Komentari na vest

Ode još jedna medalja: Španovićeva ni do finala!

.

.m

pre oko 1 mesec

2m
L

Lada*60*

pre oko 1 mesec

Ma samo Vas zafrkavam, da vidim da li pažljivo pratite komentare.
b

brine

pre oko 1 mesec

da tije tog bakzuza mnogi sportisti ne bi videli olimpijadu

Gradinaboys

pre oko 1 mesec

100% si u pravu. Dao bih ti 1000 lajkova da može.
S

Srdjan994

pre oko 1 mesec

Rezultat dugorocnog ugnetavanja i gasenja skok u dalj kluba partizan!!!!!!!
g

gaziii zvezdoo

pre oko 1 mesec

Hahahahahaha
P

PD

pre oko 1 mesec

Jel ovo treba da bude smešno?

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Evo sta se desava kada baksuz isprati sportiste i pozeli im srecu!
V

Vani

pre oko 1 mesec

Najveći baksuz i najveće zlo u istoriji srpskog naroda... istorija ce na kraju pokazati, ali tada ce biti kasno za narod bez mozga....
d

dottore 73

pre oko 1 mesec

Vaistinu baksuz !

Gradinaboys

pre oko 1 mesec

100% si u pravu. Dao bih ti 1000 lajkova da može.

Vik55

pre oko 1 mesec

Ajde za promenu nek novinari osvoje nešto pa nek lupaju gluposti. Od sporta sem na prenosu nista videli ni klupe za rezervne igrače. Ivana je otišla rovita i ne oporavljena na svetsko prvenstvo i samo budala je bio "siguran"u medalju. Bravo Ivana za sve i za ovaj pokušaj
P

PD

pre oko 1 mesec

Dobro pošto ti očigledno nisi budala nego si pametan pa nisi ni očekivao odd nje medalju, onda nas prosvetli što je uopšte išla na takmičenje? Bilo bi poštenije ( a i bogami jeftinije) da je rekla nisam se oporavila od povrede, nisam spremna i da nije ni otišla. Ovo što sam napisao se ne odnosi na njenu dosadašnji karijeru ( za šta skidam kapu) nego jedino za ovu olimpijadu. Sportski pozdrav
B

Boners

pre oko 1 mesec

Otisla je zato sto je izborila ucesce i htela je da proba. Sto su nasi fudbaleri otisli na evropsko kad su znali da nece osvojiti. Vise od pola sportista na OI zna da nece osvojiti medalju, a jos daleko veci broj nece osvojiti.
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek

pre oko 1 mesec

Bravooo Ivana . Srbija je u velikom kanalu 3 medalje ,ejj. Hahaha , komedija od Države , Sistema , Naroda , Sporta ma generalno svega . Mentalitet ko kinder jaje .
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Nije tri vec dve.Dva zlata u tenisu i miks streljastvu.
0

09999

pre oko 1 mesec

KAKVA ZEMLJA TAKAV I SPORT. DNO DNA
N

Nažalost

pre oko 1 mesec

Ovo je očekivano.
V

Vani

pre oko 1 mesec

Karma rodjaci, karma...
V

Vlada*60#

pre oko 1 mesec

Opet srbomrsci dodaju po gasu. Pa to je bre i vaša zemlja. Mrzi pojedinca, onog ko ti nešto uzima, ko ti nešto ne da. Nemoj mrzeti državu, narod, sportiste koji jedino kvalitetom mogu da dostignu uspeh, a ne foliranjem. Sticajem okolnosti došlo je do smene generacija u mnogim sportovima: vaterpolo, ženska košarka, basket 3×3, muška odbojka, neki u borilačkim sportovima, pa i Ivana je na zalasku karijere. Samo je Novak osvojio za mene neocekivano zlato. Ovi koji su na dužnosti pljuvača da smanje doživljaj, jer ih to neće spasiti njihove evidentne nesreće.
V

Vani

pre oko 1 mesec

Nece ni tebe spasiti nijedna njihiva medalja, dzaba svojatate uspehe, oni se bore za sebe ne za tebe... a imperator da bi kupio njihovo cutanje deli NAŠE PARE i šakom i kapom... gledaj malo iznad okvira koji ti serviraju rezimski mediji bice ti mnogo bolje
V

Vani

pre oko 1 mesec

Gorivo ti najskuplje u regionu, cena hrane skuplja nego u Nemačkoj, kvadrat stana kaooo da smo kneževina Monaco, a pri tom plate medju tri najgore u Evropi, a imperator deli 200 hiljada za jednu medalju i kome treba i kome ne treba (AKO TI SMATRAS DA JE TROICKI ZASLUZIO 200 HILJADA IDI LEČI SE) ... i ti kazes mrzi onoga ko ti ne da.... HAHAHAHA
R

Redmond

pre oko 1 mesec

Bolje da je ona osvojila medaju nego Nolo, zato sto je vise zasluzila.
G

Gost555

pre oko 1 mesec

Da li je dobro zakačila zihernadlu? Pitam za drugaricu.
L

Logitech

pre oko 1 mesec

Ocekivano. Jos je i prestupila.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Poslao sam mail svetskom plimpijskom komitetu da ih molim da ubace dzoleta dzogaja i bakija b3, jer nas zivot je mrak. Da uzmu tu trecu zlatnu. Nadam se da ce nas prguraju za brek denZ....
F

Forever Young

pre oko 1 mesec

Čekam te kod kolima.
O

Ortiz

pre oko 1 mesec

Hahahahaha
V

Viola

pre oko 1 mesec

Nema veze, mnogo se država istrošila sve ove godine na jedne te iste. Gdje je sad onaj Jang Bojs, da im pokažu njihovog Boga.
D

Desava se

pre oko 1 mesec

Glavu gore ivana
з

зоки 31

pre oko 1 mesec

богдане мали враже не тренинг пре скока
L

Lola bekrija

pre oko 1 mesec

Djoković je svojim uspehom zasenio sve neuspehe kolega iz drugih sportova. Nama, pravim Srbima dovoljno. Sad se samo čeka još da nam Kari i ekipa donesu medalju, nebitno koju, svaka je kao zlatna, a da košarksšice neko ispraši i pošalje kući, jer ni jedan normalan Srbin ne može podržavati našu selekciju za koju igra stranac. To kod Srba ne biva. Neka budemo zadnji, nema veze, ali isklučivo sa Srbima u ekipi.
P

PD

pre oko 1 mesec

Auu ozbiljno mislim ( gotovo sam siguran) da je kod tebe u pitanju neka kriza identiteta. Da mi je samo znati odakle si ti i tvoji roditelji pa bih možda i znao odakle taj strah kod tebe pa moraš da sam sebe ubedjuješ kako si ti pravi Srbin ( ili više Srbin od drugih) a drugi nisu. Očigledno ti je to odbrambeni mehanizam. Sportski pozdrav
G

GeOs

pre oko 1 mesec

Najace je sto mi unapred racunamo medalje, pa onda kad se ne desi... kao to je to, izgubili smo medalju. Bolesno razmisljanje, bolesan mentalitet.
I

Ivana GOAT

pre oko 1 mesec

Voleo bih jako da ode u LA (nikada nije nosila našu zastavu na otvaranju Igara, i tu mislim da je učinjena velika nepravda, čast i Anđušić-Maksimović i Sonji Vasić, ali one ne mogu ni u istu rečenicu sa Ivanom Španović) i uzme kao i Nole u 38oj godini to zlato, ali to je baš teško, prvo bi morala da bude baš veliki fanatik da izgura još jedan olimpijski ciklus, plus da ne bude povreda i atletika je sama po sebi specifičan sport koji ne prašta ama baš ništa, tako da nažalost ostaje tako kako jeste. Ali hvala velikoj Ivani na svemu što je uradila, svetska i evropska šampionka na otvorenom i bronzana na Igrama u Riu, pa malo li je?!
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Sanse za to su minimalne.Muski sportista od 38 godina i zenski od 38 su nebo i zemlja.Velika je tu razlika.
h

hulk993

pre oko 1 mesec

kakav fijasko
p

podesen

pre oko 1 mesec

Njenih 200 000 e ode Trojickom.
B

Bok

pre oko 1 mesec

Kojih jadnika ovdje ima da kritikuju nju, a ne mogu se popeti na treći sprat. Ako ona nije zaslužila dužno poštovanje, ne znam ko jeste. 34 godine su ozbiljne godine za atletiku, a čini se da su je povreda ili strah da se ne obnovi, prilično ograničili. Jednostavno to nije bila ona, ali svaka joj čast i hvala na svemu. Pravićemo je od blata.
G

Goat123

pre oko 1 mesec

Slupati milijardu evra u Nacionalni stadion a sport u raspadu! Nikad u istoriji Srbije manje dece se ne babi sportom, fizičko vaspitanje smo skoro pa ukinuli pa šta očekivati!? umesto što se talimo sa Kinezima u autoputeve napravite desetak Akademija sporta , država da plaća trenere koji rade u mladjim kategorijama , zabraniti naplaćivanje članarina svako dete treba da ima jednaku šansu ! Kaže predsednik Olimpijskog komiteta Maljkovic samo 4 % dece trenira pod trenerskim nadzorom , pa sta ocekujete !?!
L

Luka994

pre oko 1 mesec

Više liči na bacačicu diska nego na skakačicu.
Г

Гост442

pre oko 1 mesec

Хајде прво да свака школа добије салу за физичко и да се исто подигне на мало виши ниво, да се смањи број гојазне деце и људи, да се улаже у оснивање и финансирање школа спорта и тренирање базичних спортова, а тек онда да се броје медаље. Овако ће се све свести на пуко учествовање
G

Gile 88

pre oko 1 mesec

Apsolutno ste u pravu ali hajde prvo da fizičko vaspitanje dobije prioritetni status a ne samo matematika matematika
Г

Гост Зрењанин

pre oko 1 mesec

Заборавио си летеће аутомобиле,делфинаријум,БГ на Води 2 део,све је то примарно а сале за физичко,климе по болницама нека буду у јеку лета 18 година старе,где је вода многим насељима на 40+,канализација,то је све секундарно за оне који управљају средствима. Све наопако.
D

Džaba

pre oko 1 mesec

Sport u školama je već duže vreme uglavnom pod polupismenim ljudima koji se nisu ili su se u tragovima bavili sportom.Govorim o klubovima. Najbolji primer ženska odbojka u 7-8 godina. ZLOČIN KOJI TRAJE .Onda povrede te dece sutradan su nešto kao realnost. Nećemo moći sport da oporavimo ko zna koliko dugo. Pa sve vode ljudi bliski vlasti.
В

Втб

pre oko 1 mesec

Нису сале неопходне али су пожељне, за почетак треба адекватно платити професоре а онда кажњавати ко не ради свој посао. У просвети сам 15 година и тврдим да 90% професора физичког не ради ништа са децом, као и огромна већина учитеља (има мало ту и до појединих родитеља који дижу побуну јер је неко терао њихово дете да уради нпр склек и сл), деца слободно време проводе на телефону а не у природи и очекивано је да су гојазна, да не умеју да потрче, ухвате лопту и слично. Нажалост, биће још и горе, само треба мало стрпљења.
I

Iz prve ruke

pre oko 1 mesec

Neće da rade ne zato što im se ne radi već zato što nemaju nikakva prava. Roditelj može profesoru da spakuje gubitak posla. Još ako je nepodoban a treba podobnih...Gimnastika se godinama uopšte ne radi niti kome pada na pamet.
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Kako je krenulo i kosarkasi ce danas ispasti sto se ne bih iznenadio ni najmanje...
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Oni ispadaju 100 %.
z

zoki12

pre oko 1 mesec

Dobro je kad te ne BIH iznenadilo.
G

Gile 88

pre oko 1 mesec

Pa realno Australija je vrhunski tim i favorit
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Ne bih rekao da je favorit ali imaju par igraca koji mogu da podivljaju kao onaj Spisu pa smo onda donji...
e

eskobar

pre oko 1 mesec

Ufff bas evo necu. Da jedem kolko sam se nasekiro prosto mi je mnogo zao necu moci da spavam ni da jedem
#

#p

pre oko 1 mesec

Da li neko zna šta je ona uradila za našu atletiku? Ima li neko veći broj medalja? Koliko gradova imaju atketske staze? Koliko ljudi znate da se bave atletikom? Neko je iz ove malene države uspeo da postigne rezultat u atletici i pljuvanje što nije uspela da uradi ništa u trideset četvrtoj godini i još posle povrede.
#

#p

pre oko 1 mesec

Meni su ona i Olivera Jevtić asocijacija na atletiku
n

ne, ne, ne...

pre oko 1 mesec

neću da priznam ovo, čekam da skače Ivana Vuleta.
C

CohibaBehike

pre oko 1 mesec

Čovek je do sad trebalo da evoluira vezano za ove podmetnute masovne sedative koji nas održavaju u pokornisti a daju nam se u formi OI, svetskih prvenstava itd.. to je imalo nekog smisla posle velikih ratova kada su se narodi dogovarali o medjusobnom postovanju i garantovali mir. Pošto su ideali o nekom boljem buducem društvo propali pred našim očima, valjda je i vreme da oblike koji odrzavaju propali sistem još uvek razoblicimo i odbacimo i da se konačno okrenemo ka istini. Veliki pozdrav za sve one koji misle.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

Ivana draga...odluci se napokon - snimanje reklama ili sport ??? Da se vise treniralo, a manje snimale glupe reklame, mozda bi i bila neka medalja.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

koliko imas ti medalja, a koliko snimljenih reklama?
P

Paulo

pre oko 1 mesec

Vidim komentare kao pljuvaci kako vas nije sramota sad sve najgore o devojci pa niko je nije bio po usima da izjavljuje da ide po zlato bolje da je cutala ako je vec bila povredjena,a ne ovamo snimaju se reklame dokle ostajate oni govore do kraja do medalje pritom i sami su pricali idemo po medalju niko ih na to nije terao
G

GostP

pre oko 1 mesec

Kad te prati neko kao onaj samohvaleci zvalonja, to ne moze doneti srecu.....Tri max medalje i to je rezultat rada ovog sto je samo jak na recima....nema od para nista kad nema sistema i kad rusis ono sta valja pa dizes vestacki ono sto nema to u sebi....sve si unistio jebeni zvalonjo i tek ce se to videti u buducnosti, u svim oblastima!
j

joca48484884

pre oko 1 mesec

Đokovićevo zlato mi dovoljno,srce mi ispunilo🥇🇷🇸🇷🇸🇷🇸
I

Igorgost

pre oko 1 mesec

Egipćanin očetkao Kadžaju. Nadali su se u Rvačkom Savezu da će naturalizacijom Rusa i Gruzina da urade nešto na Olimpijadi i doveli neke penzionere od preko 35 godina, koji nemaju nikakve šanse...
M

Milan 112233

pre oko 1 mesec

sada je vreme da se podrži predsednik, i polako da uđe u politiku. stopama Tomašević, Troickog Tipsarevića... Ivana je bila izuzetan sportista i još jedan dokaz slučajnosti (Đokovića Jokić). Mi odavno nemamo sistem i to najzad dolazi na naplatu. I ovo srebro mladih košarkaša je opet splet okolnosti i talenat momaka koji žele da pobegnu ili su pobegli odavde. Sport je postao skup u Srbiji, i dok se talenti ne počnu da traže u osnovnoj školi, i dalje ćemo zavisiti od slučaja. Pogledajte Nemačku u košarci. Ljudi pre desetak godina su bili za koš razliku ( bez Novickog), ali su imali sistem i pogledajte gde su sada.
O

Opa Miki

pre oko 1 mesec

Žao mi Španovićeve jer je stvarno obeležila skok u dalj. Da li je samo loša priprema ili ima i do one povrede od pre oko mesec dana, samo ona zna. Za razliku od nekih drugih sportista koji su podbacili, njoj stvarno nema šta da se zameri.
c

chicha 59

pre oko 1 mesec

steta, a bas se nadala de ce ponovo na kanabe kod nepomenika... ali, razumece on, i ponovo ce je pozvati.. podrzavaju oni, jedno drugo. a i bice neka kinta, onako, prijateljski..
p

pa ...

