Milan Jovanović (©srl.rs)
Milan Jovanović (©srl.rs)

Zvanično: Jovanović Vojvodinin do 2026.

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.05.24. | 19:26

Reprezentativac Srbije se vraća u staro jato posle šest godina

Najavljeno – ostvareno, Milan Jovanović je novi-stari rukometaš Vojvodine. Posle šest godina vraća se u staro jato odakle se 2018. otisnuo put Francuske, u Tuluz, ali nije imao sreće sa povredama, pa u ovom klubu skoro da nije ni igrao.

Tim sa Slana bare je predstavio reprezentativca Srbije. U prisustvu potpredsednika kluba Marka Vujina, Jovanović se obavezao na dvogodišnju vernost šampionu Srbije.

Izabrane vesti

Levi bek je prethodnu sezonu i po pvoveo u Metaloplastici. Najavio je da se vraća rukometu. Dobio je poziv novog selektora Orlova Borisa Rojevića i bio važan šraf u dvomeču sa Španijom u baražu za Svetsko prvenstvo.

Momka iz Kruščića želeli su i Partizan i Alkaloid, ali je na kraju završio u najboljem timu u Srbiji koji je u nedelju overio 11. uzastopnu titulu, a 12. u istoriji. Na poziciji levog beka društvo će mu praviti Petar Đorđić, bivši reprzentatvac Srbije, koji je krajem prošle godine potpisao dvoipogodišnji vernost sa Vošom. Slanu baru napušta Tunišanin Mohamed Aziz Aidi kome je istekao jednoipogodišnji ugovor sa Novosađanima.

Podsetimo, osim Jovanovića, dres Lala naradne sezone nosiće još petorica novajlija – pivotmeni Branko Predović (Gorenje Velenje) i Miha Kavčić (Olimpijakos), srednji bek Žoao Pedro da Silva (ĆSM Bukurešt), levo krilo Ahmed Sesa (Al Ahli) i desno krilo Fran Mileta (Vinhorst).

Četvorica igrača su veće napustila Slanu baru, a to su trojica pivotmena – Nemanja Ratković (Partizan), Luka Rogan (Lajpcig) i Živan Pešić (Ohrid), kao i desno krilo Darko Milenković (Lokomotiva Pirna).




tagovi

Milan JovanovićRK VojvodinaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara