Komentari na vest

Nije se moglo više: Nemačka lekcija u Berlinu, Orlići sa Islandom za bronzu

H

Handball Fan

pre 11 meseci

Nema veze momci, dajte zadnji atom snage sutra za bronzu, pa kako bude. Pokazali ste raskošan talenat, karakter, pridobili simpatije mnogih, čak i onih koji ne prate ovaj sport i što je najvažnije pokazali da Srbija itekako ima svetlu rukometnu budućnost. Biće prilike i za revanš Nemcima, koji su u ovom trenutku pre svega logistička sila (domaćini i seniorskog i juniorskog prvenstva u istoj godini, final foura i u Ligi šampiona i u Evropskoj ligi, itd). Što neko reče, da smo kompletni bili i na neutralnom terenu (a možda i kod njih) pitanje kako bi završilo. Ne zaboravimo da su dvojica naših iz idealne postave prošlogodišnjeg Evropskog, odsustvovali zbog povreda (S. Dodić i Marko Tasić), pritom Zečević povređen, Rogan tendenciozno izbačen, nije to malo složićete se. Volimo vas i sretno sutra!
D

Dunster

pre 11 meseci

Maroko,Farska Ostrva i Cile su veliki uspeh ! P.s Minut odmora selektore kao da si iz drugog sporta ti nista ne znas Zato pobedjujemo slabije na kvalitet igraca,a gde ti treba da nas pripremis to izgleda ovako... Mnogi su zaboravili da si ovu najbolju svetsku generaciju za malo izbacio u B divisiju!
a

all grobar

pre 11 meseci

Nisam neki poznavalac rukometa, ali ono sto se moglo videti jos od samog starta je da su dosta brzi od nas, kao i da mi previse soliramo. Mozda je to posledica neigranja nasa 2 glavna srednja beka. U svakom slucaju, glavu gore i jedva cekam sutra utakmicu za bronzu.
Z

ZzzRrr

pre 11 meseci

Da li postoji mogućnost da RTS više nikada ne prenosi rukometne utakmice, ili ako već prenosi da to radi neko ko je kompetentan za taj posao. Sa ovolikom količinom gluposti koju je izgovorio Matić u prenosu, ozbiljno sam počeo da mislim da sa čovekom nešto nije u redu. Što se tiče samog meča, ovo je naš trenutni maksimum, biće kidanja sa Islandom za bronzu. Pola reprezentacije Nemačke igra u velikim timovima i to sa velikom ulogom u timu (Špet, Lihtlajn, leva krila posebno), tako da više od ovoga nismo mogli
p

pa on

pre 11 meseci

Sta god prenosi i koji god sport prenosi ,ja pomislim da s njim nesto ozbiljno nije u redu,zaista ga je neizdrzivo slusati
g

gost1978

pre 11 meseci

setite se sta sam vam rekao...da, bio sam i pravu...znao sam...
i

istina

pre 11 meseci

Ova generacija ima neverovatan individualni kvalitet!Videlo se i u ovoj utakmici potencijal i kvalitet.Šteta što ih nije trenirao neko ozbiljniji.Ovaj selektor je kao komentator,navijač...Taktički smo ispod nivoa ozbiljnih reprezentacija.Trči i šutiraj jako teško prolazi kda naidješ na ekipu k9ja je taktički pripremljena.Šteta što Rojević ili neko tako nije vodio ovu sjajnu generaciju!
P

Pedja.....

pre 11 meseci

Sudjenje blago kriminalno, jer u drugom kad se lomilo iskljuci nam dva igraca i sudi sedmerac i to na cepelinu gde ga uopste nije ugrozio da bi bilo iskljucenje.....kad navuces razliku posle kao ideno posteno....Rogan izbacen bez razloga plus dva igraca pogotovo Dodic.....menja stvar. Ove svabe, ne u Srbiji, nego na neutralnom terenu bi dobili bez problema
5

555-333

pre 11 meseci

Sudjenje odlicno,crveni karton je bio udarac u glavu. Treba biti posten i reci da.su nas razbili i da su bolji za dve klase.Pogledati tajm od naseg selektora i cemu se nadati.
T