pre oko 1 mesec

oticice ih jos mnogo. U zenskoj odbojci necemo proci italiju, -1, kosarku zene takodje -1, u kosarci muskoj nade ima bar za bronzu. Vaterpolo, kuca -1...i to ti ga je to moj prika... imamo 2 medalje, mozda uzmemo jos jednu.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Ona je bila povredjena tokom najvaznijeg dela priprema,cak je i samo ucestvovanje bilo pod znakom pitanja.Vi sto je pljujete treba da vas je sramota.Zrenjanin je ponosan na nasu lepoticu!!
c

chicha 59

pre oko 1 mesec

i ceo SBS je ponosan.. mora se odvojiti neki dinar za nju... borila se :)))
d

dunster brigada

pre oko 1 mesec

Kako reče ono faraon: "sramota je kad ti da gol igrač koji prima 5000 €". I to kaže jedan predsednik, e zamislite u kojim lažima živi ovaj napaćeni narod
S

Skeptik

pre oko 1 mesec

Kava,forma,i rezultati u 2024,(plus povreda),takav rezultat..Ocekivano...
G

Gost2381

pre oko 1 mesec

Meni nije jasno zasto se ljudi nerviraju oko oi. Ja od sportova gledam samo fudbal I kosarku, ostalo samo sto cujem vesti. Svi ti dzudisti,rvaci,tekvondisti,kajakasi,strelci redovno na Ep I sp uzimaju medalje I tada jedva da bude par komentara , a nekad ni jedan. Onda kad dodju oi vi se nervirate sto ne mogu do medalje. I da uzmemo 20 medalja radovacete se par dana I kad se zavrse oi za nekoliko dana se sve zaboravi. Gledam listu medalja npr Kazahstan ima oko 10 medalja , vecinu su uzeli u dzudou,dizanju tegova, macevanju I Tako nekim sportovima. Jesu li sad oni bolja sportska nacija jer imaju mnogo vise medalja u tim sportovima a nisu bolji od nas ni u jednom ekipnom sportu. Vi stvarno mislite da je neko u nekoj Ceskoj,Svedskoj, Urugvaju,Australiji cuo da je Srbija uzela medalju u streljastvu Ili ranije u rvanju,teakvondu,kajaku... Djokovic je drugo. Da li vi imate pojma koliko medalja imaju Turska Ili Belgija npr. Stvarno ne razumem cemu nervoza oko sportova koje 90 posto ljudi gleda jednom u cetiri godine 10-ak dana. Da cekam da gledam trku u plivanju koja traje 2 minuta Ili kako neko skace u pesak. Vise mi znaci ulazak zvezde Ili partizana u LS Ili Vose Ili Radnickog u lk,nego 30 medalja na OI. Posebna prica su nagrade za zlato od 200 000eura a za prosle su bile 35000. Kao promovisali su zemlju jer su uzeli medalju Koju ce vecina da zaboravi za par dana. Sta mi imamo od te medalje? Da li vam je promovisan Uzbekistan jer ima 5 medalja?

Bojank91

pre oko 1 mesec

Zaboravip si da dodaš da baš retko ko i poznaje pravila tih sportova
B

Bl rs bih

pre oko 1 mesec

Zbog tih novcanih nagrada kojima se kupuje naklonost sportista dodje covjeku da navija da uzmemo sto manje medalja. Cuj 200 000 evra nagrada, pa sunce ti poljubim...
R

Realnooo

pre oko 1 mesec

Bravo, konacno jedan normalan komentar. Pa za mesec dana ce zaboraviti kako izgleda Mikec, navijao sam najvise za Djokovica jer znam koliko je njemu znacila ta medalja, ostalo ako dodje doslo je. Pa evo sad da pitas ljude ko je Andrija Zlatic, on je valjda uzeo bronzu ja mislim u Riu, 90% ljudi ne bi znalo ni kojim sportom se bavi, uz duzno postovanje prema svim olimpijcima.
s

svašta

pre oko 1 mesec

Amerika i Kina ubedljivo najviše imaju osvojenih medalja, a ujedno su i najmoćnije zemlje. Koga briga za Partizan, Zvezdu, TSC i njihova blamiranja? Olimpijske igre gleda ceo svet
O

Opa Miki

pre oko 1 mesec

To što ti ne pratiš, ne znači da niko ne prati. Meni je recimo fudbal na poslednjem mestu kada su OI u pitanju. Pratim sve ostalo, jer inače je slab prenos tih "manje bitnih sportova" van OI. Da uživam i nerviram se i kad gledam atletiku i gimnastiku i plivanje i streljaštvo i streličarstvo i veslanje. Obojku i vaterpolo pratim samo zbog naših, da ne učestvujemo ne bih ni pratio. Misliš da bi se košarka na OI pratila kao na svetskom i više nego na svetskom, da Ameri nisu napravili hajp oko OI i pravili drim timove samo za OI. Varaš se ako misliš da niko ne gleda ko je koliko osvojio medalja na OI jer je cela poenta OI da ga veliki mere među sobom, pa čak i po tome koliko je koja zemlja osvojila medalja. A mi manji ga merimo među sobom. OI su bukvalno politika u sportu. Isprati malo kako je bilo za vreme hladnog rata između SSSR i USA, posle Rusija dok ih nisu izbacili. Da pratimo svi fudbal, ali su OI pravo osveženje. Za kraj, tebi je važno da splavari i mamini i tatini sinovi uđu u LŠ/LE/LK, a nekima se prikenja od svih njih. Da ne pričamo o odnosu prema reprezentaciji.
X

