Komentari na vest

Kovačević: Ispalo je da su 500 puta bolji igrači od nas! Ili su se oni pobošljali ili mi ostarili...

G

Gorostas

pre 23 dana

Najviše me nervira kada mi sugradjanin uspe u evropskim okvirima, valja jer sam ja Borina iz kafica i zato sto me nisu krstili.
A

Apsolutno

pre 23 dana

realan intervju. I svaka cast Urosu na iskrenosti. Ne osudjujem momke. Oni su nas nebrojeno puta obradovali. I apsolutna je istina da smo mi omatorili, a Japan napredovao. Prosto mnoge ekipe (Poljska, Japan.....) napravile su puno i na terenu i vam njega. A mi nista. I nigde. Nas savez u taktickom smislu ne postoji. Jedina briga koju imaju u savezu je kada ce u Banju na odmor. Odavno je briga o nacionalnom timu prestala da postoji. Studiozan rad, sta to bese? Strucan da ne govorim. I vise nista nije cudno. Kako je savez radio, tako se i vraca. Isto je i u zenskoj odbojci. Tijana i Maja kad se pozdrave, neka ugase svetlo.
N

NovakNbg

pre 23 dana

Znaci i savezovi cinovnici su se umorili od gledanja pa ce odmah nakon prvog vikenda u banju, da se osveze koji dan
I

IstinauOci

pre 23 dana

Nikad gora reprezentacija. Ostarili plus,a kad serviraju vecina to radi sa zemlje samo da prebaci mrežu kao pre 50 godina. Blok i igra u odbrani blagi uzas. Kakva OI kuci bre.
G

Gost13

pre 23 dana

Onaj ko je njega nabedio da je vrhunski igrač je mag. Celu karijeru kad je bitno muda manja od makovog zrna. Elem, kasni se ovde mnogo sa smenom generacija makar ona bila i bolna..
r

rea

pre 23 dana

Zašto bi iko pravio smenu generacije kada glavni igrači imaju 30, 31, 32 godine? Ovde je problem nedostatak kvalitetnog tehničara, Jović je imao ono jedno prvenstvo i to je to od njega. Lisinac, Atanasijević i Kovačević su i dalje ponajbolji igrači na svojim pozicijama, Podraščanin je i dalje vrhunski, Ivović takođe, nama tehničar fali kao hleb nesušni i na liberu smo takođe tanki, ali to je ono manji problem.
K

Katastrofa

pre 23 dana

Ovaj Uros se toliko raspao da je to strasno, ne moze da se odvoji od zemlje, izgledao kao dete protiv muskaraca protiv Japana
V

Veto123

pre 23 dana

Po ovom tekstu, ja i dalje ne znam o kom sportu se radi ahahahah
P

Penzija

pre 23 dana

nije ispalo 500 puta jesu bolji. Kakav Masulovic u prvoj postavi, cirkus od Kovacevica....

plivajuci zamajac

pre 23 dana

i bata njegov, pola familije u reprezentaciji
P

Petar321

pre 23 dana

Pa za pocetak mogao bi ti da se uozbiljis. Na prijemu servisa nisi u stavu nego cekicem dodajes iz visoke pozicije. Mozda si nekad imao kontrolu lopte za tako nesto, sada vise ne. U napadu lezerno, u finišu trećeg seta guras loptu izmedju dva blokera, pogodio si sredinu mreze. Neka Kolakovic da sansu mladjima u narednim vikendima, jer od OI svakako nema nista, pa barem neka se kale.
L

Lažni car

pre 23 dana

Voliš da se mangupiraš bez pokrića i glumiš nadmenost na terenu.
G

GorostasIzKafica

pre 23 dana

Voliš kafic na sport ne ides botuješ za pare.
G

Gustav

pre 23 dana

Kakav je savez takve su nam I reprezentacije . I muškarci I devojke.
b

brate.

pre 23 dana

izgubimo od nrkompletnog japana igracs visokih kao saksija sa cvecem
a

arroyo

pre 23 dana

nisi u pravu, idi na njihov sastav i videćeš da je većina njih oko 185-190
N

Ne Uroše

pre 23 dana

Nit su oni 500 puta bolji nit ste Vi ostarili. Oni su samo u zadnjih 5 g za razliku od Vas mnogo više trenirali i nisu menjali selektore ko gaće a Vi ste prestali posle briljantno osvojenog Zlata na EP 2019 ozbiljno da trenirate. Pa ste svi osim Marka Podraščanina menjali svake godine klubove ko gaće i samo išli da igrate za velike pare u slabe lige poput Kine il u slabije klubove u Rusiji Poljskoj Turskoj. Vaše shvatanje odbojke je daleko od one Velike generacije Olimpijski Šampiona iz Sidneja. Vladimir Nikola Grbić Kvisko Miljković Gerić su igrali od 18do 38 g sa istim žarom elanom i snagom. A kod Vas koji ste takođe bili svi kadetski Prvaci Sveta 2 puta nema tih osobina sem kod Marka koji jedini uzeo pelcer pošto je igrao sa tom generacijom od 2006.I da ovaj selektor je trebalo Marka da izabere za kapitena a ne takvog pesimista koji ni sebi nije u stanju da ulije samopouzdanje. Sad kako znate i umete setite ste da ste bili Šampioni i oduvajte sve do kraja.. Kaže Vam Baja
K

Kako sad

pre 23 dana

Zar Japan nije igrao bez.najboljih igrača, a Ameri sa koldž igračima.
С

Сј д

pre 23 dana

Срам вас бре било, мушка одбојка у Србији је одавно пала на дно. Знате ли које су величине играле пре вас
L

Ludnarod

pre 23 dana

Nije mi jasno ministar sporta Zoran Gajić i ništa se nije uradilo da imamo nekog iz mlađih selekcija. Posle ove generacije mi nećemo biti na mapi Evrope u odbojci a kamoli sveta. Nažalost
a

auuuuh

pre 23 dana

Pobeda nad Brazilom? Ova Srbija? Hahahahahahahahahaahahhhhha..Uros je duhovit, a to mu je jedini prostali igracki kvalitet!
2

22

pre 23 dana

A kad Uroš nije bio mega duhovit, samo se setimo kad je rekao prošle godine u maju " da se tempira forma za kvalifikacije za OI" i da će se kvalifikovati a ko iole ima mozga znao je da je to viša matematika da se oni kvalifikuju jer uz njih idu uvek kalkulacije pošto su nesposobni kolektivno laganim putem da se kvalifikuju. Pričale su se bajke za malu decu jer su vrlo nesposobni kolektivno za nešto veliko pošto su napravili kardinalnu grešku jer su se manje više svi okumili što je rezultiralo da jedan bez drugog ne mogu a u kompletu su svi očaj osim Potketa koji jedini zna i ume da igra u dresu Srbije i koji sve daje za taj dres