Komentari na vest

KRAJ DESETOG DANA U PARIZU: Tih dan za naše, šou ukrao Duplantis

A

Albertoinjo

pre oko 2 meseca

Biće sve tiši dani do kraja, mi smo uzeli šta smo trebali, nismo uzeli šta smo mogli i ništa više i nećemo uzeti. Uglavnom jedna velika katastrofa za nas na ovom OI.
A

AK10

pre oko 2 meseca

Basket još jednom pokazao koliko je pretežak sport za biti dominantan, a naši to generalno uspevaju već 10 godina. Apsolutno svako svakog može dobiti u jednom meču kad krene šut. Francuzi nikad pre ovoga u svojoj istoriji nisu dobili ni nas ni Letonce, a sad počistiše obe reprezentacije. A regularni deo jedva prošli (3/4) u poslednjem kolu.
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Da se ne igra u Francuskoj ne bi bili ni u šest.
f

fontana9

pre oko 2 meseca

Ljudi sta se desava sa komentatorima RTSa ,jel se svi drogiraju.Gledam atletiku covek nije kako treba.
J

Ja 2

pre oko 2 meseca

Gledaj na Eurosportu
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Ne svidja mi se što takmičari u atletici mogu da preskoče i što biraju koju će visinu da skaču.Totalna glupost,ako jedan skače 5.50m treba svi da skaču tu visinu.tu se favorizuje najbolji.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Zajebeš se pa preceniš svoju startu visinu pa nemas plasman kad je nepreskočiš. Kontaš li ti kako to funkcioniše? Onaj ko preskoči najvišlju visinu taj je najbolji. Što bi neko ko skače 6.10 redovno počinjao na 5.40? Gde je tu logika?

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Što bi se Duplantis umarao sa 5,50 kad čovek na svako takmičenje redovno ide preko 6,10 sa pola snage ko je drugima kriv što su duduci pa moraju od početka da kreću
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Nenad1246-Znam ja kako to funkcioniše,samo smatram da nije fer.To što on može preskočiti 6.10 okači mačku od rep, ako je zaista najbolji preskočite 5.50 lagano.Nikad ne znaš šta može da se desi,koja poenta takmičenja kad on spava sat vremena i onda preskoči 5.85 i sad će opet da spava i da skače 6.00 jer mu se tako može.Zamisli da u trci na 100 metara daš nekome 10 metara i on pobedi.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa baš zato što mu se može. Kao što rekoh ako preceni sebe naudiće samo sebi ostalima to može samo da koristi.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Nenad1246-Da ne bude zabune nemam ništa protiv čoveka,poštujem sve što je uradio,nadam se da će ići na rekord.Imam neko svoje mišljenje i smatram da nije fer,isto tako i u skoku u vis,mislim on i nema konkurenciju,a ako mu se može kao što kažeš onda neka odmah skače od 6.10 i završi lepo,spakuje se i ode.
V

Vldblk9a

pre oko 2 meseca

Svaka cast Francuzima, od pocetka madjarica navlacila za letoniju, 4 bacanja im poklonila i opet dzabe. Jedini koji imaju neki smislen napad a ne divljana koju su letonci i mi igrali. Potpuno zasluzeno finale.
B

Bradurinski

pre oko 2 meseca

Bitno je da se snimi reklama u kojoj smo toliko prepotentni da čovek pomisli ovi se vraćaju sa 15+ medalja...onaj što mu pišti njegova čelična volja ne zna da li je pošao ili je došao...ne zna da li je poen za njega ili protivnika, čovek čuva rezultat na 1:0 za protivnika, onaj što će da kompletira kolekciju plemenitih metala pomogao Kinezima da i oni nekog pobede u basketu inače ne bi nikad nikog...ali neka biće ekstremno važnih turnira po Emiratima, Novi Sad Al Vahda i tako tome slično...bitno da se štucaju brkovi i da je neko najbolji basketaš na svetu a za državu za koju bi trebalo da se boriš ti pišti ali nešto srugo a ne čelična volja. Svaka čast Noletu, pokazao je ko je i šta je ovo ostalo ne vredi ni komentarisati. Strelcima takodje kapa dole.
m

ma da bre to

pre oko 2 meseca

ajde sinak malo smirela. po tebi svako ko ne uzme medalju je kanturina. jel ti mislis da protivnici ne zele da osvoje medalju? jel mislis da ce svi samo nama, nebeskom narodu, da se sklanjaju? nece sine. verovatno si se tek ispilio ili si na grbini caleta i keve. nisi u zivotu osetio sta je muka i sta znaci kad ne ide u zivotu. nego daj mama ca pljuge, daj tata za kaficu. ispisi nam, posto vidim da volis, sta si ti osvojio. koji si to ti turnir u emiratima ili novom sadu osvojio? ko je tebe zvao da snimis reklamu? koji si bre ti faktor da ti ovde nekog osudjujes? ako si klinac, onda te kapiram, ako si sprcao 30+ godina, onda te zalim najiskrenije.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Ја данима о томе пишем. Срамотна реклама са колико охолости и надобудношћу. И буквално се сви обрукали, односно пар жене остало из рекламе или да се обрукају или да узму медаљу. Мушкарци сви редом катастрофа!
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Srbija na Olimpijadi u timskim i borilačkim sportovima - Da smo najbolji, lagao nas neko...
B

Boners

pre oko 2 meseca

Imamo pet ekipa, cetiri prosle u osam, nije slabo do sad ali tesko da mozemo vise od jedne medalje u ekipnim.
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Eto Hrvata na one raspale vaterpoliste.Samo sto hrvati nece igrati kao mađari sa 20%snage. Ima da rasture one Stevanoviceve balerine 10 razlike.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Evo rasturise vas Ameri sa 10% snage, 10-3 u jednom trenutku, pri tom ste imali non stop igraca vise. Nama se zreb otvorio kao da smo nesto odigrali i idemo sa prvog mesta. Ne verujem da cemo iskoristiti, Grci nas u poslednje vreme dobijaju bez problema, jos imamo najgoreg golmana na prvenstvu.
E

Excalibur

pre oko 2 meseca

Što se medalja tiče još Španović i košarkaši,Vilagoš eventualno i to je sve. Vade nas dva zlata jer se ona najviše vrednuju. Bitan je kvantitet, ali je još važniji kvalitet odličja. S 3 zlata + još 2 medalje manjeg sjaja igre se ne bi mogle nazvati neuspešnim. E, sad čemu smo se nadali, to je nešto drugo. Jedna mala zemlja koja ne ulaže u bazične sportove ne može očekivatik žetvu medalja.
D

Drr

pre oko 2 meseca

Ne mora niko više ništa osvojiti, nek je jedini naš pravi šampion osvojio ono što mu je nedostajalo 🐐🐐
g

gosto

pre oko 2 meseca

Па шта ми све нећемо видети, води човек 7:0 и изгуби
m

mgk

pre oko 2 meseca

Izgleda da botovi nikada ne spavaju, i verno kao psi sluze svojim gazdama, pa cak i na sportskim vestima. Pa da ponovoimo jos jednom. Sistematsko unistavnje SD Partizan i vestacko uzdizanje zvezde u pojedinim sportovima kao npr. vaterpolo dovelo nas je to toga da nas madjari ometlaju kao amatere. Trazili ste, GLEDAJTE kako propadamo u svim sportovima zbog mrznje jednog coveka prema SD Partizan!
C

Chivas

pre oko 2 meseca

U prvoj rečenici si opisao samoga sebe. Provaljen si odavno...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Znamo mi da ste vi više voleli projek jedan tim reprezentacija u svim sportovima pa vam čudno kad i drugi imaju jednake uslove pa sad samo kmečite.
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Za 5 godina eto i kosarke na nivou vaterpola sad, o fudbalu necu ni da pricam, iskreno, i ne gledam nas fudbal i voleo bih da ga u Srbiji igraju amateri, videli ste Loznicu i Leskovac.
Д

Деда Жија

pre oko 2 meseca

ЕП Будимпешта 2014: Памтим како су се вратили против Црне Горе у полуфиналу и како су "одрали" Мађаре у финалу СП Казањ 2015: Памтим како су демолирали Хрватску и Италију у полуфиналу и финалу. Рио 2016: Опет невиђена доминација ... Токио 2021: неочекивано, још једно злато. Последица квалитетног рада у ВК партизан, али и подизање ВК црвена Звезда, Шапца, Крагујевца... Нико нема право да каже момцима ружну реч. Проблем јесте суштински, уништен је систем незнањем и бахатошћу ватерполисте-политичара.
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Ja ovako nesto kao ovog golmana u vaterpolu nisam video, ovaj kao da je doveden sa ulice i postavljen tu, covek blage veze nema, ovo je nevidjeno. Da primimo 63 golova u grupnoj fazi, pa ja ne znam da li je se to ikada desilo, verujem da nije? Tesko i mucno za gledanje, mnogo bedno.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Celo društvo je u padu. Ne mogu ni sportisti bolje. Medalje ne mogu da se osvoje preko veze i potezanjem pištolja.
T

Tomba bomba

pre oko 2 meseca

Nikada vise novca u sportu od drzave. Pitanje je gde taj novac zavrsava, da li u dzepovima sns bratije na celu sportskih saveza i klubova ili za pripreme sportista i sportsku infrastrukturu i ulaganje u edukaciju trenera.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Tomba bomba Problem je što mi u sportu nemamo projektno ulaganje kao što imaju sve ozbiljne zemlje nego sistemsko a projektno ulaganje je kad imaš neki plan vidiš u kojim sportovima imaš najveći potencijal za OI i tako ulazes pare to najbolje rade Amerika,Australija,Francuska,Britanija,Kina oni se ne oslanjaju na ekipe sportove nego na pojedinačne Australija,Amerika,Britanija,prevashodno Plivanje i Atletika Kina plivanje i streljaštvo Francuska Plivanje i Mačevanje.
J

Ja 2

pre oko 2 meseca

Zna se ko treba da ide. Da se ne sramoti ovako ovaj trofejni sport

ja sam realan

pre oko 2 meseca

jel ima repasaž za basketaše🙃?
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Ma opusteno, oni se spremaju za ono najvaznije, nekakve turnire necega protiv Austrije i Hondurasa, tu idu pobede i busanje u grudi, fensi brkovi, naslovi najjaci smo i mi smo ovo izmislili, itd. Sto bi uzeli medalju na OI kad ima i taj uvek neugodni European Cup, tu ce biti ponovo demonstracija sile. Nemanja Majdov i basketasi najveca razocarenja ovih OI bez ikakve dileme (i odbojkasice ce se pridruziti, ali ajde da sacekamo i taj poraz od Italije), bukvalno posle ovih nastupa ne mogu vise za ozbiljno da ih uzimam.
M

Mgk

pre oko 2 meseca

Od kad je sns sekta dosla na vlast krece ubacivanje spijuna u sve klubove iz SD Partizan. 10 godina nakon toga vidimo epilog. Skoro svaki sport je doveden na najnize grane u ISTORIJI ove drzave. Medalje osvajaju samo oni na koje sns nije imao uticaj. Kao na primer Novak Djokovic. U buducnoati cemo biti srecni ako u 12 godina (tri Olimpijade) osvojimo makar jednu bronzanu medalju. A u sportovima kao sto su vaterpolo ili veslanje cemo slaviti i sam odlazak na Olimpijadu. Zamisli koji paradoks, da unistis sve klubove cisto iz mrznje jednog coveka prema SD Partizan, a onda da nudis nagradu od cak 200000 evra za medalju.
m

ma da bre to

pre oko 2 meseca

inace u sidneju, atini i pekingu smo kidali, bas u godinama kad ste vi dominirali. sidnej zlato, srebro i bronza....atina 2004 dva srebra....peking srebro i dve bronze. sta imas na ove silne uspehe da kazes majstore?
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Osim košarkaša svi će biti zaustavljeni u 1/4 finalu
P

Prcko33

pre oko 2 meseca

Legendo vise sanse imaju odbojkasice i kosarkasice za medalju nego kosarkasi !
u

uzdah

pre oko 2 meseca

Prvi avion i kući,da se više ne sramote.
M

Miškec 990

pre oko 2 meseca

Ne vredi da se komentatiše,nema igre,nema golmana nema selektora.Imamo bolje igrače od gotovo svih na igrama.Ko je ostavio Stevanovića posle tri katsstrofalna takmičenja ? Komplet savez sa sve selektorom da podnese ostavke posle ove bruke a velika je bruka,niti je reprezentacija nova kao što se priča niti subovi igrači mladi kao što se predstavlja u javnosti,8 njihbje bilo u Tokiju pre 3 godine.
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Najjači su ovi koji govore "podmlađena" što nije tačno, to su igrači u punoj snazi koji nemaju kvalitet. Iza njih su još jači oni koji neke medalje predviđaju. Ljudi mi smo od 2021.nivo Rumunije, nismo ni druga grupa ekipa po kvalitetu, nego tu negde treća. Pa pokazala su vam takmičenja između Tokia i Pariza da smo katastrofa. Trece što se može dodat je to da ovi jednostavno nikakav napredak nemaju iz takmičenje u takmičenje, ni milimetar.
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Najjači su ovi koji govore "podmlađena" što nije tačno, to su igrači u punoj snazi koji nemaju kvalitet. Iza njih su još jači oni koji neke medalje predviđaju. Ljudi mi smo od 2021.nivo Rumunije, nismo ni druga grupa ekipa po kvalitetu, nego tu negde treća. Pa pokazala su vam takmičenja između Tokia i Pariza da smo katastrofa. Trece što se može dodat je to da ovi jednostavno nikakav napredak nemaju iz takmičenje u takmičenje, ni milimetar.
V

