(©AFP)
(©AFP)

Poruka sa Anoete: Ako Barselona plati 70.000.000 evra, dobijaju Žozea

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.02.20. | 19:42

Katalonski klub je u ozbiljnom problemu

Potvrda lekarskog tima iz Finske da će Usman Dembele pauzirati oko šest meseci naterala je čelnike Barselone da podnesu zahtev da im se odobri dovođenje jednog igrača iz Primere, a ime koje se najviše dovodi u kontekst s i dalje aktuelnim prvakom Španije je – Vilijan Žoze.

U podužem spisku imena koji danima kruži evropskim fudbalskim nebom napadač Real Sosijedada se najviše kotira jer na njegovom transferu insistira Kike Setjen zbog nekih ranijih poznanstava i saradnje koju su imali. Međutim, Barselona neće od Sosijedada dobiti ni cent popusta za Brazilca, iako je klub sa Anoete zimus bio spreman da pristane i na 50.000.000 evra za transfer u Totenhem. U situaciji kada je prelazni rok završen, Sosijedad ima jasan uslov za Barselonu – platite otkupnu klauzulu od 70.000.000 evra i Vilijan Žoze je vaš.
“Ako budu na sto stavili 70.000.000 evra ne bih imao šta mnogo da kažem“, poručio je trener Sosijedada Imanol Alguasil na konferenciji za štampu pred polufinalni meč Kupa kralja protiv Mirandesa.
“Cela priča oko Žozea poprimila je prevelike razmere. On je naš igrač i želi to da ostane. Ne znam koliko dugo bi još bio kod nas, ali sam siguran da on želi da ostane do kraja sezone“, dodao je Imanol.

Izabrane vesti

Barselonina potraga za napadačem dovela je klub do imena poput Lukasa Pereza, Lorena, Stuanija, Anhela, pa čak i Luisa Suareza iz Saragose. Ipak, Žoze je najčešće dovođen u kontekst sa Barselonom posle propalih pokušaja Totenhema, pa i Mančester junajteda da ga angažuju za cenu tek nešto veću od 25.000.000 evra.

Barselona još nije odlučila šta bi i koga bi, ali i dalje su sve karte otvorene...

Foto: (©AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara