom napadu u kombinaciji sa Cansu Ozbay. Za njeno stanje licno kriv savez povredjena je bila i u Vakifu, Gvideti je stedeo koliko je mogao, a onda umesto da je savez skloni sa VNL-a i pomogne joj da se oporavi za Pariz oni je salju da igra Ligu nacija gde je dobila i povredu kolena pored bolesnog ramena. Kod njih izgleda Hande Zehra i Eda moraju da igraju svuda po svaku cenu, naravno tri najpopularnije Turske odbojkasice.
d

dgz

pre oko 2 meseca

Odavno oni prave takmicenje lepotu a ne skupini najboljih. Cinjenica je da imaju najlepsu reprentaciju godinama unazad,njih covek gleda zbog toga a ne zbog odbojka. Baladin,Gunes,Akoz,derya,guveli,sahin bas ih je dosta prozujalo tu na konto lepote,da im nema vargas bile bi kao mi u fudbalu sve sminkeri instagrameri al na terenu 0
S

Sakii1i

pre oko 2 meseca

Nemoj da te cuju, za njih u zemlji je ona najbolja, najlepsa i najpracenija odbojkasica pa i zena na planeti, ko napise suprotno odmah napadaju 😄.
G

Gost 28282

pre oko 2 meseca

Zehrna instagram odradila svoje iz Pariza Ostalo nebitno...
M

MinjaMarkovic

pre oko 2 meseca

Brate poveo je u Pariz 13 igracica od toga 3-4 rovite, juce izbaci Tugbu zdravu ubaci Ilkin Aydin koja povredjena jedno mesec dana. Zehra povredjena jos iz klubske sezone. Zar nije mogao pre dolaska u Pariz videti ko je na nivou i ko je zdrav a ne vuci ih u Pariz i 2 dana pre utakmice uklanjati igracice iz rostera 😳 svasta
L

Low

pre oko 2 meseca

Mozda je i video, ali kad ne bi Hande i Zehru poveo na OI nekako se cini da bi dobio otkaz momentalno, izgleda da tu rade neki lobiji po misljenjima ljudi, svaki osim onog koji treba-ko je igracki najbolji. Sad gleda sta da kombinuje da se izvuce, nada se da ce lkin, Zehra i Hande biti top, ili da ce Vargas sama da donese borbu za medalju, nema od toga nista.
i

ironija

pre oko 2 meseca

Flop u najavi.
S

SvrakaShearer

pre oko 2 meseca

Odičan potez, sad kad se definitivno oporavila Ilkin je bolja od Tube u napadu i na prijemu (iako joj je napad masu jača strana, kao i svim Turkinjama u odnosu na prijem). Kako to da u sastavima ne vidimo drugog libera, to me baš čudi?
I

Ilkin Aydin

pre oko 2 meseca

Ilkin jeste bolja ali on je poveo kao primace skoro sve rovite, Meliha i Tugba su jedina bile zdrave i bez povreda. Cak ni Turcima nije jasno izbacivanje Tugbe iz rostera. Za Zehru ocekivano, devojka vuce povredu iz klubske sezone, a oni je vukli i na VNL takvi ispovredjivanu gde je posle povredila i KOLENO pored bolesnog ramena.