Komentari na vest

Nastavljena tradicija: Baićeva postala 12. srpska odbojkašica u Hemiku

G

Gost2001

pre 21 dana

Ne laže ni teren ni statistika. Sve dodje na svoje mesto. Sve najbolje mladim selekcijama Tenta i Zvezde odn reprezentaciji Beograda u daljem radu i daljim takmicenjima.
?

?????

pre 22 dana

Koji su joj to selektori ukazivali poverenje? Možda je autor teksta mislio na spartakove trenere ,koji su morali da joj ukažu poverenje,jer u Spartaku nije imala zamenu.Bila je jedini dizač u Spartaku. Da nije tužno bilo bi smešno.
I

Informacije radi...

pre 22 dana

Ossrb-ona nije prvi dizać mlade reprezentacije,unazad par godina to je Mandovic iz Tenta,I sad Krickovic,isto iz Tenta..Nije bila na Evrpskom sad,tako da sve su došle sa bogu hvala ispravljenom kičmom i mestom na tabeli kojem u ovom trenutku i pripadaju...
O

Ossrb

pre 22 dana

Gledala sam ja nju kad je bila prvi dizak kad su ih turkinje u ankari dobile 3:2, pomenuta je bila prvi dizac i jedno sto je znala to je da gura loptu u zonu 4 jer iza glave ne zna da prevrne ni strunjacu a kamoli loptu za korektora koji je na toj utakmici dobio manje lopti nego sve ostale devojke zajedno, srednjacima na koreji je lomila ne kicme nego svaki deo jer je svaka lopta zavrsavala na sajli
O

Ossrb

pre 22 dana

Zato nam mlade generacije ne mogu uzeti zlato ni na balkanijadi o evropskom prvenstvu da ne pricamo, ova je prvi dizac mlade reprezentacije posle utakmica primaci i korektor a jos gore srednjaci idu na rehabilitaciju u Vrdnik da ih oporave i da im isprave kicme i vratove, a cudimo se sto ih roka mocni Portugal kad odu na Evropsko 🤣🤣🤣 sacuvaj boze i sakloni i bice sve gore kad vidis ko se sve gura a talentovane devojcice ne mogu doci na red zbog “talenata”
S

Stručnjaci

pre 23 dana

Devojci neka je srećno. Da je iz Tenta Ili Pazove otišla onda je sve uredu. Nece niko da daje pare za dzabe, da ne vidi nesto. Činjenice su da iz šampiona igrači idu u Rumuniju, a iz Tenta u Inđiju.
9

999

pre 23 dana

Neko iz sampiona ode i u Japan!
B

Bata011

pre 22 dana

Al vas zuljaju ta mala Pazova i TENT .....ha ha ha
S

Srboljub

pre 23 dana

I onda zli jezici kazu da je nasa liga slaba.Pa jedan od najlošijih dizača naše lige je u jednom pd najboljih liga sveta.
S

Sse

pre 23 dana

Pa to što je ovoj menadžer sredio prevaru nad Poljacima ne znači da je liga jaka. Što ne ode "moćna" Miljević iz šampionskog Jedinstva tamo nego joj sve uz guranje u reprezentaciju vrh vrhova Rumunija?
T

Tužno je...

pre 23 dana

...što se svrstava u red sa 11 odlicnih nasih igracica a ona je sve samo to ne.Spartak ove sezone realno nema nijednu igracicu koja moze igrati Super ligu a o treneru da ne govorim. Da li je tuzno ili smesno prosudite sami
Č

Čombe01

pre 23 dana

Pa prošlu sezoni su imali sve igračice koje mogu igrati Super ligu,pa jedva ostadoše u ligi..Pa i sa decom bi zauzeli to mesto na kom su završili ligu. Devojci sve najbolje u novoj sredini.
K

Košarkaš bato

pre 22 dana

Sada će to košarkaš iz beton lige da sredi u super ligi za odbojkašice.
P

Pošten čovek

pre 23 dana

Realno ona je nivo naše Prve lige a to sto je menadzer prevario te ljude tamo neće dobro doneti nikome,jer lazno predstavljanje ne traje duze od par treninga i sta onda?
M

Magla Marinko

pre 23 dana

Ljudi kud sve ovo ide? Kakav crni Hemik,pa ona u mrtvom Spartaku ne bi igrala da joj otac nije omogućio.Prevarili nekako poljake ali teren,osim na treningu, videti neće sigurno.
G

Gost77

pre 23 dana

Da i Spartaku malo svane
Z

Za nameštanje kičme

pre 23 dana

A da li su spremili dovoljno fizioterapeuta i kiropraktičara za ostale igračice? Pošto se kod dizanja ne zna gde će lopta da poleti???