Komentari na vest

Kalkulacije i četvrtfinalni rulet: Stari trend izbegavanja Srbije ili nova taktika

z

zaks

pre oko 2 meseca

Mi idemo ili na Italijane ili Hrvate, vjerovatno, tako da kako god okreneš ne valja.
T

Tomislav Laketić

pre oko 1 mesec

Ne valja na koga god da idemo jer nema igre, prvenstveno nema naše prepoznatljive odbrane, a takođe ni samopouzdanja kod igrača. Sve ono što je krasilo prethodnu trofejni generaciju sada fali.
K

Kokos

pre oko 2 meseca

Ko je vama rekao da će neko da izbjegava Srbiju u četvrtfiunalu, ova reprezentacija uopšte nema karakter
S

SUBOTICA71S

pre oko 2 meseca

nije srbija više sila ni u čemu,kako se to pokazuje tek jedna mala prosečna državica
M

Milence Pilence

pre oko 2 meseca

I kad je naša reprezentacija bila "ona stara" i drmala,kao ja u najboljim godinama,uvek je bio moguč plasman od 1 do 7 mesta... Jedan kiks je sve reprezentacije delio od šampiona do ambisa🙈...
M

Maxmadmax

pre oko 2 meseca

To Hrvati osvajaju prvaci sveta su najjači su
K

Ko god dodje

pre oko 2 meseca

Rutinski ce ih rijesiti...Italija 99%. .
l

ličanin

pre oko 2 meseca

Oladite malo sa 72 teksta o vaterpolu, pa to u poslednje tri godine ne zanima ni užu rodbinu, kao i s rukometom kad umete da krenete
P

Pensil

pre oko 2 meseca

Ajde ti prvo nauči da pišeš, a onda se vrati kući, u svoju Liku, umesto što se ovde dernjaš i ne prilagođavaš. Ebao te Mile Ronhil, kao i vaš voljeni Slobo, koji vas je sve prodao.
S

Sta se desilo

pre oko 2 meseca

E moj brate nije ih prodao samo sloba. Najvise ih je pujdao seselj, ucitelj ovog naseg vrhovnog vodje. Sto je hteo da oravi veliku srbiju.
B

Bon.Jovi_985

pre oko 2 meseca

Mi idemo kući kako gos okreneš, prosto nemamo kvalitet. Najlakše je napadati trenera, ali dajte mu barem dva igrača kvaliteta Vujasinovića, Ikodinovića, Šapića, Pjetlovića ili Filipovića recimo pa da onda sa pričamo nešto. Nemamo tim, došlo vreme da se nadamo samo da udjemo u polufinale. Biće bolje za koju godinu, doći će novi klinci a do tada podrška za ekipu. Sad je red na Špance da se malo ižive ...
P

Paulo

pre oko 2 meseca

Rekao si dva igraca Jaksic i Mandic
F

Faye

pre oko 2 meseca

Nadam se da ćemo popraviti igru tj igrati kao juče i da sada hvatamo zalet. Problem je golman i trener. Filipović ne može da bude prvi golman, što se trenera tiče potrebno je da se smeni, jeste da više nema oni 5 6 glavnih igrača, ali mu je ostalo 5 6 igrača iz te ekipe, plus 2 3 koja su tu bili da uskoče kada se neko povredi kao npr Dedović,Ubović,Vico...Ekipa jeste slabija, ali gledano po imenima nije baš toliko slaba da se muči sa Japanom i da gubi od Australije. Nakon onoga sa Japanom trebalo je da ih motiviše i da se vidi reakcija.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Koliko god fali ona ekipa ipak i ovaj sadašnji tim ima kvalitet za top 4 ali mislim da Stevanović uopšte nije dorastao da bude selektor i da treba da ide posle Pariz bez obzira šta uradimo
F

FM

pre oko 2 meseca

Svejedno je ko ce nam pasti iz druge grupe u 1/4, bitno je izbeci eventualni duel sa Spanijom u 1/2. Znaci trebamo izgubiti od Madjara i uzeti 4. mesto u grupi.
D

DOSTA JE BILO

pre oko 2 meseca

Ko li sistemski unistava Marselj pa se raspada Francuska reprezentacija, Sram ih bilo
U

Urgija

pre oko 2 meseca

Uništili su najbolju vaterpolo školu toga dela Evrope, sistematski. Sada u Marseju moraju da treniraju u moru, nemaju bazen više jer država neće da im daje novac više. Najbolja omladinska škola. Sram ih bilo.