(©RK Crvena zvezda)
(©RK Crvena zvezda)

Jezdimirović jača Zvezdinu odbranu

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 11:42

Crveno-beli rukometaši doveli doskorašnjeg igrača Dinama iz Pančeva, defanzivnog specijalistu

Loš početak sezone za rukometaše Crvene zvezde, samo bod u Šumicama protiv Vranja (28:28) naterao je čelnike kluba da se pojačaju pred nastavak domaćeg šampionata i derbi sa Partizanom na Banjici u nedelju (18.00).

Novi igrač kluba iz Ljutice Bogdana je Nikola Jezdimirović, doskorašnji član pančevačkog Dinama, iskusni rukometaš koji je specijalista za igru u odbrani.

Izabrane vesti

Jezdimirović je sedmo pojačanje kluba. Pre njega tokom leta su stigli desni bek Nemanja Momčilović i levo krilo Aleksa Skuban iz Jugovića, pivotmen Veljko Davidović iz Radničkog iz Kragujevca, golman Radule Radulović, desno krilo Jovan Mirković iz Vrbasa i povratnik, srednji/levi bek Marko Knežević iz italijanskog šampiona Fazana, koji je bio najbolji igrač Zvezde na premijeri Super rukometne lige Srbije.

18.45: (1,35) Vesprem (8,50) PSŽ (4,00)

Crveno-bele ove sezone s klupe predvodi Marko Krivokapić, dugogodišnji pomoćnik Huanu Karlosu Pastoru u PIK Segedu, a pomažu mu Nenad Puljezović, koji radi s golmanima.

Crveno-beli i ove sezone imaju skromne ambicije. U proteklom šampionatu su bili šesti, a sada bi korak dalje, da izbore Evropu (do četvrtog mesta) koja ne stanuje u Ljutice Bogdana više od decenije.



tagovi

RK Crvena zvezdaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara