Tijana Bošković (© CEV)
Tijana Bošković (© CEV)

Konačno stigla i najbolja na planeti: Tijana Bošković "ponovo pojačala" Tigrice

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.09.24. | 11:49

Srpska reprezentativka priključila se ekipi u Kušadasiju

Obično Tijana Bošković nije navikla da dugo odmara posle završetka naporne reprezentativne sezone. Uvek postoji i izuzetak zbog čega je u prethodnom periodu imala vremena da napuni baterije uoči predstojećih klupskih izazova. Plandovanju je u međuvremenu došao kraj, pa se srpska odbojkašica konačno priključila pripremama Ezačibašija.

Kako je i moglo da se očekuje, već po dolasku u Istanbul nije mogla da promakne oštrom oku fotografa. Koliko joj je neplanirano odsustvo prijalo, primetno je bilo i da nije skidala osmeh sa lica. Iako je bila lišena obaveza od neuspeha Olimpijskih igara u Parizu, sada joj i predstoji da nadoknadi propušteno.

Izabrane vesti

A gde se uputila otkrio je i šef struke Ezačibašija Ferhat Akbaš. Predvodnik popularnih Tigrica je u razgovoru za domaće medija napomenuo da se najbolja igračica na svetu pridružila timu na turniru u Kušadasiju, koji se igra od utorka do petka. Osim nje, isti tretman dobile su Turkinje Elif Šahin, Hande Baladin i Bejza Ariči, odnosno Srpkinja Jovana Stevanović i Amerikanka Dana Retke. Podvukao je ovaj stručnjak u svojoj izjavi i da je ostalo da Kanađanka Aleksa Grej za desetak dana pojača ekipu. S druge strane, rešena je i misterija ko bi trebalo da zameni povređenu Ketrin Plamer. Ako je verovati 38-godišnjem strategu, Ejlul Durgun, mlada domaća odbojkašica rođena 2005, pokušaće da nadomesti izostanak još jedne Amerikanke.

"Kao rezultat naših razgovora, napravili smo program kako bismo dobili najviši nivo doprinosa od naših igračica tokom cele sezone. Sigurni smo da će se pridružiti psihički najspremnije moguće. Međutim, nastavljamo da budemo oprezni u pogledu njihovog uključivanja u samu igru", dodao je Akbaš.


tagovi

Tijana BoškovićEzačibašiženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara