Komentari na vest

Da li se menja poredak u srpskom rukometu?

K

Kjks

pre oko 11 sati

Ima li neko u savezu da uoci nekog igraca Partizana za reprezentaciju? Zecevic, Micic, Sotic, Popovic? Micic licno odrzao cas rukometa pivotima Vose pred ocima selektora ali lepo bi bilo kad bi se to gledalo :)
C

Crp

pre oko 9 sati

Naravno da ima. Ceo savez je crno-beli. Posle jednu pobede u 10 godina,odmah svi u repku.
B

BRAVO

pre oko 12 sati

Svaka čast sudijama, retko kod nas se može reći da nikada nisu podlegli ničijem pritisku i uvek su ostali dosledni svog obraza. Za razliku od ovih preletača, koji za večeru ili gepek prodaju i obraz i sebe.
L

Limanovski

pre oko 12 sati

Bukvalno smo ih dobili u superkupu 5 dana ranije. U malo vaznijem duelu :))) cuj menja se poredak.
C

Chiske

pre oko 10 sati

Nisam gledao utakmicu pa cu se suzdrzati komentara oko sudjenje itd, ali bukv sam isto pomislio, osvojili kup em sto ima i PO na kraju, moze i Metaloplastika da uzme ligu sa 4 pozicije. Ovakvi naslovi su samo jedna blizanacka kampanja da se uzdrmaja Vosa, e sada na njima je da pokazu karakter, da ih ovo ne dotice. Bolja je Vosa sto posto ono sto sam video na finalu superkupa je to da nije bilo sudije crni bi pukli sa bar 7-8 razlike... Al dobro pisu se trofeji a Vosa ove godine vec ima 2 komada! A blizanac? Nista a? Duplo golo vec na pocetku sezone?

zzbz

pre oko 13 sati

Dobili jedan derbi u rukometnom prvenstvu posle 5 godina bukvalno, odmah 5 vesti o tom podvigu. MP niko ne pominje, pogazice i jednu i drugu ekipu...
L

Logitech

pre oko 13 sati

Da.
X

Xtro 2

pre oko 12 sati

Ne
S

Streptomicin

pre oko 13 sati

Nisam cuo da je nekad negde neko prvenstvo u bilo kom sportu reseno u prvom kolu.
-

- UZ PUNE TRIBINE -

pre oko 13 sati

Može li RK Partizan ove sezone do evropskog trofeja?
S

Sportski pozdrav

pre oko 14 sati

Saopstenja i govor mrznje iz njih,ponistava svaki dobar rad. Kao navijac Partizana sramio sam se svog kluba.
T

Toyotica sikica

pre oko 14 sati

Pa sta vi hoćete da vas partizan pusti da vam preda titulu na posluzavniku , kao što ste navikli kod blagojevića e pa nece da moze sto bi rekao rukometni sojic nas šikica
L

Lap top

pre oko 14 sati

Nisi ti navijač partizana lažno se predstavljas , idi ti kod tvog roje nas pusti na miru
B

Bingo56

pre oko 13 sati

Brate ajde vi u rukometu mi svugde, zalim dan kad sam postao navijac drzavne mezimice.
D

Dexaman

pre oko 14 sati

Jedna utakmica i već neke spektakularne najave. Rano je i pomisliti o promeni poretka, a kamoli pisati tekst o tome...
S

Stirak

pre oko 14 sati

Ne. Vojvodina ce biti sampion!
0

023 kokoška

pre oko 14 sati

Postali smo strašni ako društvo. Odigrano je prvo kolo i već govorimo o ishodu. Meni kao neutralnom posmatraču i nekadašnjem igraču je ovaj rezultat samo indikator da Partizan ima dosta energije i max želju da se "pobije" dok je Vojvodina u ovoj fazi sezone na nekih 30-50% mogućnosti. Rano je za bilo kakve procene a ne za priče o značaju "brejka". Partizan uz ovakav roster, dužinu sezone, povrede i sve što prati normalan tok stvari teško može da odigra na istom nivou celu sezonu, ali videćemo. Samo prekinite praksu odvratnih saopštenja, a vi iz Mozzarta nastavite da pratite rukomet uz opasku da bismo mi iskreni ljubitelji rukometa, voleli da se barem ovaj divni sport ne tabloidizira. Sportski pozdrav!
A

ALO BRE

pre oko 14 sati

Zasto ne pisete o drugim klubovima kao o RK , OK I VK partizan pored FK I KK partizan? Ali pricamo o ostalim sportovima samo o partizanu pisete ovo je postalo bolesno sta radite.... Niko ne postoji osim vaseg partizana jel ste vi sponzor KK Partizan ili celog JSD-a?
X

X

pre oko 15 sati

🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