X

pre oko 1 mesec

Naravno da su Olimpijske igre bitne. Sada pošto je jasno da smo doživeli debakl, naravno da nisu bitne. Kako mi Srbi to lepo umemo da napravimo na našu vodenicu. Da smo osvojili više medalja, bile bi priče kako smo sila al pošto nismo, sada nije bitno
s

svašta

pre oko 1 mesec

Ma ne nisu bitni Đoković, Džejms i ostale njuške. Bitni su ti sa dve leve noge, zalizani propali manekeni
D

DraganKojic

pre oko 1 mesec

Naravno da su OI bitne???? Za koga ? Šta ja imam od toga ? Možemo da uzmemo 100 zlatnih medalja šta to menja u mom životu ?
1

1239123

pre oko 1 mesec

Ma da, za FK Zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina čuo ceo svet haha... Aj pali.
G

Gile 88

pre oko 1 mesec

Moja pokojna baba bi bolje skočila kad bi joj još jednom poštar doneo penziju.🤣🤣
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Druže vukla je povredu duže vreme.Samo učestvovanje na Olimpijskim igrama je bilo pod znakom pitanja.
n

nisam Nostradamus, ali

pre oko 1 mesec

nudio sam svima opklade da neće ući u finale, s tim da je jedna podvarijanta bila da neće ni otputovati na igre. Svaka njoj čast na svemu, ali ona je kao i ogroman broj naših "olimpijaca" ovo iskoristila da lepo i sadržajno provede avgust mesec. Osim nekoliko naših učesnika koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke, ostali su čisti turisti na ovim igrama. Moguće da ćemo ubosti još jednu ili dve medalje u ondividualnim sportovima, a kod kolektivnih sportova danas počinje opraštanje od olimpijskih igara.
M

Minhen

pre oko 1 mesec

Srpska posla. Najjači u tv izjavama i medijima. Dobro što nisu sami sebe proglasili pobednicima (a mnogi jesu). Za to vreme drugi su ćutali i marljivo i vredno radili. Srbija debakl totalni u svemu, ne samo sportu. Zato jer se narod loži bez pokrića a vlasti i mediji stvaraju sliku narodu da je nebeski il šta već. Sve laži i mitovi
S

Skakace...

pre oko 1 mesec

ona i u La 2028 , videcete, i uzece medalju.

лејонардо

pre oko 1 mesec

Све је ово последица уништавања и саботирања скакакачког клуба у даљ Партизан
A

Advokat

pre oko 1 mesec

Ovaj komentar je posledica niske inteligencije autora.
D

DraganKojic

pre oko 1 mesec

Šta kukate svi Turci od 90miliona stanovinika 1srebro 1bronza
k

kimmi

pre oko 1 mesec

ovo se sve desava zato sto je drzava zapustila vaterpolo klub partizan :(

Bojank91

pre oko 1 mesec

Mihambo je zver
g

gostNBG

pre oko 1 mesec

Ocekuje se objava na nekoj od drustvenih mreza,dosta emotivna sa ponekom emotikon suzom,hvala ti atletikk,Srbijo volim te i slicna prose....nja.Sve sem medalja.Uzas!
Z

Zabranit ovakve komentare

pre oko 1 mesec

Do pre 7 dana je imala povredu, a da sediš u stanu i čačkaš telefon.
g

gostNBG

pre oko 1 mesec

Evo ga javlja se jedan od onih "ako umes bolje idi pa se bori"ili "sedis kuci i saljes komentare a ne mozes da skocis ni 2 metra"hahahhahahaha kakvi carevi.A ne shvataju da se takmice za MEDALJE a ne za slikanje za reklame i instagrame.Da odu tiho i ponizno i kazu pokusacemo pa kako bude bilo bi sve ok,ali ne oni svi pricaju idemo po medalju a kad treba da se pokazu onda nista(ni prolaz u finale).Tako da slobodno joj napisi poruku podrske na instagram mozda te i izvede na kafu.Nesreco!
N

Na 3,2,1

pre oko 1 mesec

Ajde krenite, dežurni EKSPERTI za sve sportove, koji ovde od boćanja, gimnastike,rvanja, NFL_a i bejzbola komentarišete kao apsolutni stručnjaci. One klasične fraze : ,, AV je baksuz, sport nam je u 🍆... Ovo je totalni debakl, sad će i ostali sportisti da izgube, nećemo uzeti više nijednu... Kol'ko su uzeli Krosani 🇭🇷 itd ..." Podbacila Ivana, pa šta ? Dešava se. Izgubili oni nadobudni momci 3x3 basket, jbg. Njihov poraz, ostadoše bez 200 soma evra. Ali, u globalu, sve je to SAMO SPORT I PORAZI SU SKROZ NORMALNA STVAR. Ali, nije normalno da isti likobi koji ispod vesti o KK Zvezda ili vaterpolo klub Partizan, ili o transferu Erakovića, ili o plati Pantera, ili o porazu Denvera, ili pobedi Mitrovog Al Ahlija, ili uganuću noge male Angeline Topić ili o čemu već, pišu uvek istovetne pljuvačke komentare, gde iz kojih je moguće jedino zaključiti, da su to dubokooooooo nesrećni ljudi, koji sem vređanja i omalovažavanja, ne znaju apsolutno ništa drugo. Takođe, te glave 🧠 koje jedino funkcionišu na principu " Ja sam Zvezdaš mrzim sve ostalo" ili obrnuto ,, Ja sam Grobar, pljujem sve redom " Ne ide tako, ljudi. Proći će i ove Olimpijske igre, doći će neke druge, neka druga takmičenja, biće pobeda, ulice, trgova, slavlja, ali i poraza i suza. Samo, nemojte biti tako površni. Sedite u hladovini, pljuga, pivo, neobrijani, a pljujete ljude koji su u treningu 6-8 sati dnevno, tj. preko 200 sati mesečno. Puno odricanja, puno života uloženo. Pozdrav
Б

