Stefan Dodić (©MN Press)
Stefan Dodić (©MN Press)

Dodić nije teže povređen, uskoro na terenu

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.09.24. | 08:40

Dobre vesti iz tabora Novosađana pred nastavak sezone

Supertalentovani Vranjanac Stefan Dodić nema sreće u dosadašnjoj karijeri. Muče ga povrede, nikako da pokaže raskošni talenat. MVP juniorskog Evropskog prvenstva 2022. godine protiv Partizana u četvrtak u Superkupu Srbije bio je na terenu samo nekoliko minuta. Posle jednog propuštenog napada, ostao je u odbrani, u duelu sa jednim protivničkim igračem je stao na nogu rivalu i ostao da leži na terenu.

Nije mogao sam da napusti teren. Svi su uhvatili za glave, znajući istorijat povreda srednjeg beka. Ipak, srećom nije u pitanju teža povrede. Stradao je zglob, ali povrede nije bila teže prirode, pa će organizator Lala brzo da se vrati na teren, pauze ne bi trebalo da bude duža od sedam dana. Nije bilo u timu Vranjanac sinoć u finalu Svesrpskog kupa protiv Borca, a verovatno u taboru Lala neće rizikovati s Dodićem i za sredu kada u Srpsku Atinu stiže Partizan u derbiju prvog kola Super rukometne lige Srbije.

Izabrane vesti

Prošlu sezonu je Stefan skoro celu propustio. Počeo je u Celju, ali brzo su se u nekadašnjem šampionu Evrope odrekli njegovih usluga. Taman što se vratio na teren početkom godine u dresu Vojvodine, posle prvog meča za novi klub u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde je doživeo novu povredu. Pukao mu je mišić, pa nije igrao do kraja sezone.

I na početku pripreme nije trenirao na startu, ali se priključio saigračima. Dodić će biti spreman na terenu za start u Lige Evrope početkom meseca, a prvi rival Vojvodine je hrvatski vicešampion Nekse.

20.00: (2,95) Dankerk (8,50) Tuluz (1,55)

Voša je počela sezonu sa dva trofeja, Superkupom Srbije i Svesrpskim kupom u Banjaluci.


tagovi

RK VojvodinaStefan Dodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara