Miomir Kecmanović (©Reuters)
Miomir Kecmanović (©Reuters)

Kecmanović se ugasio u taj-brejku i ispao u prvom kolu Halea

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 14:47

Italijanski teniser Lorenzo Sonego slavio sa 7:6 (6), 7:6 (5)

Posle skoro dva sata borbe i dva taj-brejka srpski teniser ipak završava učešće u Haleu već u prvom kolu. Imao je Miomir Kecmanović svojih prilika u ovom meču pa je duel vrlo lako mogao da ode na drugu stranu, međutim – nije.

Zanimljivo je da je meč završen bez ijednog brejka i sa svega tri brejk lopti za čitav meč. Prvi set odlikovalo je sjajno čuvanje servisa pa je prva brejk lopta viđena tek pri rezultatu 5:5 i servisu Italijana. U taj-brejku Sonego je iskoristio drugu set loptu te tako poveo rezultatom 1:0.

Izabrane vesti

Bolje je Italijan počeo drugi set pa je već u prvom gemu imao šansu za brejk. Dobra igra na servisu krasila je i ovaj set, iako je Sonego šansu za brejk imao i pri rezultatu 4:4. Uspešno je Kecmanović došao do taj-brejka i sjajno ga počeo, vodio je sa 4:1 te 5:2, ali to nije bilo dovoljno da se meč uvede u treći, odlučujući set.

Narednih pet poena pripala su Sonegu od kojih je čak tri bilo na servis Srbina, a prvu meč loptu Italijan je i iskoristio. U sledećem kolu Sonego čeka boljeg iz duela Oskara Otea i Aleksandra Zvereva.

Miomir Kecmanović trenutno je 54. teniser sveta, što ga čini trećeplasiranim Srbinom iza Lasla Đerea i Novaka Đokovića.


tagovi

Miomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara