Komentari na vest

Olimpijska senzacija pala na peterce, Srbija sa Amerikom za finale!

f

fiki3

pre oko 1 mesec

rekreacija
u

uzicanin

pre oko 1 mesec

Msm da je finale nase ,nekako bez pompe i novinara na ispracaju sa urusenim sistemom vrednovanja vaterpola u nasoj zemlji.Ali sve to zaboraviti i dati nase srce ovim momcima da donesu medalju sa OI.

Mr 007

pre oko 1 mesec

AJMO PO TO ZLATO!!! SRBIJAAA!!!💪
S

Storari

pre oko 1 mesec

Msm da se nikada nije desilo da u polufinalu budu dva tima sa trećeg i dva sa četvrtog mesta iz obe grupe.
T

Tuci Tuci

pre oko 1 mesec

Zvati Darka Udovicica na informativni razgovor i reci mu da se burazer ne zajebava u polufinalu, inace se vadi fascikla i pocinje analiza njihovih svojevremenih mešetarenja u VK Partizanu. Eto finale.
v

vanja udovicic

pre oko 1 mesec

pa on je sklonio milion dolara od neodrzane univerzijade kao ministar ? nasli racun, sve..i ?
Б

БЛНВ

pre oko 1 mesec

Никад ниси био њихов,она никад неће бити твоја Дејане брате пусти нас до медаље
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Ajmo finale Hrvatska-Srbija!!!

Delija

pre oko 1 mesec

Ma koji rvati, Madjarska Srbija. El Klasiko.

Delija

pre oko 1 mesec

Danas sam procito nesto zanimljivo, ide ovako. USA NOVINAR JE OBJAVIO DA SUMNJA DA JE NOVAK DJOKOVIC UZIMAO NEDOZVOLJENO SREDSTVO , PA GA INTERESUJE STA JE BILO U FLAŜICI IZ KOJE JE NOVAK NESTO UDAHNUO??? Odgovor je bio bas SRPSKI......TO JE VAZDUH IZ SRBIJE, U NJEMU IMA OSIROMASENOG URANIJUMA OD NATO BOMBARDOVANJA I TO MU DAJE ATOMSKU MOĆ....... NEKA UZDAHNU VAZDUH SRBIJE I KOŠARKAŠI I DELFINI...... IDEMOOO JAKOOOO BREEEE!!! 💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸
K

Krme

pre oko 1 mesec

Samo da uzdahnu vazduh i sve ok, brat.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Sad ste po četvrtinama upisali gol manje.
M

Moramo

pre oko 1 mesec

pobediti ove ,,drogirante''(sto bi pokojni Korac rekao)kako znamo i umemo ......Napred Srbija!!!
д

дон јое редингтон

pre oko 1 mesec

поента је и онамо и намо, су динариди са балкана сећам се олимпијсде у атланти , наши губе 5-2 од амера и добијају тај меч
v

vladano79

pre oko 1 mesec

u skorije vreme tesko da nam se namesti bolji zreb. Treba to iskoristiti.
X

X

pre oko 1 mesec

Ja bih pre na Amere nego Australiju. Mislim da nam više leži njihov način igranja
T

Trbojević665

pre oko 1 mesec

Više nam odgovara Amerika od Australije, njihov stil i plivanje nam leže, stara nasa skola. Imaju dobre blok igrače , dobro plivaju i dobro koriste igrača više. Imaju igrača na stativi uvek, zonski se brane bice zanimljivo, samo da smanjimo dijagonale i uplivavanje, i da im zaustavimo bekove, igra bez kontra prekršaja mora biti. Sportski pozdrav.
G

GorostasRokstedi

pre oko 1 mesec

Sistemsko uništavanje Partizana tako sto im se sipa ko sto meni sipa rošava kačamaka za koji sam zaradio u Briselu. Preveliki si Parrizane.
s

sistemskiiii

pre oko 1 mesec

se partizaiii sam unistava jer kad je posteno oni ne mogu nista da osvoje,samo otimanje,gepekovanje,namestanje i onda je sve po volji
ш

шуми

pre oko 1 mesec

па ето опет сн мо у полуфиналу и без уништеног партизана,па шта ћеш више
H

Hidzuama

pre oko 1 mesec

Ide dupla pobjeda protiv Amera i finale. Aj Srbijaaaaa

Petar.P

pre oko 1 mesec

Komentarisao sam juče da nam se otvorio put i da treba samo malo zalaganja. Plus kada dodaš golmana koji je ovaj put na visini zadatka, prolazak je bio realan, jer mi nismo uopšte loša ekipa. Naravno neke stvari ne štimaju, za novog trenera sam i dalje, ali ako imamo dan, mogu se dobiti i jedni Grci. Sada eto Ameri, sa kojima se isto može, samo da se pokaže želja i da Filipović skine ono što se mora skinuti. Posle u finalu šta bude, ali eto stvarno greota je neiskoristiti činjenicu da do finala ne igraš protiv Hrvata, Španaca, Italijana i Madjara koji su sa nama ipak taj krem vaterpola. Momcima ponovo želim sreću i naravno da se prodje dalje, jer će meč za bronzu već biti dosta teža priča.
I

