Nenad Puljezević (©RK Crvena zvezda)
Nenad Puljezević (©RK Crvena zvezda)

Puljezević posle 26 godina opet u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 21:42

Nekadašnji rukometni reprezentativac naše zemlje, ali i Mađarske, biće prvi pomoćnik Marka Krivokapića i radiće sa čuvarima mreže kluba iz Ljutice Bogdana

Aktivno u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda želi što spremnije da uđe u novu sezonu, pojačana u svim segmentima. Posle šest novajlija na terenu, crveno-beli rukometaši dobili su i novog trenera golmana. Sa čuvarima mreže radiće Nenad Puljezević.

Nekadašnji rukometni reprezentativac naše zemlje, ali i Mađarske, biće i prvi pomoćnik trenera Marka Krivokapića. Puljezević se vraća u Zvezdu posle 26 godina. U dva navrata stajao je na golu crveno-belih, prvo od 1990. do 1994. godine, a zatim od 1996. do 1998.

Izabrane vesti

U bogatoj karijeri u Srbiji je branio boje i Partizana i lazarevačke Kolubare, a bio je i član Lovćena, PIK Segeda, Hanovera, Hitenberga, Kadeten Šafhauzena i Kajzerslauterna. Poslednih godina radio je kao trener golmana u Kataru.

Zvezda je zasad dovela šestoricu rukometaša. Marko Krivokapić, novi trener crveno-belih, imaće na raspolaganju srednjeg beka Marka Kneževića koji se vraća u klub posle godinu i po. Prošle sezone branio je boje italijanskog Fasana. Pre njega stigli su tandem Jugovića, levo krilo Aleksa Skuban i desni bek Nemanja Momčilović, iskusni golman koji je dugo branio u Portugaliji, Radule Radulović, doskorašnji pivotmen kragujevačkog Radničkog Veljko Davidović i desno krilo Jovan Mirković koji je stigao iz Vrbasa.

Zvezda je prošle sezone bila skromna šesta u Super rukometnoj ligi Srbije, a ambicije u narednom šampionatu, koje počinje sredinom septembra, su napad na plej-of (prva četiri mesta) i konačno plasman u Evropu.



tagovi

RK Crvena zvezdaRukometna superligaNenad Puljezević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara