Komentari na vest

Pala još dva svetska rekorda na Olimpijskim igrama! Surovi Amerikanci vladaju u Parizu

S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Lepo sam rekao pre neki dan,smešne trke i dajte im odmah sve medalje...
Z

Ze

pre oko 2 meseca

Nama ko je jedino može da donese zlato jesu ovi iz Pink Pantera.
K

Kolee

pre oko 2 meseca

Dominirao bi svako, da mu ukinu doping kontrolu, narokaju se steroidima i ko zna čime sve i onda kao neka sila u osvajanju. Njima nikad nije trebalo ni dozvoliti da učestvuju.

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Em to em sto kupe sirom sveta sve sto valja, pa ja licno imam drugara kojem su njegovu sestru uzeli da igra za njihovu reprezentaciju u zenskom vaterpolu, eno je Jovana Sekulic talentovana devojka odrasla u Beogradu al pokupise je Ameri, tako i sve i svuda sto valja oni uzmu ne pitaju samo pare nude, retko sta oni sami proizvedu
K

Kolee

pre oko 2 meseca

Bas tako drug.
r

realnooooo

pre oko 2 meseca

kakvu glupost si ti sine odvalio...ko je bre ukinuo dooing kontrolu amerima? jedino ako si ti? Ljudi se te testiraju vise nego svaka druga reprezentacija. i za razliku od npr. rusa,kaznjavaju svoje sportiste ako padnu na doping testu. imas primera koliko hoces : Merion Dzons,Sakari Ricardson,Lens Armstrong itd. To sto ti mrzis Ameriku,to je jedno...ali treba biti realan i objektivan...za razliku od nas i mnogih drugih zemlja,Amerikanci mnogo ulazu u sport,a pored tih ulaganja,tamo postoji ozbiljan sistem,sve se radi planski...recimo vide u srednjoj skoli nekog klinca koji je talenat za recimo plivanje,atletiku ili sl. odma se ulaze u njega,odma se forsira i gura...njegovo je samo da trenira,sve ostalo ce drzava da mu obezbedi...a rezultat takvog sistema je broj medalja na svakoj olimpijadi...neprikosnoveni su u vecini sportova...posebno pojedinacnih...a evo sada se polako ali sigurno probijaju i u ekipnim,sem kosarke mozes li se setiti nekog ekipnog sporta pre recimo 30ak godina u kom su ameri bili dobri? a vidi ih sada...vaterpolo,odbojka muska i zenska itd. mozda jos uvek nisu sila,ali vremenom ce sigurno postati...dok nasi nemaju vode u bazenima,ameri sipaju milione u taj sport,i taj i svaki drugi...i sta ce im neki doping?