БЛНВ

pre oko 1 mesec

Браво,пљувачи да пронађу дјевојку онда не би овде кварили коментаре и мрзили сваког ко има и мало успјеха
c

chicha 59

pre oko 1 mesec

niko ne bi nista zamerio da se pre svakog takmicenja ne prose.....vamo.. Gospodjica Ivana je osvojila zlato jos u Beogradu a u stvari zena ubtotalnom raspadu..ima 10 kg viska, spora kao puz, celw godine nije skocila preko 6.30..zasto je uopstw otisla tamo?? zezanje?? a mozda nadje novog momčića !!!
V

V1ad

pre oko 1 mesec

Sta Spanovic/Vuleta/Spanovic ni do finala? A pa nije ovo otvoreni miting Zagubice ili kakvo drugo nebitno takmicenje ciji rekord drzi vec Olimpijske Igre
7

777

pre oko 1 mesec

Samo treba ulagati u Fudbal, Kosarku, tenis, odbojku, rukomet i tjt.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Napisao sam pred pocetak da se ovo biti najgore OI, pljuvali me. Ovde ljudi ne prate sport, cak se u fudbal i kosarku koje prate ne razumeju 2%. Ja sam eto malo zalupan za sport, zaista ga pratim nekad i previse. Vaterpolisti su iznenadjenje i grupu sto su prosli, tu su neki mislili bice medalja (valjda misle i dalje igra Prlainovic), zenska kosarka i muska odbojka su cudo jer su na OI, dzudisti su mozda mogli do jedne medalje i eto to je malo iznenadjenje ali i realnost, bokseri su nam vasarski nivo. Evo Ivana je danas maLo podbacila, ali znajuci za povredu i to se moglo naslutiti. Basketase su isto videli, cak sa zlatom, a svako ko prsti zna da imaju licni problem u ekipi jer svako solira zbog kompleksiranja. Kosarkasi imaju sanse, ali je sistem zeznut. Dakle rralnost je 2-3 medalje i to je to.
S

Srdjan88

pre oko 1 mesec

Samo su neznalice ocekivale medalju od Ivane. Ona vise nije ni sjena onog sto je bila. U atletici Vilagos uzima medalju zato sto je najmanje pominjete. Samo Ivana i Angelina a Adriana ima najjacu glavu. Ona ce u buducnosti uzeti zlato i biti nasa najbolja atleticarka, zapamtite to! A sutra cete vidjeti kako je psihicki jaka i ne pravi gluposti kao Topicka koja kao amater na zagrevanju baca nogu na sundjer i povredjuje se. Te stvari ne smeju da se desavaju vrhunskom sportisti. No nije ni cudo kada joj je tata Dragutin noc pred skok pije vinjak i pise gluposti po instagramu.
t

tako je

pre oko 1 mesec

pametan sportista zna i ume da zastiti svoje telo od povreda, zato je novak i presisao federera i nadala
h

hahahahahahaha

pre oko 1 mesec

Zemlja luzera. Al dobro verovatno će da se slave porazi po starom običaju i predstave kao pobede
O

Ontz

pre oko 1 mesec

Ja očekujem da jave i nešto tipa da smo pobedili kao North Korea-Brasil 5-0 u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Bolno je bilo gledati kako izgleda Ivana, ostalo je olimpijsko zlato u Tokiju, to je bila sansa karijere. Veliko, veliko razocarenje.
N

Nikola_Marinero

pre oko 1 mesec

Kakva država, takav sport. Od stare slave se, u sportu, ne živi dugo. Šteta za sve na ovim OI, ali ne možemo kriviti bilo koga osim nas same, sve je bilo (ne)zasluženo. ( osim boksa gde zaista smatram da smo oštećeni)
Р

Рокосовски

pre oko 1 mesec

Треба улагати паре у национални стадион, што би се улагало у друге спортове...
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Cele godine ne skace, season best pred OI 6.29m tkao da nije ni cudo sto je potpuno nespremna.
v

vroom

pre oko 1 mesec

idemo u Pariz, Marsej i Liooooooon tamo se radja novi sampion
G

Gile 88

pre oko 1 mesec

Ja nisam ni očekivao medalju od nje tako je to kad se misli na sve drugo osim na ono što je cilj. Postoji veće razočarenje od basketaša. Srećno joj bilo u penziji
N

Nije se dalo...

pre oko 1 mesec

Za Ivanu svo poštovanje ovoga sveta i za sve što je uradila za našu atletiku. Nažalost, atletika je takav sport gde godine igraju veliku ulogu, uz to i povreda koja se desila u žao čas. I takva, žena je skočila bolje nego suoer-mega-giga "talenat" Gardašević zvana dodjem na takmičenje da tri puta prestupim...
K

