Komentari na vest

Jevtić: Kao što je moj saradnik rekao - nismo toliko bolji da Partizan dobijemo 3:0 u seriji

J

Ja vam kažem

pre 13 dana

Ovo je njihov maksimum, hvataju na halabuku, džiberski se ophode i to je sve. Momci iz Zvezde ne trebaju da se porede sa njima, jer su bolji u svakom segmemtu, sto su već i dokazali. Sada je u pitanju mentalna snaga. Imate kvalitetne ljude u ekipi i nemojte dozvoliti da vam kromanjonija oduzme nesto sto vam pripada.
B

Baš tako

pre 13 dana

Tokom cele sezone ste bili u boljoj poziciji od njih. Mnogo ste radili na sebi. Odlični ste. Bez taktike, igrajte onako kako umete i u napad. Snažni ste, energičniji - završavajte to. Ono što pomenu Jevtić da niste toliko bolji od njih da biste ih dobili u 3 utakmice, e pa nije tako. BOLJI ste. Nemojte igrate egal igru, nego u napad i do kraja.
M

Mozda

pre 13 dana

Je i lepse podici titulu na gostucujem terenu. Cestitke i jednoj i drugoj ekipi, ali rad ekipe Crvene Zvezde, ove sezone, dostojan je titule i treba da bude nagradjen istom. U startu prozvani “prosecnom” ekipom bez hemije, dosli su do ozbiljnog nivoa timske igre. Svako svoj posao radi, davajuci sebe 300%. Da tako nastave, i eto slavlja u utorak. Glavu gore smireno i sa obe noge na zemlji, srce na teren, i hajde da crveno-bela furija pokaze da se “sa njima moze sve sto se pozeli, da polete ribe i zaplivaju ptice”.
K

Koji saradnik

pre 14 dana

Je ovo rekao? Naravno da ste bolji! Koja razlika u ponašanju stratega - ne videh u prošle 2 utakmice da je Jevtić onoliko skakao i bacakao se pored terena, kao što je to činio sinoć "emotivni" Janić. Baš zato trebate što pre da razbistrite glave i pokažete veličinu u narednoj utakmici. Ništa se nikada nije dobijalo onakvim mufljuskim ponašanjem. Fuj.
U

UPDP

pre 13 dana

Ko god da je rekao, u pravu je, sigurno niste toliko bolji da bi bilo 3:0 u seriji.
N

Nerealisti

pre 13 dana

Kao sto Partizan prosle godine nije bio toliko bolji od ostalih da uzme 3 trofeja, a uzeo je, tako je trebalo i Zvezda ovo da zavrsi u trecoj.
O

Ojsa

pre 14 dana

Niko od vas nije trazio da bude 3:0,pokazali ste u prve dve utakmice da ste klasa iznad njih,pobedite sledecu i dignite titulu!
M

Momciii

pre 14 dana

Glave gore i gazi to u Masteru. Nemojte dopustiti onoliko skuvanih lopti. Bolja ste ekipa, fizički spremnija. Samo pamet u glavi i manite se Bokijevih hvalospeva, koje vam svaki put onako usput dobaci. Stari je to lisac... igrajte vašu igru i titula je tu.