Komentari na vest

Mozzart Sport na Kopaoniku: Potraga Srpkinja za blagom i zlatnom olimpijskom medaljom (FOTO + VIDEO)

G

Gost 38389

pre 2 dana

Odbojkaši i odbojkašice ce biti u senci košarkaša u Parizu.
Z

Zoran11

pre 2 dana

E ovo je stvarno nepravda...Stavljati devojkama pritisak da mora da se uzme medalja..A što mora??Pa sta su nam fudbaleri doneli u zadnjih 20god..Jedno VELIKO NIŠTA...Prvak države odustao od igranja LŠ,al nema problema,zna ko će se prijaviti za ovo takmičenje..Ako mogu i treba da se prijave,al isto tako nek se izbore za klubove,za finansijsku pomoć..Sad ce neko reci,država pravi centar za odbojku...Odlicno,al i bez tog centra devojke su osvajale sve..Fudbalerima mogu doneti centar iz svemira,tu pomoći nema..Klubovima domaćim ako se ne pomogne,isto cemo proći kao u fudbalu i drugim sportovima.
F

Fudbal ima

pre 2 dana

Centar u Pazovi.Bas u tom mestu odustali smo od lige šampiona pred olimpijadu.Imamo sada i nove stadione.Svali klub ima svoj stadion.Nijedan odbojkaški klub nema svoju halu.Nijedan igrač u Srbiji nije profesionalac nema radni staz u fudbalu i kosarci u najboljim klubovima se to podrazumeva.Imaju po 150 zaposlenih na stadionu najveci nam klubovi.Gde je odbojka od te priče.
A

Autokomanda

pre 2 dana

Fudbal ima Zvezda 375 zaposlenih Partizan 298 zaposlenih
R

Rubikova kocka

pre 2 dana

Tijana Bošković treba da nosi zastavu 🇷🇸
Z

Zna li se

pre 2 dana

Da li će po prvi put i neka odbojkašica nositi zastavu Srbije.Prošle igre je to bila košarkašica. Nepravda!
O

Očekivanja

pre 2 dana

Od odbojkaša da donesu medalju iz zemlje fudbala i kosarke.Do juce ih niko nije spominjao.Oni su najveci heroji iz senke došli na olimpijske igre.Niko nije verovao u njih.Svi pratili fudbal i kad smo ispali kao pratimo odbojku sada.
s

sale brat

pre 2 dana

Drzava mora sistemski da resi neke stvari pogotovo sto najvise cura koji krecu trenirati neki kolektivni sport se odlucuju na odbojku kroz nacionalni trening centar do baze kroz ekukaciju trenera da ulaganja same klubove
A

Aleksandar bata

pre 2 dana

Ne mora Ulaže u košarku oduvek i tako će i ostati.
B

Boli al ne prolazi

pre 2 dana

Pa njima je najveci problem što devojcice idu na odbojku.Sve rade da ih prebace na ostale sportove.
s

sale brat

pre 2 dana

Da se nadovezem na neke komentare, curama zelim zdravlje da ih zaobidju povrede i daju malsimum na OI za koliko ce to bit dovoljno videcemo 3medalje su u opticaju KONKURENCIJa nikad jaca cure imaju niz od 9 medalja sa zadnjih 9 velikih takmicenja to je mozda imao SSSR samo nekada tako da svaka medalja je veliki uspeh
N

Nadovezao bih se

pre 2 dana

Od kada se pojavila Tijana krenuo je niz.Trajace dok je ona tu.
r

realiteti

pre 2 dana

Italija, Brazil, Japan. Bas tim redom. Turkinje tesko, nisu sposobne da nose teret ocekivanja javnosti. Srbija cetvrtfianle , teko polufinale, ali ne i nemoguce.Sve zavisi od Tijane i od toga da lice prijem biti koliko toliko normalan. Prblem je napad promaca. Nemamo ni jednog rimac akoji moze 6 meceva da prati Tijanu sa recimo sigurnih 15 poena, Srednjaci su ok,
G

Gostovanje na kec

pre 2 dana

Ameriku si zaboravio.Turska je svakako ispred nas.Imamo samo jednu igračicu koja može da napadne.
U

U sta napricaaaa

pre 2 dana

@Gostovanjenakec, u sta nama naprica hahahahahahahaha. Jesi ti matori gledao Tursku ove godine na ligi nacija? Ocigledno nisi. Idi balavi na SMS-a i Vlahovica
D

Da da da

pre 2 dana

U sta napricaaaa Nisi ni ti gledao Srbiju pa ne znaš kao ni ja na šta će da liče u Parizu
R

Realno je da

pre 2 dana

Dođemo do četvrtfinala Muški teško i to ali nije nemoguće.Obe među osam maksimum u Parizu.Gvideti nikad nije a i vala neće ni uzeti medalju na svetskom i na olimpijadi.Ne zna i to je to
S

Smaras previse

pre 2 dana

Ako ne verujes u to nemoj ni komentarisati. Naporni ste vise
R

Realno je da

pre 2 dana

I za fudbal sam rekao necemo proci.Jedno su zelje drugo realnost.Ja bih voleo zlato vise nego iko al nemamo kvalitet.Da je Mihajlovic pošla bilo bi drugacije.Uzeli smo dve medalje na dve olimpijade tri da uzme Srbija je neozbiljno.To kosarkasi nisu uspeli nikada.
S

Smaras previse

pre 2 dana

I opet kazem realno je da smaras previse, dosadni ste vise i vi i Brankica. Svoj poziv je dobila rekla da hoce pa nece, prijatno i hvala. SP 2022 distribucija lopti je bila takva da su Boga mi i Sara Lozo i Bianka Busa i svaka koja je igrala napadale i davale poene, izvolite ako hoce OI morace svaka da napada i uzima poene. Dosta vise sa Brankicom, da je zelela bila bi tu, covek je vec 2 godine zove ona nije tu, kraj. Zivot ide dalje. Druze jedina smo reprezentacija koja ima na raspolaganju dva u top 3-4 dizaca sveta, nek uposle svaku igracicu i to je to. Nas napad uopste nije problem, imamo potencijal u napadui preko primaca i preko srednjaka, bitno je da im do OI nasteluju prijem i to je gotovo, sve i da prijem ne bude savrsen Maja i Drca su toliko dobre na svojoj poziciji da se ne brinem. Naporni ste vise sa omalovazavanjem igracica koje znoj prolivaju 3 meseca i spremaju se a vi dodjete i lupate ovde i uzdizete neke Turkinje, Italijanke i koje kakve druge reprezentacije. Ako vam se ne svidja prebacite kanal i gledajte skijanje jer za odbojku ocigledno niste
R

Realno je da pre 

pre 2 dana

Smaraš previše Nemoj molim te više pisati o odbojci.Samo da naštelujemo prijem.Kukala nam majka šta se ovde neće čuti...Sedi zaključeno 1 bez prava na popravni
A

Analiza samo

pre 2 dana

Srbija ulaze u fudbal i kosarku Plata selektora u fudbalu 1 400 000 eura U kosarci selektor zaradi godišnje 550 000 eura Plaćene kvalifikacije za olimpijade i godisnje desetine miliona eura za BG blizance.Arena je na raspolaganju 24 sata za trening i utakmice.Odbojka je sport 3 kategorije u Srbiji.Jedan bolje placen fudbaler i kosarkas u Srbiji imaju veci ugovor od svakog kluba u Srbiji u odbojci.
P

Pariz 2024

pre 2 dana

Prvak naše zemlje kod žena odustao od lige šampiona kao i pola klubova u obe konkurencije se nisu prijavili za evropu jer nemaju novac za kotizacije i za put i sudijske troškove a mi pričamo o olimpijskom zlatu.Sad kao i muškarci imaju laku grupu .Samo puste želje.Daleko od država koje su zemlje odbojke.Srbija to nije.Rezultati poslednje 3 decenije su pokrili sve probleme odbojke koja je pala na najniže grane.I da uzmemo oba zlata u Parizu to nece promeniti situaciju gde klubovi umaju 1 trening na dan i neredovne plate a gde umesto lige sanpiona igracice biraju odlazak na koledž.
S

Sve probleme

pre 2 dana

Pokrije Bošković....Da je nije i da smo 8 na SP i da se ne plasiramo na OI pričalo bi se drugačije.Ovako idemo po zlato dok hale po Srbiji prokišnjavaju..
K

Kouč

pre 2 dana

Slažem se sve. Čim popuste rezultati ženske reprezentacije, kao sad u fudbalu, vratićemo se u realnost i biće otkrivena jasna slika.
M

Ma.

pre 2 dana

"Pozitivna energija je isijavala iz sale..." kao i iz vašeg tečnog i zanimljivog izlaganja kroz ovaj tekst. Hvala, uživanje vas je čitati.
G

Gost 38288

pre 2 dana

Daleko smo od zlata mi Nek igraju najbolje sto mogu nema ko sta da im zameri.Pravimo od Srbije u odbojci nešto što nije.Mala baza nema para uslova.Sport koji je u Srbiji na nivou kuglanja.
T

Tako je

pre 2 dana

Jedini sport gde treneri mlađih kategorija u reprezentaciji nemaju plate. Volonterski 30 godina...
M

Mecca

pre 2 dana

Drage devojke, nemojte slučajno da idete u Pariz sa osećanjem da vi nama nešto dugujete. Ekipa koja se u poslednjih osam godina sa svakog velikog takmičenja vratila sa medaljom ne duguje ništa svojim navijačima. Ne opterećujte se takvim nepostojećim dugom. Budite opuštene i uživajte u najprestižnijem sportskom takmičenju. Znam da ćete dati svoj maksimum i izgarati za svaki poen. Skoro sam sasvim siguran da ako budete opuštene, skoncentrisane na takmičenje i ako date svoj maksimum, da medalja ne može da izostane, čak i ona najsjajnija. Pa i ako se desi da ne osvojite medalju, mi smo ponosni na vas zbog vašeg odnosa prema reprezentativnom dresu i prema vašim navijačima. Puno sreće devojke. PS. Ako osvojite zlato tri dana se neću trezniti.
G

Gost 666999

pre 2 dana

Bravo za komebtar Nek su žive i zdrave i nasmejane