Komentari na vest

Caković u poznatom procesu: Opet Jovo nanovo

T

Tuga velika

pre oko 2 sata

Mala analiza Postanes prvak Srbije uzmes 3 trofeja.Odbranis Titulu i ligu sampiona igras daleko kao domacin od svog mesta. Onda ostanes kao šampion sa 2 igračice i uzmes neku decu pa kreces sa njima iz početka a one su bile 8 prosle sezone.Od lige sampiona se odustane naravno. TA TITULA NIŠTA NE DONOSI U SRBIJI. Mali sport.Šta da očekuju ostali koji su 5 na tabeli,koji su u nižim ligama.Prvak Srbije ostane bez ičega...Nema tima,nema evrope,nema ulaganja zbog titule.Nikoga ne zanima sto si prvak države.Boriti se za pehar.HM davno prošlo vreme.
F

FleetwoodMac

pre oko 1 sat

Pa nije da nista ne donosi. Izmuzli su od drzave i od opstine pare, budzet, kao i svake godine, i svi su imali lepe plate za cistu rekreaciju. U Evropi se videlo koliko nemaju pojma, u Srbiji liga bez briga i nema problema. Umesto da kao srednjoskolci idu na neku baustelu, u fabrike, da ciste ulice... oni sebi udesili platice kao visokoobrazovani ljudi, cak i vece od njih. Sistem vrednosti, znanja i obrazovanja potpuno obesmisljen. Napredna Srbija.
S

Sobranje

pre oko 1 sat

FleetwoodMac Kk Zvezda prosle godine predzadnja u evroligi.Fudbaleri im ne znaju za pobedu u evropi.Partizan KK Aba ligu ne moze da osvoji ni KSL.Fudbaleri im nikoga u evropi dobiti ne mogu. Za šta su onda oni sa silnim milionima eura a naspran igračica Pazove od prosle godine koje su primale do 600 e mesečno .?Kosarkasi i fudbaleri milion,dva eura tj 150 000 e mesečno.Sedi zato 1 i mani se odbojke
F

FleetwoodMac

pre oko 1 sat

Uopste me ne interesuju drugi sportovi, to ostavljam vama "strucnjacima" i za sve i svasta, popularnim "svastojedima". Ja pricam iskljucivo o odbojci. A u odbojci je sistem - dno dna, gde su na povrsinu isplivali neobrazovani, a sklonjeni su svi koji u Srbiji znaju posao. I umesto da neko to presece jednom i kaze, ovako vise ne moze, mi svake godine imamo sve gori kvalitet lige, sve vece anomalije u radu nasih "najboljih" ekipa a ceo taj bezobrazluk se sve vise i vise debelo i masno premira. Niti je ko od njih ugrozen, niti im fali dlaka sa glave. A onda bezobrazno kukaju za jos. Kao da su pare ikada ista resile. Moze neko kupiti i diplomu, dzabe kada znanja za istu nema. Ali dobro, to su vrednosti napredne Srbije... Bitno da oni sebe namire a odbojci ce uskoro da se odrzi i opelo.
S

Sobranje

pre 3 minute

FleetwoodMac Sistem je katastrofa al bez para ne moze 1994 kosarkasi Partizana imali 300 eura mesecno danas milion eura godisnje.Odbojka ostala ista u 90 i danas.Bez para nema igraca i ekipe Neka u Turskoj i Italiji daju plate 500 e mesecno nijedna nece ostati da igra.Prema tome koliko para toliko muzike tj kvaliteta.Nek klubovi daju uhovor 500 000 eto najboljih igrača u Srbiju odmah kao i Azerbejdžan ali i Turska što su ih dobili zbog para pa onda imali i svetske i evropske klupske prvake. Neka kosarka da platu 500 e nijedan stranac nece prici Srbiji.