Komentari na vest

Pazovčanke posustale u zao čas: Damama sa Tamnave slađi deo bodovnog kolača

u

uoss clan

pre 3 dana

ketici su se inace stalno pitanja sa testa dostavljala na tacni. da se ne muci da uci. pa jel i posle toliko godina neko-leko mora da ti javlja da ne moze servis sa dve ruke.
E

E moji ljudi

pre 3 dana

Ovaj komentar Jovo grobar odbojke, može se samo komemtarisati u kontekstu da Jovo sa malim budžetom već duži niz godina pravi probleme timovima koji ulažu ozbiljan novac, pa da se kaže da tako obara cenu igrača ili su ipak ti igrači u drugim klubovima precenjeni. U odbojkaškom smislu Jovo drži čas svima. Igračice sa kojima je bio osvojio titulu dve godine zaredom, pre Pazove su igrale u ekipama koje su ispadale iz Lige i te igračice niko nije hteo. Jovo uzeo i osvojio dve titule a prošle godine tri trofeja. Juče je tako đe održao čas Mirjani Musulin. Jedinstvu fali samo iskustvo, ipak su to igračice koje su prošlih godina uglavnom gubile većinu utakmica, fali im samo malo a to se videlo juče. A što se tuča Uba, sve je nekako na silu, uporedio bi sa košarkom, kao kada plej uzme loptu i sam rešava bez ideje, tako je Ub izgledao, ali sva sreća pa imaju Kazastanku.
K

Krece od 2025

pre 3 dana

Vrlo ozbiljno ulaganje u žensku kosarku u Srbiji.Sam sektor zenske kosarke ima milion e u KSS za sve selekcije reprezentacija.Plata selektorke je identična kao plata tj ugovor selektora muske ekipe čitaj 400 000 eura godišnje.Ulaganja u žensku kosarku jesu potrebna ali je i odbojka zaslužila bar deo tog kolača.Prave se ekipe sa budžetom od milion eura.Krecu TV prenosi ženskih liga .Prisvajanje termina u skolama za povecanje masovnosti ce osetiti odbojkaski klubovi.KSS radi analize odbojkaskih klubova i broj članova pogotovu u Beogradu.Odbojka je rak rana kosarke u Srbiji.Dolaskom novog rukovodstva KSS ide se maksimalno za srozavanje odbojke kao sporta sa najvise devojcica.Uostalom mi i jesmo zemlja kosarke u kojoj se odbojka pojavila niotkuda i poremetila puno toga.Ocigledno da je vraca KSS na fabricka podesavanja.Odbojkaski radnici neka vam je bog u pomoci.
R

Rradojku

pre 4 dana

jovo-GROBAR ODBOJKE