Komentari na vest

Jovana Stevanović: Mi ne slavimo ulazak u polufinale, četvrtfinale... Stojimo čvrsto na zemlji

mitarmiric241@gmail.com

pre 9 meseci

Spremicemo Santareliju karbonaru na srpski nacin.A od Karakurt napraviti kebab.
h

hahahaha mučenik

pre 9 meseci

Pitam se kakav Srbin i čovek moŕaš biti da lupaš minuse svojoj reprezentaciji koja je u finalu evropskog.Po ceo dan da samo to radiš.Zanimanje MUČENIK
t

tradicija

pre 9 meseci

Na prvenatvu Evrope, Turska je u poslednjih 25 utakmica izgubila samo četiri meča, sva četiri od Srbije. NEKA SE TRADICIJA NASTAVI I 2023
D

Danijele 4 S

pre 9 meseci

Doneo 3 finale Turkinjama.Na listi najboljih reprezentacija evropskog šampionata Danijele je Tursku izjednačio sa Hrvatskom.
h

hrt Volleyball

pre 9 meseci

Kada su Hrvatski klubovi uzimali ligu prvaka odbojka u Turskoj bila kao boćanje u Hrvatskoj.I dan danas imamo više finala u muškoj momčadi u finalu lige prvaka od Turskih klubova.Naše cure kada su bile 5 na olimpijadi i igrale uzastopna finala eura Turska nije mogla da se kvalifikuje za ta takmičenja.
B

Brundo

pre 9 meseci

Protiv Turske nikako ne sme da se igra sa toliko gresaka kao protiv Holandije.Imali smo 35 gresaka.Holandija samo 18.Imali smo 13 servis gresaka.Holandija 7.Prijem nam je bio malo slabiji od holandskog.Realizacija napada samo 39 %.To je jako slabo.Nas prosek je 55-60 %.I pored svega toga smo pobedili jer imamo vece iskustvo i Maju za tehnicara.Cim je Gvideti uveo u igru odmah se promenio ritam meca.
k

kaži nam Brundo

pre 9 meseci

Ko sutra dobija.Šta čeka Pešića a šta Gvidetija.Kaži nam dobri naš Brundo.
k

kraljice naše

pre 9 meseci

Šta god sutra da bude vi ste ponos ove zemlje.Idoli devojčicama u Srbiji.Primer na koga da se ugledaju.Uz vas smo.
B

Brundo

pre 9 meseci

Mnogo je nedostajala u Tokiju i mesec dana kasnije na EP u Beogradu.
T

Teča se malo

pre 9 meseci

Z A I G R A O.Valjda će 2028 biti u USA.Puno su 3 olimpijade.Kup Jeljcina ispade najveće takmičenje.
n

nasu podrsku

pre 9 meseci

imate cure, najbolje ste..ako i izgubimo nije smak sveta.. Mislim da bi Turska eventualno zlato slavila vise nego vi svih 9 proslih medalja.. Nece biti nimalo lako sutra, svaka cast i Santateliju, steta da je morao otici , lik je simpa i sjajan trener. . skauting jako bitan sutra, taktika, pustiti vargas a pokusati minimirati ostale ili je juriti sa dva bloka. serva na koga, bice puno taktike, ..

mitarmiric241@gmail.com

pre 9 meseci

Mogla si ti odmoriti ovo finale. Jedno od slabijih prvenstava za tebe do sad.Postovanje za sve,ali mislim da je Maja trenutno nas najbolji srednji bloker.
a

a ako sutra odigra

pre 9 meseci

dobro i donese prevagu, sta onda ? Nije to tako jednostavno, i oni na drugoj strani mreze igraju..Cure se sve max bore.. Za razliku od mnogih drugih sportova

mitarmiric241@gmail.com

pre 9 meseci

Prema do sada prikazanom tesko da nesto moze doprineti,Mina i Maja trenutno u boljoj formi. Jovana ne moze da se sastavi celo prvenstvo

Milos Bozic

pre 9 meseci

Jovanini servisi su jako bitni..koliko puta smo ulazili u serije nakon njenih servisa?

mitarmiric241@gmail.com

pre 9 meseci

Niko ne spori Jovanin kvalitet i doprinos na prethodnim takmicenjima. Pricam o trenutnoj formi,a trenutno nije bas u najboljoj.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

❤️💙🤍🏆🥇🏐