"Nova kolica za Anu"
"Nova kolica za Anu"

MOZZART SELFIE: Ana Ćirić pakuje torbe i kreće u pametno krstarenje “smartom“ po Francuskoj

Vreme čitanja: 3min | sub. 17.01.15. | 21:00

Vaspitačica po zanimanju će posle celodnevne borbe sa decom u jaslicama sada mnogo lakše do kuće. Vredne nagrade i za preostalih 19 finalistkinja

Nova kolica za AnuDrugar Ivan već je obrnuo krug u novom "smartu", ali to je samo početak. Ana Ćirić platiće mu i večeru. Ma šta jednu?! Uostalom, da nije bilo Ivana vaspitačica u jaslicama ne bi ni imala simpatična kolica u garaži.

Ana je naime pobedila u nagradnoj igri MOZZART SELFIE u kojoj su posetioci portala mozzartsport.com među 150 kandidatkinja izabrali njih 20, a potom je stručni žiri odlučio da mladoj Beograđanki pripadne "smart", pežo skuter Katarini Pačov, a aj-fon šestica Ivani Joksimović. Sve one su danas i preuzele svoje nagrade u ekskluzivnom MOZZART uplatnom mestu "Kozara" u ulici Ivana Ribara gde je podeljeno i 17 luksuznih parfema preostalim finalistkinjama.

Izabrane vesti

U fokusu je ipak bila Ana Ćirić. Ovajdila se doduše i najmlađa od tri sestre, 16-godišnja Irina, koja je uzela muštuluk jer je pobednici saopštila lepe vesti.
"Došla sam sa posla preumorna, legla da spavam, Irina odjednom ulazi u sobu i vrišti: ’Dobila si smarta, dobila si smarta!!!’ Ja izgubljena, ne znam o čemu priča dok nisam došla sebi. I onda me natera da upalim lap top i stvarno vidim svoje ime. Koji minut kasnije me zovu iz MOZZART-a. Ženski glas kaže: ’Ana, dobila si smarta’. Ja sve mislim neko me zeza. A mala sve vreme i dalje vrišti", kaže Ćirićeva pošto je i u praksi preuzela ključeve "smarta" i videla da je sve i te kako stvarno.Katarina Pačov, Ana Ćirić i Ivana Joksimović

A kako je sve počelo?
"Ima nekog druga Ivana koji me je prvo uvukao u kladionicu MOZZART i rekao: ’Ajde da napraviš self’. Odbila sam tada, ali me je on 15 dana proganjao da uradim to. On nije bio uporan, nego toliko dosadan da  sam na kraju ušla u Krnjaču u kladionicu. Bilo mi i malo neprijatno, ne kladim se. Vidim u jednom uglu MOZZART logo. Napravila sam selfi i otišla kući. Ivan me posle opet zove i kaže: ’Da li si nromalna, što nisi okačila fotke i prijavila se?’. I na kraju me opet ubedi i ja uđem u takmičenje, ali nisam pratila. Imam mnogo posla, borim se sa decom u jaslicama, stalno sam umorna. Ali mama i tata su pratili".

Ivan će kao veoma zaslužan da obrne krug. Ali za početak će ga voziti majka. Stari, kako Ana kaže “raspali tvingo“ ide u penziju. Neće Ćirići morati ni na bankarske šaltere kako bi podigli kredit za obnovu voznog parka.
"Mama je samo predložila da sednem u ’smarta’ i lagano krenem da obiđem Francusku".

Prvi put je ušla u MOZZART kladionicu. Pre toga je sa bakom i dekom samo jednom ogrebala loz.
"Potpuno novo iskustvo. Nikad nisam učestvovala u igrama za sreću. A vidiš, izgleda da imam sreće. Možda ću sada da se oprobam i u klađenju, samo da nađem nekog da mi podeli par saveta", kaže Ana Ćirić sa širokim osmehom.

Čestitamo. Svim dobitnicama. Sa nadom da im osmesi neće ni silaziti sa lica.Katarina Pačov čeka sunčane dane za vožnju na dva točkaSa aj-fonom Ivana će uvek moći da ima dobar selfi

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

selfiMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara