Jakšić (©MN Press)
Jakšić (©MN Press)

Radnički odveo Partizanovog kapitena: Jakšić stigao u Kragujevac

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 11:11

Još jedan srpski reprezentativac u taboru vicešampiona

Sjajan posao radi Radnički u letnjem prelaznom roku i pravi ekipu koja će ozbiljno da se „pobije“ za titulu sledeće sezone.

Još jedan reprezentativac Srbije je stigao u Kragujevac: Radnički je doveo mladog Petra Jakšića, koji je bio biser, kapiten Partizana u prethodnim sezonama.

Izabrane vesti

„Radnički pravi dobru ekipu, igraće se na sva četiri fronta sa izuzetno visokim ambicijama i nije mi bilo teško da se opredelim za takav projekat. Za mene kao mladog igrača u ovom trenutku su veoma bitne jake utakmice i kvalitetan rad u klubu, a nema sumnje da će mi treninzi u Kragujevcu sa iskusnim trenerima, ali i saigračima, to omogućiti“, smatra Jakšić.

Adaptacija na novu sredinu će Jakšiću lako da prođe, jer će raditi pod dirigentskom palicom trenera Uroša Stevanovića, koji je selektor reprezentacije Srbije, a sarađivali su još od mlađih kategorija državog tima.

„Poznajem dobro većinu novih saigrača, sa mnogima od njih sam nastupao zajedno kroz klub i reprezentaciju, dok sam se sa ostalim susretao kao rival kroz utakmice. Takođe, jako dobro sam upoznat i sa sistemom trenera Stevanovića, sarađivali smo najpre kroz juniorsku, a zatim i seniorsku reprezentaciju i sigurno je da mi neće biti teško da se uklopim. Mislim da zaista možemo da idemo na najviše ciljeve“, poručio je Jakšić.

Kapicu Radničkog su prethodnih dana zadužili takođe reprezentativci Srbije Strahinja Rašović, Radoslav Filipović i Radomir Drašović, kao i crnogorski internacionalac Nikola Murišić.


tagovi

Radnički KragujevacVK PartizanPetar JakšićVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara