Komentari na vest

Partizanu triler u Banatu, Popović za maksimalnih 4 od 4

K

Kesten

pre 1 dan

Kakav je igrac Popovic kada poseduje samopouzdanje. Znace sta pricam oni koji su pratili i njegove partije u Obilicu i u startu mandata u Partizanu gde se sam izborio za startnog srednjeg beka kao i za Mediteranske igre. Rame uz rame je imao pricu kao Kojadinovic ali u mnogome ga je sprecila povreda koju je dugo vukao dok je ovaj drugi postao ubica. Nakon te povrede i stagniranja mu je jako poljuljano samopouzdanje ali nadam se da je ta prica iza njega i da ce ovakve partije postati rutina. Poseduje strasnu inteligenciju rukometnu i osecaj za igru kakav malo koji igrac u Srbiji ima. Dati mu vecu slobodu i pustiti ga da diriguje napadom Partizana. Malo sam stariji i iskusniji covek i verujte mi da znam o cemu pricam. Sportski pozdrav :)
#

###

pre 3 dana

Uzeti titulu na nacin koji uzima Partizan je nekom zadovoljstvo ? Svaka utakmica je zatvorena,direktan konkurent igra sa 50%. Kome treba takva liga,takav sport.
K

KB/

pre 3 dana

Partizan nije zaslužio pobedu protiv Dinama. Trebalo bi da bude sramota sudije Boričića i Markovića. Partizanu neka ova titula, koju će osvojiti, služi na čast. Prošle sezone su nam ukrali finale kupa. Kuda ide rukomet u Srbiji? Hajde svi da se sklonimo Partizanu, možda bi bilo bolje da niko ne igra, da se Partizan podeli i igra na dva gola.
&

&

pre 3 dana

Tako je to kad Partizan vodi stvari. Preuzeli su savez, sad mogu Kil i Barselona i ko god da igraju ovu ligu, oni je osvajaju. Isto kao sto je ranije bilo u svim sportovima. U domacici sve pobede, cim predju granicu, blamaze. I onda pricaju o nekim skolama fudbala, kosarke, vaterpola, a ono ko je bio iole dobar, i hteo u reprezentaciju, morao je da ide kod njih. Partizan je slika i prilika korupcije i svega pogresnog u nasem sportu u poslednjih 30ak godina.
S

Shabane

pre 3 dana

Sta places bre posle 4. kola?! Cestitas titulu u oktobru?! Idi gledaj Pink, Zadrugu, turske serije
P

Pakao

pre 3 dana

Ne nego je Partizan još koje isključenje trebao da ima, da Dinamo pobedi i sami sebi upisuju golove
K

Kratki rukav

pre 3 dana

A sudije navlacile na nerešeno, videlo se iz aviona , radili za nekog treceg
K

Klima

pre 3 dana

Uzeli vam kup na sudije ahahaahahahahaahaha pa to je najveći hit a vosa krala 10 godina I sad kao nikom nista puj pike ne važi, da je sreće da i zvezda i Šabac pojačaju budžete da se ojačaju pa da imamo srpsku ligu koja dolikuje , da svako svakog može da dobije
N

Ne lazi vise

pre 3 dana

Vojvodina krala ??? Pet puta izgovorena laz ,postaje istina. Vojvodina gazila po 10 razlike. Sta ce im sudije.
B

Banatski karlovci

pre 3 dana

Pa nego sta nego je krala pa zna se sta je jevta radio
P

Profa@

pre 2 dana

Banatski Karlovci @bot Partizana @ Šta je sa večernjom školom, zna li se nešto? Zauzećeš sve nadimke. 😂