Komentari na vest

Srbija ima 112 putnika za Pariz: U avionu Sinančević i Bibić

j

jajajaja

pre 2 meseca

Da li slučajno može još neko da upadne na Igre? Svakako je itekako lepa cifra i treba da budemo ponosni na sve ove sportiste!!!
T

Tesko

pre 2 meseca

Jedino da u zenskom tenisu bude desetak odustanaka pa da upadne Olga Danilovic. Jovancevic je bio blizu igara ali ipak ispod crte. Meni ipak bode oci jako mali broj strelaca, samo troje, a uvek smo imali 8-10. Pritom imali su bukvalno 10 kvalifikacionih turnira. Nama 6 medaljasa sa proslih igara uopste ni ne ucestvuje na ovim igrama
H

Handball Fan

pre 2 meseca

Neverovatna brojka - 112. Svaka čast našim devojkama i momcima. Zaista je trebalo krvi i znoja da se dođe u priliku nastupati na najvećoj smotri sportista na globalnom nivou. Da bi ilustrovali ovaj podvig interesantan podatak da Srbija (od 6 mil) i Indija (od 1,5 milijardu) imaju jednak broj učesnika. Niti jedna zemlja na Balkanu, uključujući puno bogatiju Grčku i mnogoljudniju Tursku, te triput veću Rumuniju, nema veći broj sportista. Primera radi, Bugari imaju samo 47 sportista i nijednu ekipu. Od oko 200 zemalja koje učestvuju na ovim OI, Srbija je po broju kvalifikovanih sportista na neverovatnom 27. mestu. Ljudi moji trebalo se za ovo kvalifikovati, a kamoli osvojiti medalju. Ogromno bravo našim sportistima i puno sreće i uspeha na igrama.

Petar.P

pre 2 meseca

Čestitke momcima, biće to fina grupica. Nadam se da će doći i medalje.
Р

Република Српска

pre 2 meseca

Много лијепа бројка ❤️💙🤍
Р

Република Српска

pre 2 meseca

Много лијепа бројка ❤️💙🤍
B

Brundo

pre 2 meseca

I sest reprezentacija sto je mnogo ako se uzme u obzir broj stanovnika.Imamo vise reprezentacija nego sto BiH ima takmicara (5).Niko u blizem i daljem okruzenju nema vise od nas.I nemoj samo neko da kaze kako to nije bitno.I te kako je bitno koliko takmicara i reprezentacija saljete na OI.Najbitnije su medalje naravno.