Indijanac72

pre oko 1 mesec

Doktorat trenera Urosa Stevanovic i pokazatelj da je jedan od najboljih svetski trenera.Tajm aut i crtnje akcije za Mandica u finisu utakmice,forsiranje golmana Filipovica,uprkos losim odbranama,gde mu je ovaj sve vratio na ovoj utakmici sjajnim odbranama,forsiranje Viktora Rasovica koji nas je golovima drzao u igri to pokazuje.Podrska strucnom stabu i igracima.Ajmo sad po zlato.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Australija da upise ovo takmicenje i pobede protiv madjara i nas...vise u zivotu ovakav penal za 1/2 finale nece imati niti ce prismrdeti zavrsnici. Sviraju ti brutaliti imas coveka vise 4 min i ti izgubis, svaka cast, ovo u zivotu video nisam u vaterpolu.
s

sumnjivi su ovi X-sevi

pre oko 1 mesec

bas gledah madjare, lik promasuje 1na1 sa golmanom za pobedu...Nijedan favorit nije dobio , dva X umalo tri, srecom Jaksic
n

nagib

pre oko 1 mesec

Posto to mocart nije objavio,a mozda i ne znaju jos uvek,da kazem da su nase mlade kosarkasice u cetvrtfinalu prvenstva Evrope,nije bas to vest za izbegavanje i lepo je objaviti.
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

U čemu???? Ženskoj košarci? Pa to ne gleda najuža rodbina..... To je hobi...
S

Svašta

pre oko 1 mesec

Može da se kaže i ko gleda vaterpolo? Pa to ne gleda niko. Da se nije raspala Jugoslavija, teško da bi skupili 12 reprezentacija za turnir. Nepotrebno nipodaštavanje košarke. Amerika uvek osvaja zlato i u muškoj i ženskoj konkurenciji. Tamo gde je Amerika glavna to nikako nije nebitan sport
х

ххххх

pre oko 1 mesec

ватерполисти ће реално ићи да освете кошаркаше против амера, лагани смо
V

Vanga

pre oko 1 mesec

O kakvoj osveti pišeš Nostradamuse?
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Ispravno je reći da će vaterpolisti USA ići na to da osvete poraz svojih košarkaša. Srbija!
Б

Божа

pre oko 1 mesec

Нама се тако никаквима отворио жреб ,да ни из чега уђемо у финале мада мислим да ће бити јако тешко...свака част играчима данас на борби,жељи али будимо реални имали смо јако јако пуно среће,и ето на индивидуални квалитет Мандића који даје три гола са десет метара ,то се виђа једном у сто година,Рашовић даје од неког одбитка,на крају Јакшић кроз шуму руку од жабице испод голманове руке па од пречке у гол...са друге стране примали смо голове из школски израђених акција...хоћу да кажем да осим воље и огромне жеље немамо игру,уиграност и да ако нам срећа мало окрене леђа тешко ћемо даље али ајде,даће Бог да изгурамо...тренер највећа рупа,вратити Декија Савића

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Kako misliš da smo imali sreće pa u vođstvo smo se menjali ni jedna ekipa nije imala više od gol prednosti i da te podsetim mi smo vodili 11:10 pa su Grci izjednačili na 12 sekunde pre kraja.
S

Srbija!

pre oko 1 mesec

Toliko smo bili slabi u grupnoj fazi da je prosto nevjerovatno kako nam se otvorio put do finala. Sada nam nema druge, idemo po tozla
К

Коста.1958

pre oko 1 mesec

Прво сутра кошарка.. Па ватерполо.. Ајте на мегдан.. По реду.. Један по један.. Ој Амере.. Ој Амере.. Америка лаже.. Какву правду.. НАТО ловци.. У Србији траже.. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
V

Vaterpolo

pre oko 1 mesec

Izjednacena i neizvjesna utakmica drzali su se dobro Australija bili su blizu da prodju ali je golman kod Amerikanacea bio odlican.Teska utakmica nas ocekuje prvo polufinale za Amerikance u vaterpolu od Pekinga nasi imaju sanse ako odigraju kao danas.
H

Hapli

pre oko 1 mesec

Šteta, daleko bi lakše bilo sa Australijom u polufinalu iako su nas razvalili u grupu, neiskusni su i padaju kako odmiče turnir što se pokazalo i u petom kolu grupe kad su šokantno izgubili od Japana. Ameri su nezgodni i rastu iz godine u godinu, grade reprezentaciju za zlato 2028. u LA sa Dekijem Udovičićem, a realno im se i sad otvorila lepa prilika, pa će ići svim silama na to. Treba ići kao danas i maksimalno agresivno pogotovo u odbrani, setite se da su nas izbacili u polufinalu 2008. u Pekingu kad smo imali daleko jaču ekipu..
M

Mi

pre oko 1 mesec

Setili smo se!
S

Sećamo se

pre oko 1 mesec

Imali smo jaču ekipu ali i sukobe unutar nje. Tada se golman Šefik potukao sa današnjim gradonačelikom glavnog grada i slomio mu nogu!