Kakvo nejako novinarstvo

pre oko 1 mesec

Ivana je donedavno vukla povredu, to ništa jel tako, sramno kako nekad bezobrazno pišete.
Л

Лупи петама, реци ево све за сендвич

pre oko 1 mesec

Оде још једна медаља за повређену Ивану, рођена Шпановић, удата и разведена Вулета, и сада опет слободна Шпановић. Не би се ово десило (ни развод, ни лош скок) да по директиви Андрићевог венца није угашен Атлетски клуб Партизан, највећи клуб у васиони, симбол отпора против литијума и осиромашеног уранијума... До будућег презимена Иваниног и васкрсења Партизановог-Рио Тинто марш из Србије!!!
f

fontana9

pre oko 1 mesec

lupi petama,znas li ti sta si hteo da napises,razjasni nam zivotati.
C

Comi1985

pre oko 1 mesec

Znači muka mi je od ovih laznih medalja sa svetskih,evropskih,okruznih,balkanskih igara..Basketasi,plivači,atletičari,rvači,gimnastičari.Majstori to takmičenje NIKOG NE ZANIMA imaš OLIMPIJADU PA SE TU POKAZI TO GLEDA CEO SVET!!Nije lud ni prwdsednik sto je sa vladom dao tolike nagrade pa svestan je i on da od toga nema ništa!!!!
A

Auuu hahah

pre oko 1 mesec

Druze Olimpijadu ne da ne gleda ceo svet nego ne gleda 3/4 planete. Npr prenos klupskog fudbala i nokaut faze LŠ gleda po merenjima 600 miliona ljudi. Pazi, običnu fudbalsku utakmicu gleda u isto vreme više od pola milijarde ljudi. Olimpijske igre imaju tradiciju i ništa više, narod tek tada sazna za pojedine sportove da uopšte i postoje, dva glavna sporta a to su Fudbal i eventualno košarka šalju rekreativce i druge postave, fudbal čak i po pravilu moraju da idu deca a ne prvi tim. I ti to nazivaš važnim takmičenjem. Važno je mstori kad na plus 40 nemaš šta da radiš nego upalimo neku umetničku gimnastiku ili mačevanje čisto da vidimo kako se to radi. Uzgred, svi ti takmičari zarađuju malo više od mene i tebe, a npr u fudbalu samo košenje trave pre utakmice košta 200.000 evra. 32. mesto dobija 5 miliona evra, šampion 60 miliona evra plus bonusi sponzorstva itd izađe na 300 miliona evra od jednog takmičenja.
N

News

pre oko 1 mesec

Ako si Evropski sampion u atletici to je kao sampion Azije u fudbalu. Toliko je to merodovno
d

deki_kg

pre oko 1 mesec

Ivana nije bila ni blizu i ne shvatam odakle mediji vise svakog favorizuju za medalju bez obzira na realne mogucnosti u datom trenutku. Ok, neko moze uvek da iznenadi pozitivno ali malo realnosti bi bilo pozeljno u najavama.
s

sale brat

pre oko 1 mesec

Koja medalja Spanovicka ima 10kg vise u odnosu na svetsko prvenstvo dali je povreda ili ne forma totalno promasena
B

Bambi Majstorović

pre oko 1 mesec

Šteta . Nikad gore OI po Srbiju . Jedino Novak uspeo , ostali svi podbacili. Nikad manje osvojenih medalja .
S

Slavoljub Petrović - ĆIVOT

pre oko 1 mesec

Idolopoklonici Novaka, nije samo vaše zlatno tele uzelo medalju već i Arunovićka i Mikec.
f

fontana9

pre oko 1 mesec

Sta si ocekivao kada ih je ispratio onaj baksuz i obecao nagrade.On nikome ne misli dobro,ni ovom narodu,a kamo li sportistima na koje je ljubomoran ,jer on nikada nije ni fizicko radio ,jer je igrao lastis sa devocicama.
Г

Ги де Мопасан

pre oko 1 mesec

Уз дужно поштовање Аруновићки и Микецу и њиховим пиштољима, да прођу Кнез Михаиловом у 5 поподне до Калемегдана, препознала би их ужа родбина.
E

E Mićo

pre oko 1 mesec

Ko se nado? ‘Ajde pusti me molim te Palis ovde narod Ovo je sport kakvo nadanje? Pusti vise ko je sta trebao da osvoji, palite narod Ko si ti? Koji je to komentar pa i ostali ucesnici igraju sport danas, kakav je to respekt prema ostalim protivnicima? Dodji ti pa osvoji nesto na OI ako je tako lako
P

Parno3

pre oko 1 mesec

Devojci nabiše očekivanja bespotrebno totalno. Bila povređena, uradila najviše što je mogla u datom trenutku, ne treba govoriti da je podbacila..Puna podrška Ivani, da nas obraduje na još nekom prvenstvu.
N

NekoJa

pre oko 1 mesec

Tuzne Olimpijske igre za nas
S

Sd

pre oko 1 mesec

Svi oni su sem Noleta(KRALJINA) I nasih kosarkasa su AZDISALI(Ko razume,shvatice),sportski pozdrav
н

непознат

pre oko 1 mesec

ту смо негде к'о науру
N

Nice Man

pre oko 1 mesec

Bog se istrosio na Novaka, Porfirije reagujjj
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Sram te bilo.
3

