Jevtić sa igračima (©MN Press)
Jevtić sa igračima (©MN Press)

Jevtić: Kao što je moj saradnik rekao - nismo toliko bolji da Partizan dobijemo 3:0 u seriji

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 23:46

"Ova utakmica je bila dostojna finala", rekao je trener odbojkaša Crvene zvezde

Sprečili su odbojkaši Partizana veliko slavlje na Banjici. Zvezda je imala vođstvo 2:0 u finalnoj seriji, vodila je 2:1 u setovima na trećem meču, ali do titule nije došla. Barem ne večeras...

Ipak, Jevtićev tim je i dalje u dobroj poziciji i drži apsolutno sve u svojim rukama.

Izabrane vesti

"Prvo moram da čestitam i igračima Partizana i svojim momcima na borbi. Mislim da je ova utakmica bila dostojna finala", istakao je Ivica Jevtić. "Kao što je jedan od mojih saradnika rekao, dok smo pričali posle utakmice, nismo mi toliko bolji da možemo Partizan da dobijemo 3:0 u seriji. U jednu ruku je ovo očekivana reakcija protivnika - da dođu i daju maksimum. Mi se nismo snašli u svemu tome, iako smo imali šanse. Na kraju je pobedila kvalitetna ekipa i produžila seriju. Nije još ništa gotovo, ni što se tiče nas i osvajanje trofeja, a nije gotovo ni što se Partizana tiče - nisu se predali. Došli su sa nekom novom energijom i dobili su utakmicu".

U utorak će večiti rivali još jednom izaći na megdan. Veruje trener crveno-belih da će biti žestoko kao i večeras...

"Ma koliko se sada igralo - jedna ili dve utakmice, mislim da ne treba očekivati lagano ni za nas, ni za njih. Očekujem da se ovako muški pobijemo, da ratujemo na terenu, ekipa koja bude bolje će pobediti", zaključio je Ivica Jevtić.



tagovi

Ivica JevtićSuperliga Srbije u odbojciOK Crvena Zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara