Komentari na vest

INTERVJU – Dušan Mandić: Svima fali zlato zbog nas! Nema kalkulacija, hoćemo da budemo najbolji

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Srbija je zemlja vaterpola bice valjda i to zlato.
a

apis1917

pre oko 1 mesec

koliko zemalja igra ovaj vaterpolo ? Ex Yu škola,mađari,grci,Španci,Brazil,Ameri,Australija...pa tu ti medalja zagarantovana a ko gleda ? Rodbina(uža),penzioneri što gledaju sve sportove od pljuvanja u dalj do skakanja s motkom.
R

Razdvajam neznam po kucama

pre oko 1 mesec

Neverovatno glup komentar moram priznati. Cime ti mozes da se pohvalis?
i

ima 1 tim

pre oko 1 mesec

Sada, kada su defastirali VK Partizan kao najveći ili jedini rasadnik reprezentativaca, svako sledeće osvajanje bilo koje medalje, biće ogroman uspeh i dolazi vreme, kada će srpskom vatrpolu faliti medalja - možda Šapić spasi situaciju, pa napravi i privatnu reprezentaciju sa naturalizovanim Srbima. Konkretno, težak će biti put do medalje u Parizu, do zlatne, možda i nemoguć.
P

PzKM

pre oko 1 mesec

*deVastirali
M

Milošaaaaa

pre oko 1 mesec

Mislis kad ste uzimali decu iz svih klubova koji su grcali u dugovima,dok ste vi jedini bili vlasnici bazena koji ste na kraju doveli do raspada? Recept ala Tepić, Božić, Vujanić...kada otimaš najbokje igrače u zemlji i na to još dovodiš strance.
@

@Milošaaaaa

pre oko 1 mesec

I da je istina sta sada rade drugi klubovi ko pravi reprezentativce pa opet Partizan kao da ostali nemaju toplu vodu a samo Partizan ima a zapravo je obrnuto, znaci da je više do struke i znanja kako se prave igrači i sva teorija zavere tu otpada.
r

realno..

pre oko 1 mesec

smo u Tokiju izvukli izgubljenu utakmicu protiv Spanije u 1/2 i uz finale u Kranju protiv Hrvatske definitivno nasa najbolja utakmica..Ovaj tim sada ako osvoji medalju bice kao zlato