Komentari na vest

Kad Srpkinje pobesne: Prvo nervoza, onda adrenalin - nemojmo da zaboravimo ko smo

p

prle i tihi

pre 9 meseci

Lupaju minuse.Rade punim kapacitetom.Neverovatna upornost.Kakvi likovi.Idemo minusi- - - - -
o

ovde napišeš

pre 9 meseci

Devojke uz vas smo i dobiješ minuse.Onda treba kontra pisati:Devojke nismo uz Vas i imas milion like.Srbijo među šljivama...Ima nas svakakvih.
s

samo odbojka sad

pre 9 meseci

Devojke uz VAS smo uvek.
o

odbojka 2023

pre 9 meseci

Ženska odbojkaska reprezentacija Srbije, dvostruki uzastopni svetski prvak i osvajač bronzane medalje na IV Ligi nacija 2022, 12. put je proglašena za najbolji ženski tim u Srbiji, u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, na svečanosti proglašenja najuspešnijih sportista, održanoj u Domu Narodne Skupštine u Beogradu. Tijana Bošković, kapiten i korektor ženske seniorske reprezentacije Srbije, proglašena je za najuspešniju sportistkinju Srbije u timskim sportovima muškarci i devojke zajedno za 2022. godinu.Tako to rade naibolje odbojkasice i naibolji zenski tim Srbije .Idemo po 9 medalju u nizu
c

cemu spominjanje

pre 9 meseci

te lige nacija, to niko ne uzima ozbiljno..
m

malo po malo

pre 9 meseci

Kada su muškarci osvojili univerzijadu i juniori u staroj Jugoslaviji Balkanijadu o tome se u krugovima odbojke pričalo kao o velikom uspehu.Kad su devojke uzimale evropsku ligu slavili smo.Nije nas bilo među najboljim na Garn Priju u tom periodu.Sad nam Liga nacija ne znači ništa.Evropsko je malo takmičenje.Kao računamo samo medalje sa sv prvenstva i olimpijade.Razmazile nas devojke definitivno.Srebro je neuspeh za Srbiju danas.Da mi je znati po čemu smo ispred svih ostalih.Jel imamo bolje uslove od ostatka sveta kada je odbojka u pitanju.Jel odbojka nacionalni sport kod nas.Jel ima dosta para u Srbiji kao u Turskoj napr.Jel najbolji treneri sveta rade u klubovima u Srbiji.Jesu pune hale na utakmicama a klubovi imaju navijace.Jel nase mlade igracice one najbolje ostaju ovde jer je tu najbolje za njih.Jel imamo mnogo vrhunskih igracica.Bas me zanima...Jel se ovde bolje radi nego u Rusiji Brazilu, Kini ,Italiji itd.Jesmo talentovani više od ostatka sveta pa je sramota ako smo drugi.Jel imamo vise stanovnika i vecu bazu od ostatka sveta.
s

svetske šampionke

pre 9 meseci

Ko to da zaboravi devojke.Uz vas uvek.
O

OI France 2024

pre 9 meseci

Australija je plasmanom u drugu rundu već overila vizu za Pariz kao najbolje plasirana selekcija Okeanije.Tako je to u košarci.Ako završe kao 16 na svetu idu u Pariz direktno.Bravo za njih
h

hahahaha hihi

pre 9 meseci

Komedija od takmičenja.Nema 80 najboljih igraca na SP 2023
S

Sistem takmičenja

pre 9 meseci

Koliko znam vest je o odbojci. A u odbojci ne moraš ni da učestvuješ na EP ili SP, niti da se kvalifikuješ preko kvalifikacionog turnira, dovoljno je da budeš dovoljno visoko na listi i eto tebe na Igrama.