Komentari na vest

Atanasijević o teškom putu do Pariza: Sedeli smo i pitali se, da li imamo šanse?

b

bata1234

pre 1 dan

Mozda je problem i bio u tome sto ste SEDELI,.....trebalo je da IGRATE .....pa ne bi bilo pitanja da li cete ici na OI
P

Pariz 2022

pre 1 dan

2016 uzeli SV ligu .Vaterpilisti takođe i plasirali se kao prvaci na OI u Rijo.Odbojka ne..Kosarkasice 2016 kao prvaci evrope otisle na OI odbojkasi ne 2019 kada su bili prvaci Evrope.Kosarkasi kao 2 na SP idu u Pariz odbojkašice kao prvaci sveta igraju kvalifikacije i za Tokijo i Pariz.Celo leto odbojkasi igraju za Pariz.Većina povređena.Daju sve od sebe .Vi sedite ko BABE i samo negativa
B

Brundo

pre 1 dan

Nije bas da odbojka nije ispracena.Ona i kosarka su na OI najbitniji timski sportovi.Imamo sasvim korektnu grupu.Moglo je mnogo gore da bude.Sta da smo u grupi sa Poljskom, Italijom i Brazilom?Sva tri poraza u grupi i domindzenja.
Z

Zora sviće

pre 1 dan

Nije u Srbiji ispracena.Nije popularma kod nas .Kosarka je jako jako popularna. Napr Čovic je vise vremena bio na TV samo ove godine nego svi odbojkasi i odbojkasice zajedno sto su imali minuta na TV u zadnjih 20 gpdina kao gosti.Ja ne znam kada je nasa odbojkasica ili odbojkas neki trener ili predsednik kluba bio zadnji put na Tv u Srbiji kao gost u emisiji nekoj?
B

Brundo

pre 1 dan

To je zato sto je kosarka vise pracena kod muskaraca a odbojka kod zena.Muskarci vise prate sport od zena.Za decake koje treniraju neki sport prvi izbor su fudbal i kosarka.Kod devojcica je odbojka pa jedno pet praznih mesta do sledeceg sporta.
Z

Zora sviće

pre 1 dan

Brundo Marina Maljkovic je na TV svake nedelje...
B

Brundo

pre 1 dan

Pijana ili pijana?Na oca.
B

Bata Tata Mata

pre 2 dana

Igrao finale lige šampiona Bio drugi u Italiji i Poljskoj gde su ga navijaci obozavali.Sa Srbijom ima 6 medalja napr vise nego Jokic i Bogdanovic zajedno.PS oni nemaju zlato a on ima...
R

Rodman93

pre 2 dana

Režim je ugasio i odbojku. Vaterpolo je gotov, rukomet isto, a isto čeka i već je dočekala i odbojka. End. Sporta u Srbiji više nema.
K

KLJAJICEVO

pre 2 dana

Probudio si se nervozan. Probaj neko trcanje, voznja biciklom , izbaci sve iz sebe...
2

2012-2024

pre 2 dana

Bato legendo.U Parizu odigrajte najbolje što možete.Odbojka kod nas nije popularna na žalost i nema niko neka očekivamja.Svi pričaju o košarkašima. Uživajte i rasterećeno a tada smo najopasniji.
r

rea

pre 2 dana

Nema očekivanja zato što igraju užasno, da su se plasirali prošle OI, kada je ekipa bila u svom zenitu, apsolutno bi cela nacija ZAHTEVALA medalju od njih. Tada su, kao aktuelni evropski šampioni, uspeli da ne odu na OI u konkurenciji 5 i po zemalja koje igraju ovaj sport.
@

@rea

pre 2 dana

Prvi deo si upravu, ali drugi deo si lupio da si jedva ostao ziv. Odbojka se igra u ubedljivo najvise zemalja, pogotovo zenska. Kosarka nije ni blizu po tom pitanju. Mozda si pomesao sa vaterpolom.
2

2012-2024

pre 2 dana

rea Kod nas nije popularna Košarka jeste Košarkasi nisu bili u Tokiju a imali placene kvalifikacije.Zenska odbojka takođe u Srbiji nije popularan sport.
B

Basket and volley

pre 2 dana

Gde je jača konkurencija na svetskom i evropskom u odbojci il kosarci?Cak i fudbaleri igraju svi na evro i svetskom.Odbojka uvek svi.U kosarci nema toga malte ne drugi tim ide na svako svetsko i evropsko. U oba sporta se igra u celom svetu.Kod nas je ekspanzija preko BG blizanaca pa se prati evro liga.Odbojka o tome moze da sanja.Ulaganja,navijaci mediji jednostavno u Srbiji je košarka bas voli.Odbojka bas zbog kosarke i ne moze da se probije medijski.
G

Gost 29292

pre 2 dana

Hvala za sve što si dao i što ste dali Srpskoj odbojci.Napred Srbija
m

milanius

pre 2 dana

Napredna Srbija!