Tomks

pre 11 meseci

Ovo je bio nas maximum s obzirom na povrede kljucnih igraca,Nemci su domacini i jaci su u ovom trenutku. Mi imamo zelju ,borbu ,Kos,Stanisavljevic i sutevi spolja sa bekovskih pozicija nas odrzavaju ,fali nam malo vise igre na krilima i preko pivota i vise raznovrsnosti ali sutra imamo lepu sansu da vratimo Islandu za poraz u grupi i uzmemo bronzu...Napred momci do bronze !
L

Lom

pre 11 meseci

Raspadamo se u svakom sportu nema talenata kosarka, vaterpolo, odbojka
G

Gostimirko

pre 11 meseci

Ovo leto: FUDBAL - KADETI - 1/4 finale EP; KOŠARKA - JUNIORI - 1/4 finale SP; RUKOMET - Mlada repreze. - 1/2 finale SP; VATERPOLO - Mlada repreze. - FINALE SP. Kažeš nema talenta, a u 4 sporta (a ima jos takmicenja ovog leta) deca su u vrhu (ostatka regiona nema na mapi).
o

odbojka 1

pre 11 meseci

Seniorke prve na svetu.Mladje seniorke druge Juniorke i kadektinje 2 u evropi.Bas se raspadamo.
s

sportski opzz

pre 11 meseci

Ajde rekoh da pogledam, kazu da je najtalentovanija ekipa srpska zadnjih 20 godina. I sta se moglo videti? SPORO, SPORO; SPORO SPORO...Najsporiji nemacki igrac je brzi od najbrzeg srpskog igraca. Kada to shvatite onda nema potrebe da imate ikakva nerealna ocekivanja. Nasi momci nisu u stanju da odbrane jedno, a kamoli dva ukrstanja Nemaca. To je trka stojadina i mercedesa. Kos? Pa nagledao sam se nasih momaka sa slicnim karakteristikama koliko hoces. Njemu bre treba KONTAKT, jedan pa drugi pa da sutne. Taj ce vise provesti po ortopediji nego na utakmicama. Plus spor. Nama ce biti zvezda, ali u drugim okvirima - osrednji igrac. Mi nismo brze napali niti moderno odigrali skoro pa nista.Nasmejao sam se kada je trener trazio brzi centar?! Ko da ga odigra? Otsutnog Dodica sam video i ima talenta, a od ovih samo Sijan, jer nastoji da igra moderno. O treneru ne bih. Ozbiljnom coveku tim ne prima 40 golova nikad, a pogotovo u polufinalu. Znaci, mnogo smo nerealni. Jedna pobeda i polufinale i vec smo "cudo". Kako da ne. I na kraju, da ne bude da samo pljujem po nacinu nase igre, a jeste staromodan do bola. Klinci koji dolaze da treniraju rukomet su ostaci od onih koji idu na kosarku, odbojku i fudbal. I to su uglavnom gojazna deca i izrazito spora. Tu najcesce nema neke kvalitetene baze. I najvise sto mozes da izvuces su "stemeri" tipa malog Kosa. Jako udara, ali sem toga on nikakvog drugog kvaliteta nema. Sportski pozz
P

Pedja.....

pre 11 meseci

Pa trebao si gledati jos neki mec sem ovoga.....tolko negativnosti, koja deca treniraju? lupas, jer ocigledno ne znas. Zavisi od sredine, jer u nekim sredinama je to sport broj jedan.....ali ok tvoje misljenje
D

DELIJE87

pre 11 meseci

Nemci su stvarno klasa , kad se na to doda ovo sramno sudjenje i jako losa odbrana (upitno je koliko je mogla biti bolja s obzirom da Nemci igraju atomski rukomet) rezultat realan. Da smo bili kompletni mozda bi se mogli porvati sa njima ali mozda ... ovako da se ulaze vise u rukomet i da se vratimo gde nam je mesto , u vrh svetskog rukometa !
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Prvi ozbiljan rival a Nemacka to jeste i odmah se videlo kakve su rupcage nasi orlici.Treba biti realan a ne vecito im povladjivati.