Komentari na vest

Olimpijske šampionke ne daju krunu: Neočekivana junakinja srušila Brazilke u taj-brejku

G

Guimaras

pre oko 1 mesec

Ze Roberto je brazilski Terza. Kao tu je on negde, ali realno kad pogledaš usmrdio generacije i generacije igrača da ne dostignu svoj vrhunac.
h

hwhsb

pre oko 1 mesec

nije do njega, nemaju korektora dobrog i to im fali za zlato, vecito gube finala i polufinala zadnjih godina
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Ze Roberto ima dva olimpijska zlata sa Brazilom 2008. i 2012. ali nema zlato sa svetskog prvenstva.Brazil ima cak cetiri srebra na SP.I slazem se sa komentarom da im nedostaje vrhunski korektor.Mi i Brazil imamo obrnute probleme.Mi imamo vrhunskog korektora ali nemamo dobre primace, dok Brazil ima Gabi koja je verovatno najbolji primac na svetu ali nema vrhunskog egzekutora.
i

ironija

pre oko 1 mesec

Gabi danas u prva 3 seta 17% u napadu a najbolji primač sveta! Ovde se neki našli da kritikuju Tijanu kad joj napad padne ispod 50% pa šta onda na ovo tek reci. I gle čuda kroz ceo meč ih je nosila 20godišnja Ana Cristina, nece je sigurno stavljati na klupu zbog "nedostatka iskustva".
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Ako iko zna da zaustavi protivnicko najjace oruzje to je Kiralji, u tokiju su stavili tijanu u dzep
G

Gvidoslave

pre oko 1 mesec

Gvido moze da se pohvali da je prodao pobedu nad mozda novim-starim olimpijskim sampionkama. Peti set dobio selektor Amerike, pametnim izmenama i dobrim taktickim servisima gde je totalno izbacio glavnog napadaca Brazila- Ana Kristinu, a ne kao nas sto pravi NEVIDJENE izmene u istoriji odbojke. Hvala Gvido nas dobri 🙏🏻
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Neverovatno je da su Brazilke izgubile prvi set a imale su sedam blokova.Sedam blokova u setu...Izgleda da imaju losu mentalnu pripremu.Ove godine su bile bez poraza u LN do polufinala gde su izgubile od Japana.A onda izgubile i u mecu za bronzu od Poljske.Pre dve godine izgubile u finalu SP od nas.Podlezu emocijama kad ne smeju.
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Njima je Amerika peniclin, uvek ih pobedi. Taj niz traje još od finala VNL 2021, pa onda finala u Tokiu sve do danas.
I

Ima istine

pre oko 1 mesec

@cinjenica, dobile su ih Brazilke ove godine na VNL ali Usa nije bila u najjacoj postavi ali u bitnim mecevima vec dugo dugo Brazil ne moze da ih dobije
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Tužna i žalosna Kuba,šta su sebi dozvolili.