3547

pre oko 1 mesec

Posrtanje se nastavlja... U sportu nas postavljaju na mesto gde inače pripadamo a to je evropsko začelje.Javašluk...Podrska Ivani Španovic, nekada je pravila rezultate.
V

V1ad

pre oko 1 mesec

Pravila rezultate na nebitnim svetskim i evropskim mitinzima i balkanskim prvenstvima. Nikad gde je bitno.
3

3547

pre oko 1 mesec

Ima bronzu iz Rija, svetska je prvakinja,evropska...ne pada to sa neba. Ukoliko roditelji Angeline Topić i Adriane Vilagoš dozvole da im se neznalice i ljudi koji nemaju veze sa sportom umešaju (kod Angeline jesu zato se i povredila, nije imala fokus) nema tu napretka samo ponor.Vidim Zoranu Arunovic vode kao "mečku" na neku nebitnu utakmicu Čukaričkog kojoj prisustvuje 23 gledaoca.
w

wdqwdqqwd

pre oko 1 mesec

valjda ce sad da se skloni vise i da prestane da ke...
Z

Zasta

pre oko 1 mesec

je ona bila ovoliki put,sramota ......Pa bre ugojila se desetak kg,em povredjena i razvedena ......
G

Gostimirko

pre oko 1 mesec

Ma daj shvatite da je zavrseno u nedelju sa medaljama. Raspao se sport totalno. Ne znam sta se prave ti trening centri i atletski stadioni za ove sportove (džudo, rvanje, atletika). Bice da su srbi teski antitalenti za te sportove.
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Ti misliš da sport može da bude bolji od stanja u državi,okreni se oko sebe raspali smo se kao društvo.
J

Japp

pre oko 1 mesec

Strasno
g

gdin

pre oko 1 mesec

nebitan sport.
Г

Гост

pre oko 1 mesec

Много ми је жао наших спортиста, баш нас неће ове ОИ. Можда би било боље ако би престали да уписујемо унапред медаље.
n

neka se uda

pre oko 1 mesec

pa ce se ponovo pisati o njima, ljubav, odveo je ovamo, onamo...O
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 mesec

Jos samo danas ispadnu kosarkasi i odbojkasice i sutra vaterpolisti pa da smo mirni.Izgleda da njima kada das samo leb i vodu to daje rezultate a ne kada im sve na tacnu date.
B

Boogy

pre oko 1 mesec

Kakav ružan naslov. Čuj ode medalja. Mi smo je kao imali pa ona otišla. Dajte malo više poštovanja prema sportistima.
M

Mile g

pre oko 1 mesec

Glasali ste uživajte. Ne možeš da navijas za zvezdu i da želiš uspeh Srbiji, jednostavno ne ide.
B

Boners

pre oko 1 mesec

Ako gledamo samo ovu sezonu, povrede, nigde nije nastupala, rezultat sezone oko 6,30 pre OI, onda i nije iznenadjenje.
Р

Роналдињо

pre oko 1 mesec

Реалност је да није довољно спремна, повреде и године полако чине своје, свакако једна од оних који су нас увек представљали са пуно жеље и успеха, хвала Ивана!
T

Trebinje

pre oko 1 mesec

Nema veze bitno da je Stub srpStva nikad jači
d

dosta

pre oko 1 mesec

Posle Noleta ne treba vise niko da osvoji. A i realno koga zanimaju ti sportovi koji prate samo uza familija. Treba ulagati u fudbal, kosarku(m), tenis Odbojku(m,ž) i rukomet a ovi ostali sportovi su nebitni da se ne lazemo.
L

Lee Addy

pre oko 1 mesec

Ove dve sto smo osvojili, to nam je to.
O

OGI REALISTA

pre oko 1 mesec

Ljudi, ja sam prezadovoljan ako se vrati zivi i zdravi kuci. Dve medalje za sad - I PREVISE ako se uzme u obzir ko ih je ispratio na OI.
P

Prolaznik1

pre oko 1 mesec

Tek će da odu...
n

netačno

pre oko 1 mesec

Nije otišla medalja jer nije mi osvojena. U stvari vi ste je verovatno upisali kao osvojenu kao i faraon. Ložite ovaj napaćeni narod kako stignete
R

RadeSRB

pre oko 1 mesec

Prokleo nas onaj izrod..10 medalja
K

Kojaaaa

pre oko 1 mesec

Cupri laznaaaaaaa svi su kao povredjeni bas pred olimpijadu ili jos gore na zagrevanju na samoj olimpijadi hahahahha koje alibi price koja alibi luzerska zemlja smo postali... JEDAN JE NOVAK
Ц

Црвени

pre oko 1 mesec

Има и та дијамантска лига.
H

Holse

pre oko 1 mesec

Meni deluje da ona posle braka više nije ista osoba..
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️🤦‍♂️🙆‍♂️🤷‍♂️ Ahhhhhh tugo tugo odnijela te voda! Da je ne daj Bože i Nole izgubio finale, pa to bi bio totalni fijasko!
f

fontana9

pre oko 1 mesec

Ivana se ugojila i izgubila na brzini.
R

Reklamni modeli

pre oko 1 mesec

Medalja se ne kuje u reklamnim spotovima. Srbi su zalutali na Olimpijske igre. Osim toga, ove godine bez skoka, bez priprema, i ovo je odlican rezultat
P

Paulo

pre oko 1 mesec

Ovi sto su pricali da dolaze po medalju oni su ispali najgori