Komentari na vest

Kolaković na okupljanju: Liga nacija sa iskusnijim igračima, obaveza da odemo na OI

M

MYQO

pre 11 dana

Znači, Jovović sada pripada ovoj generaciji a prošle godine nije...Zanimljivo.
M

Makarona

pre 11 dana

Nisu ga hteli igrači prosle godine Sad sve probleme pod tepih i da se proba u Pariz otići.To ti je to.
J

Jovović N

pre 12 dana

Je najbolji dizač posle Nidže Grbića. On je morao bit prvi dizač i prošle godine jer je već od 2014 jedan od najzaslužnijih za osvajanje Svetske lige 2016 baš pod vođstvom Legendarnog Nidže Grbića i 2019 za Titulu Prvaka Evrope pod vođstvom isto legende Bobe Kovača.. Dobro se sadašnji selektor ko ačno setio da vrati Nikolu Jovovića da sa svojom generacijom sa kojom je 2009 i 2011 bio omladinski Prvak Sveta odu zajedno na Olimpijadu i naprave veliki uspeh
R

Rujna zora

pre 12 dana

Kad im međuljudski odnosi nisu dobri Korektor/srednjak/primač/dizač... Komunikacije bez...
B

Brundo

pre 12 dana

Tesko bogme.Plasman na OI mozda i nekako ali sve vise od toga ce biti tesko jer je promenjen sistem takmicenja.Ako se odbojkasi plasiraju imacemo rekordnih 6 reprezentacija u Parizu.Za jednu malu zemlju to je stvarno dosta.
O

Odvesi nas

pre 12 dana

Po 4 put kao trener na OI.Napred Srbija srećno Igore.
Д

Др1978

pre 12 dana

За разлику од женске,мушка одбојка ушла је у кризу.Резултати су све слабији,а играчка база све тања.Тешко да ће ови момци на ОИ. Жене су већ нешто друго,ту идемо на медаљу.
G

Gost 38282

pre 12 dana

Др1978 Sa kim idemo po medalju?Imas Stevanović i Popovic koje dve zadnje godine nisu na nivou kao pre.Prosek teski.Ni jednog ozbiljnog primaća nemamo.Buša sedi na klupi imamo malu Uzelac koja je potencijal.Sa detetom da uzmeš medalju je malo neozbiljno.Ostali primači su zaista ispod prosečni. Pušić sedi na klupi takođe.Imamo dizace koje su u godinama obe.Pitanje da li Bojana i ode.Da li je neka od njih osvojila nešto ove sezone nijedna.Nacionalne lige i kupove ne racunam.Nijedna ama bas nista.Ostaje Tijana.Ona ima sa Stevanovic titulu prvaka sveta ove sezone.Boškovic je i bila MVP.To je sve što imamo u sezoni iza nas.Sve pada na Tijanu.Više tako nece moći.Gvideti je mali trener.Da igramo evropsko rekoa bih uzimamo medalju.Ovako ne.On je na nivou evrope.Na evropskom kao najvecem takmicenju u evropi moze do finala i bio je par puta i to je to.Uspeh je za nas ako muškarci izbore plasman i da se sa obe ekipe ode.Podjesnake šanse imaju obe ekipe za neko 5 mesto i to je plafon.I treba se pomiriti sa tim.U vaterpolu realbo nećemo uraditi ništa.Košarkašice nije realno da uzmu medalju.Imamo basket ekipu koja moze do finala i košarkase koji ako budu kompletni donose medalju.
K

King kong

pre 12 dana

Za Gost 38282 Nemamo više igračice kao pre.Koja Buša ona ne treba ni da ide za Pariz.Ne znam Mihajlović da li ide.Ako pođe onda i imamo neke šanse.Bez nje ćao zdravo. Vidi muškarci imaju težak put ali i velike šanse da izbore plasman.Slažem se za basket i košarkašice ali vaterpolisti uzimaju medalju.Košarka muška ide do finala.
K

Kmeeeee

pre 12 dana

Kako su svi pametni i pisu a slavili svetsko prvenstvo 2022, zlato BEZ- RASIC SILVIJE POPOVIC VELJKOVIC OGNJENOVIC SA BRANKICOM NA KLUPI KOJA IGRALA SVAKI 4 MEC, au strucnjaci moji gledajte fudbal molim vas
m

meoni

pre 12 dana

@Gost38282... Nemoj vise molim te, da dolazis u goste.
C

Cerska bitka

pre 12 dana

Uzeli smo 2 medalje uzastopno na OI.Prosle OI Tokio mi i vaterpolo ostali ništa.I da ne uzmu devojke nema im se šta zameriti.Muškarci ako odu imaće vece sanse po meni.Imaju bolji tim.Jovović se vratio.
N

Na zapadu ništa novo

pre 12 dana

@Др1978 Ženska odbojka je itekako u krizi.Vreme će da pokaze u naredne 2 godine sve to. Nema novih igračica starije su u padu.Većina prestaje verovatno ove godine nakon olimpijade .Muška takođe 2 godine smo tu negde jos neka kao zlatna sredina i onda sledi pad. Dugo je i trajalo.Nemaš 5 trenera u Srbiji kojima ide radni staž i hoćemo da se takmičimo sa svim velikim silama u zemljama gde svaki trener nlađih kategorija ima radni štaž. Prošlo vreme.Zasitili se svi.Sve su priče ispričane.