Komentari na vest

Nenadano savezništvo i pružena ruka pomoći: Srbiji biti il' ne biti sa Francuskom!

V

Vaterpolo

pre oko 2 meseca

Dobro Australija do sada blizu su cetvrtfinala a tamo nikad se ne zna ako odigraju dobro odbranu mogu napraviti dobar rezultat.Francuzi do sada slabiji od ocekivanog imamo sansu da ih dobijemo ali nece biti lako.
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Eto ja ovako ocekivah, a iskreno uz Boziju pomoc mislim da cemo tuci Francuze jer smo bolji, a posle doci i do polufinala jer ce se tempirati forma, nasi su uvek bili najbolji kad je najteze i kad najmanje ocekujemo.
o

opusti se

pre oko 2 meseca

francuzi u Francuskoj, ispadamo lagano..A tek sto se nadas uspehu i prolasku u finale, zaboravi, ovo je novi tim, los, novi trener, los...i olimpijada gde svi dolaze spremni..

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

opusti se Ovaj tim nije nov izuzev Petra Jakšića i Golmane svi igrači su od 2017 godine igrali za reprezentaciju kroz Svetsku ligu su odigrali dosta utakmica a puno njih je igrala i na svetska i evropska prvenstva najveći minus nam je selektor i golman igrači imaju kvalitet.
i

ispadamo

pre oko 2 meseca

jer je tim ( kao celina ) los....nemamo TIM...
j

jovan1988

pre oko 2 meseca

mi cemo ovde pre dobiti madjare nego francuze, s obzirom da su domacini
X

X

pre oko 2 meseca

Hvala za pobedu. Protiv Francuske mora da se odigra najbolja partija do sada i moramo da budemo dosta bolji od njih, jer će sudije vrlo verovatno biti na njihovoj strani
A

AK10

pre oko 2 meseca

Milošu Maksimoviću iz Australije stan u Beogradu na vodi da srede ako prođemo dalje, kako je odigrao ovde kad se lomilo