Luka Lončar i zlatni srpski vaterpolisti (©Reuters)
Luka Lončar i zlatni srpski vaterpolisti (©Reuters)

FOTO UBOD: Kako mi nedostaješ

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.08.24. | 16:38

Drugi put Hrvati gledaju kako Srbija slavi olimpijsko zlato

Neprijatno je od koga god da izgubiš u finalu, bilo kog takmičenja, a kamoli kada je poraz od najvećeg rivala, i to na Olimpijskim igrama.

Doživela je Hrvatska pre osam godina u Rio de Žaneiru da gleda srpske vaterpoliste kako slave zlato, nisu bilo ni blizu da situaciju promene u svoju korist. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, a četvorica hrvatskih asova su morali ponovo u Parizu isto da prežive.

Izabrane vesti

Hrvatska je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneru izgubila od Srbije rezultatom 11:7, fenomenalnu partiju pružio je Dušan Mandić, a kvartet iz tog sastava opet je morao da se pomiri sa činjenicom da Srbija na planeti igra najbolji vaterpolo. Marko Bijač, Maro Joković, Luka Bukić i Luka Lončar su i tada i sada bili u hrvatskom sastavu.

A, današnju fotku dana, kao i u polufinalu kada svi pokušavaju da blokiraju Dušana Mandića, napravio je Rojters. Centar Luka Lončar, povratnik u hrvatski sastav, jedna od najboljih svetskih centara, gleda ka srpskim reprezentativcima dok slave zlato.

Stihovi koji bi možda i najbolje opisali ovaj prizor su: „Kako mi nedostaješ...“

(©Reuters)(©Reuters)



tagovi

Olimpijske igreOlimpijske igre 2024Pariz 2024vaterpolo reprezentacija Hrvatskevaterpolo reprezentacija SrbijeLuka Lončar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara