Komentari na vest

Krah Orlića u Celju, poraz za kraj nada o visokom plasmanu

S

Spasimo rukomet

pre 2 meseca

Situacija je losa na svim nivoima. Pozivaju se i igraju podobni po razlicitim kriterijumima (pritisak menadzera, klubova, trenera, roditelja) Los strucan kadar jer sa decom svih reprezentativnih selekcija rade nedovoljno strucni, neiskusni, politicki podobni, sujetni treneri koji nemaju elementarno poznavanje pedagodije i pedagoskog rada, a rade realno sa decom O Savezu ne treba trositi reci jer je dovoljno otvoriti bilo koji portal i videti koliko vesti ima o rukometu u odnosu na ostale sportove, a da tu ne racunamo fudbal i kosarku. Uz to i tamo sede nestrucni ljudi, politicki podobni, a iza svega ocigledno stoji finasijski interes A sada srz problema U klubovima sirom Srbije, cast veoma retkim izuzecima, sa decom rade potpuno nestrucni, neobrazovani treneri, sa uglavnom kupljenim diplomama i zavrsenim seminarima koji ne umeju deci nista da objasne i pokazu. Tek ovde o pedagogiji ne treba trositi reci. Da li znate da sirom Srbije postoje klubovi gde je jedan covek u isto vreme i predsednik kluba, i terener I tima, i trener mladjih kategorija i igrac Stvari treba nazivati pravim imenima, to nije entuzijasta, vec covek koji ima potrebu da sve drzi u svojim rukama, ne veruje nikome, a iza svega stoji sujeta i finansijski interes Podseca na nekoga?
S

Sastanak

pre 2 meseca

Svaki dan u pancevu sastanak šiki i blagoje , dvojac koji vodi u propast srpski rukomet
S

Subotic D.

pre 2 meseca

Taj blagojevic je naneo nemerljivu stetu srpskom rukometu i olus u kombinaciji sa ovim SLJ
A

Analiza bato

pre 2 meseca

Odbojkasi-odbojkašice u Parizu Kosarkasi-kosarkasice u Parizu Rukometasi-rukometasice po navici navijaju od kuce za svoje kolege iz dvorananskih sportova u Srbiji
N

Naborani

pre 2 meseca

Nece vam uspeti ovaj manevar sa online skupstinom ,lep pokusajbpo uzoru nacjarana ali bice neuspesan , umesto da ode posle KATASTROFALNIH REZULTATA ona zeli na mala vrata da ostane iako je i predsednik rekao da mora da se menja
T

Tufna

pre 2 meseca

I dok su nam rezultati oko dvadesetog mesta ona zakazuje skupstinu i pokusava da cementira poziciju , to zaista nije normalno ima li neko u ovoj drzavi da reaguje ?
E

E struko

pre 2 meseca

Deni Andjelkovic unistio sve nase igrace Borzas,Jovanovic,Cabrilo,Mitrovic svi su NAZADOVALI.
M

Malo istine

pre 2 meseca

S V I S T E PAMETNI U PM PREKO TASTATURE. SAMO DA PLJUNETE. IZMENILO SE I SELEKTORA I VODECIH LJUDI SAVEZE I UVEK ISTO. MI NISMO JUGA MI SMO SRBIJA OD KADA SMO SAMOSTALNI OSIM STO JE KUCI NA FORU UZETA MEDALJA ,NISMO PRISLI NI BLIZU. I ti sto su uzeli kuci svako naredno takmicenje nisu usli u deset. I uvek ista prica savez selektori. Gde je rad trenera po klubovima ,oni stvaraju igrace za reprezentaciju !?
L

Laško

pre 2 meseca

Vide se mnoge frustracije od igrača koji je otpao sa spiska za Sloveniju. Jedan isti komentariše pod različitim imenima , vidi se gorčina ,,malog,, mladog čoveka . Teodorović je zvanično još uvek bronzani i četvrti na svetu . Znam da boli ali to su činjenice. Pozdrav
P

Pogled na hipodrom

pre 2 meseca

Teodor vranjanski uspesan Ahahahahahahahaha
S

Sine

pre 2 meseca

Dve pogresne zamene Zujovica , navijac ili trener?
M

pre 2 meseca

U ovom strucnom stabu fali samo branka jovanovic i tuto kompleto
S

Samo pitam!

pre 2 meseca

Kao selektor jedne zemlje ,moras da budes autoritet toj deci ( podrazumeva se da si znalac ,sto ovaj nesrecnik nije) .a na koga da se ugledaju na coveka koji kaze igravču da mnogo mrsi m... A drugom da mu se g... Smrzlo u njemu pre utakmice covek koji oce da bije sudije na prijateljskoj utakmici i istim psuje majku da je strana ekipa bila zabezeknuta ponašanjem. Sto neko rece u svetu ima budala al smo mi izgleda centrala!!!?
š

šta ima da pitaš

pre 2 meseca

Čovek izjavio da smo imali lošu organizaciju!?!?Druže ti nisi komentator ili navijač da trčiš pored aut linije!Pa ko je zadužen da osmisli igru i da napravi organizaciju?Pre prvenstva si izjavio da ste sve uvežbali ,da ste spremni i samo da se pobijete!Ejjj!Ti si prevara od trenera sa nikakvim znanjem ove igre!Svaljuješ krivicu na druge i molićeš i ulizivaćeš se gde treba da te ne počiste!
T

