Komentari na vest

Bugarke veliko upozorenje! Srpkinje nisu ličile na sebe, Buša i Lozo sprečile iznenađenje

b

blakii

pre preko 1 godinu

Ništa bez Terzića! Živi bili pa videli!!!
B

Blu

pre preko 1 godinu

Već smo videli, bez Tiće osvojena bronza na vnl, sa tom ekipom Terza ne bi uradio ništa.
o

odbojka

pre preko 1 godinu

Prvo i osnovno - ocajno dizanje Mirkovic. OCAJNO. Ona bi i od Egonu napravila prosecnog korektora . Kada ode Zivkovic a ona postane prvi dizac stvarno nam se lose pise. Koliko bacenih lopti na metar od mreze Tijani, koliko sporih dizanja, pogresnih odluka.. Drugo: pokusaj Italijana da vrati u zivot Mihajlovic pokazuje se kao uzaludan. Ona zeli da se namete da nadje klub, ali spora je, u polju ocajna, servis tuzno slab..Ne moze se takmiciti sa starom sobom jer je ona sada slabija igracica. Bolje bi bilo da je posla mala Uzelac ili neki drugi talenat na primacu. Ovako niko nece imati koristi. Daj Boze da gresim. Bicu sretan. Onda, pet meseci pauze Tijane Boskovic. Od aprila do septembra nije igrala. To je ogromna pauza. Ona nije u formi sto je i normalano, Igra set dobro pa set tanko. Ako ne bude nasla formu - u velikom smo problemu. Svojevremeno je veliki Ivan Miljkovic napravio istu gresku odmarao 4-5 meseci i onda trazio formu dugo. Tada je to javno priznao i nije vise ponovio gresku nikada. Onda Mina Popovic. Vec dve godine stagnira. Ni Terzic u Feneru nije uspeo da je podigne. Bolje bi bilo da je Kocic posla. Jaca je u napadu. Stevanovic i Aleksic ne mogu igrati 12 meceva, a zamena tanka,. Ako se ne nadje forma - bice velikih problema. Vec protiv nezgodnih Nemica videcemo pravo stanje stvari.
G

Gugutka

pre preko 1 godinu

Slažem se za dizanje mirković, jeste loše. Mihajlović je odigrala prvu utakmicu dobro, i prvi set danas ali je odjednom pala i to mnogo. I terzić se ponadao da će se oporaviti tokom olimpijskih, poveo je povređenu sa idejom daće proigrati, pa nije prošlo. Treba je ostaviti da odigra bar jednu sezonu u klubu pa ako je za reprezentaciju, pozvati je. Brankica je našla klub za sledeću sezonu. Nisam siguran da Uzelac ovde ima šta da traži, biće ona strašan igrač ali još je mlada. Tića nije igrala jedan mesec. Za kocić se slažem, bolja je u napadu, mislim da je bolja i u bloku.
n

neko je svetski prvak

pre preko 1 godinu

i red je dati mu malo kredita..ionako se igra 6/7 meceva vec u grupnoj fazi i nije smak sveta kada se izgubi..poraza ce biti sigurno.
I

I 3:2 je pobeda

pre preko 1 godinu

Uvek volim kada se u grupnoj fazi izgubi neka utakmica, ili se naleti na ovakav otpor. Odmah se ekipa spusti na zemlju i krene da daje sve od sebe. Ono sto se danas videlo je da ce sa Djoslom i Minkom jako tesko ici na ovom Svetskom. Bugarke znaju lepo da neutralisu Tijanu ( Evropsko 2019. grupna faza, isti mec, Tijana stalno upasivljena). Lozo sigurna, elegantna i smirena. Bice ovo dobro, treba odigrati 12 utakmica za kratko vreme- to vam je jedna polusezona u klubu
Ч

Чакарита

pre preko 1 godinu

Пошто се сад може очекивати пљувачина и критоковање свега, чисто да напоменем нешто: Девојке ће до четвртфинала играти 9 (речима девет) утакмица, дакле у случају пролаза до полуфинала и играња за медаље, то је 12 (дванаест) утакмица. Као прво, да ли сте ви свесни колико је то? Друго, видели смо код кошаркаша колико може бити штетно већ на почетку првенства газити све пред собом, па се онда у првом тежем мечу све сруши као кула од карата. Охладите мало, смирите страсти, ми смо велика екипа која је дошла по медаљу, значи идемо ПОСТЕПЕНО, корак по корак, ове утакмице се сутра већ неће више нико сећати, дајте само мало поверења у селектора и девојке.
S

SRBIJA ZAUVEK

pre preko 1 godinu

Bravo majstore za komentar
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Zasto trosite reci i vreme objasnjavanjem necega ljudima koji veze nemaju sa sportom? Blage veze!
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Sa sladjom na tehnicaru lakse i ne moze. Dok Bojana nije usla isli smo krupnim koracima ka porazu. Ne razumem tvrdoglavost trenera, i laik je video gde je problem, a on ceka sredinu 4og set da bi napravio promenu tehnicara. Tijana kicmu izlomi da pohvata sladjine lopte, iza glave ne ume da dize a lopte preko zona su spore do bola. Sa Majom ova reprezentacija je vrhunska, sa bojanom odlicna, sa sladjanom prosecna, kao sto je i muska sa jovovicem koji je upropastio jednu sjajnu generaciju.
I

IIIIlL

pre preko 1 godinu

Štedeo je Bojanu jer je imala bolove u leđima i nije bilo ni predviđeno da danas igra, jer niko sigurno nije očekivao ovako tešku utakmicu...A pored Slađe i Brankica je bila problem dobro je ukapirao da Lozo treba da igra a ne da greje klupu.