Trener

pre 2 meseca

Toliko neznanje je pokazano u dve utakmice, od izbora igraca , taktike , odbrane nediscipline tehnickih gresaka soliranja. . . Itd itd I ko je za to kriv ?
P

Pakao

pre 2 meseca

Prvo osnovi rukometa i pravila da se nauče, od stručnog staba pa dalje
S

Samo pitam!

pre 2 meseca

Oba golmana nisu imala u dve utakmice 10 obran .Mladi Zoric ( zacementirani po recima ovog nesrecnika) 6 a mladi Drasko 8 . al zato nas golman Jugovica otpao sa spiska i sad se negde kupa, na moru verovatno (iako je 10 igrac lige po Srl) umesto da je u Sloveniji. Bruka i sramota ovog ne znalice i ovih sto ga drze tu.
S

Sokic iz ns

pre 2 meseca

Ni nas mister im nije pomogao odnosno njegov dolazak sad i on pere ruke od teodora vranjanskog
R

Radojka Šljivić

pre 2 meseca

Jopet promašili zamenu igrača, sjajno je Brankica održala čas, na nivou. Da je Tijanić sedeo na klupi toga se ne bi desilo. Hoćemo Tijanića da se vrati na klupu! :))))
P

Panapanapana

pre 2 meseca

Vadi malog Panica zato sto majstor odbrane Damjanovic nije ostao na pivotu kad je vec Panic izasao do 9m, pa to se u petlicima uci, i kriv mu je Panic … A Panic napravio penal i dao gol, Sijanova ispucavanja u obe utakmice su za zatvor! Zasto nije probao Cabrila na levog beka, a jos jedno veliko zasto nema Bekića uopste u sastavu … o 4-2 zoni necu ni da pricam urnebes
Ч

Чекићар 021

pre 2 meseca

Једина гора репрезентација у свим узрастима од фудбалске. Једино им иде на руку што је рукомет код нас мање медијски пропраћен и на маргинама популарности па се не примети колко се лоше тамо ради. Такође, једини гори и неспособнији савез од фудбалског.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Prethodna generacija je i na svetsko i na Evropsko igrala u 1/2 finale na evropsko osvojili bronzu a na svetsko 4 mesto.
J

Ja pa ja

pre 2 meseca

Ma renesansa , jel me pratite
S

Slobica iz BP

pre 2 meseca

E srece mi mi bas dobro igramo bicemo u 20
P

Pozoriste u kuci

pre 2 meseca

Cekajuci godoa i zoroa docekali smo SLJIVOA , e sad je kasno . . .
R

Rujna zora

pre 2 meseca

I ti i oni koji su te doveli svi da odete da svane srpskom rukometu
K

Kukulelenamelele

pre 2 meseca

Nas zlatni period rukometa je bilo ona 1996 do 2001 kada smo u te 5 godina uzeli 3 medalje (bronce) I 1 put bili 4 na OI 2000 ovo naravno govorim za naš a tim, ali ovo su bila neka druga vremena za koje čisto sumnjam da će da se ikada ponove... Kratka renesansa se desial 2012 ali to je bilo zbog publike a ne neke dobre igre...
B

Babe i zabe

pre 2 meseca

Kada smo bili JUGOSLAVIJA. I SADA SKUPI SVE BIVSE REPUBLIKE I ETO ODMAH MEDALJA.
T

Tesaloniki

pre 2 meseca

Ma necemo da ga povezemo ka jugu ne zna nista
O

Obilić

pre 2 meseca

Baštovan,što nisi pokušao da nudiš 400 000 rsd kao po našoj ligi,možda bi neko prihvatio, i ti onda to predstavio kao tvoju odlično taktički pripremljenu utakmicu!Pali bre i prestani više sa prodavanjem magle!
A

Antic iz vranje

pre 2 meseca

E pa na ep nema kupovine kao u ligi
P

Polje ravno

pre 2 meseca

Crni se dani srpskom rukometu pisu
R

Rajko srebrni

pre 2 meseca

Ne pisu se crni dani oni su tu vec 4 godine
N

Najdrazi dres

pre 2 meseca

Sto se be ne ugledate malo na portugalce austijance , makedonce . . . Opet haos u igri, slaba priprema utakmice, opet haos na klupi , pogresna izmena pukli smo skroz bruka
O

Od kuce

pre 2 meseca

Ma jok bre ostanite unistite sve do kraja
H

Haos1

pre 2 meseca

Taman da pita Grke da ga povezu busem nadole i da covek lepo sidje kod motela Vranje
N

No nik

pre 2 meseca

Da se ne ljubimo svi napolje iz saveza ako malo casti imate
A

Anastas PapaHaggy mlađi

pre 2 meseca

A zašto da idemo iz saveza? Svakog meseca smo dobri po par somića evrića, imamo beneficije bolje od ministra, trgujemo opremom i koječime, mašemo iz cabrioletttaaaa.,,,,,,, a vi kako ste, možete samo da nam zavidite..... uživajte u letu i pijte cocktu, piće naše i vaše mladosti..... P.S: eto tako izgleda naše viđenje rukometa... samo smo mi važni, a vi se slikajte ispred naše nove fontane na bunaru kod čika Toše ::::)))))))
P

Prdoje

pre 2 meseca

Nema brige na tošinom bunaru, zbog čega? Evo u ženskom rukometu čak su i švajcarska i Island među 8.
G

Gostimirko

pre 2 meseca

Kaze selektor ličimo na skandinavce. Imal neko normalan u Srbiji 🤣🤣🤣🤣sve hvalisavci samog sebe, a veze namaju.