VISE NISMO JAKI

pre oko 2 meseca

TAKO TREBA UNISTILI PARTIZANOVU SKOLU VATERPOLA UNISTILI PARTIZAN ( smetao im) . REZIM odradio svoje.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Većina igrača je baš iz tog uništenog VK.
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Evo da objasnim ja ovom momku kako se brusi forma i tempira za oi. Posto sam slicno prosao za prvenstvo balkana u karateu za juniore. U godini u kojoj ti je najbitnije takmicenje OI sve podredjujes tome. Pravi se plan, takmicenja se selektiraju (kao djokovic) ides na odredjena takmicenja da uvezbavas slabosti i primenjujes drugaciju taktiku. A ne da ti u olimpijskoj godini bude najbitniji grand pri u monpeljeu ili evropsko (ne manje vazno) pripreme se rade bazicno i dize se kondicija. A ne ides na turnir koji se zavrsava 5 dana pre pocetka OI....
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Stvarno sramotno! Na stranu sve, ali ovo je kolaps. Stevanovicu dajte jos šanse, samo je uprskao sva takmičenja od 2021.do sada. Zanimljivo da mi nismo više ni neko ko može namučiti ove top reprezentacije, tu smo nivo Rumuna. Dovoljno ovim jačim da igraja na nekih 20% i da dobiju lagano 6-7 razlike.
H

Hjajs

pre oko 2 meseca

Golmani su nam ko drva hahahahahah
C

Crni Grom

pre oko 2 meseca

Ne moze se u vaterpolu bez dobrog golmana, neverovatno je da covek na dve sekunde do kraja baci loptu na sred terena gde nema nasih igraca i primi gol sa polovine, golmani su nam uzasni
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Ovaj partizanov trener u vaterpolu nema pojma.
B

Bozeee

pre oko 2 meseca

Igramo egal sa Madjarima i onda napravimo glupost da covek da gol na sekund do kraja sa pola terena i onda pad u formi
P

Pera genije

pre oko 2 meseca

Nije mi jasno šta se dešava sa našim vaterpolistima? Kao da su na nekim drogama? Nema igre, nema odbrane, nema napada, a golmani priča za sebe. Filipović kriminal a njegov duh se uvukao i u Mišovića.
J

JSo

pre oko 2 meseca

Iskreno,mnogo puta su nas vaterpolisti obradovali,ali ova ekipa je ocajna.
D

Djurkopiano

pre oko 2 meseca

Mu igramo bez odbrane.
G

Gennaro

pre oko 2 meseca

Sta radi nas golman na kraju poluvremena? Ovo je cist amaterizam.
G

Gostimirko

pre oko 2 meseca

Ode golman na kafu i ostavi gol prazan. Koja smo mi komedija u ovom vaterpolu. Padali su sa kvalitetom svi, ali niko ko Srbija.
N

Nislija 91

pre oko 2 meseca

Golmanov potez na 5sek pre kraja 2/4 sve govori... Prvim avionom nazad
Z

Zna se

pre oko 2 meseca

da nijedan golman nije normalan,ali mi ih imamo za izvoz koliko su retardirani ......
.

..

pre oko 2 meseca

Nama je bolje da igramo bez golmana to bi više omelo mađare kakva je ovo katastrofa šta rade ljudi
G

Gost99

pre oko 2 meseca

Nisam imao pojma da je Djilas selektor Madjarske u vaterpolu, tek sad vidim
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Zato nas i pobedjuju, on radi protiv Srbije, znas. 619 miliona ovo ono, sto ne bi pobedio Srbiju
C

Crni Grom

pre oko 2 meseca

Osecam da uzimamo medalju u rvanju
M

Mogli

pre oko 2 meseca

Pa i uzimamo. Lalović je na čelu UwW a to u borilačkim sportovima mnogo znači, kad se radi o sudijskom kriterijumu.
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Da se Micić takmiči uzeli bi zlato u 57 kg lagano. Ovako ćemo morati da se molimo da "naturalizovani" Rusi i Kavkažani urade nešto, iako je konkurencija jaka, a nijedan od naših rvača, osim Micića, nije baš u top 3 u svojoj kategoriji, da se ne lažemo. Potrebno će biti iznenađene. Do sad smo ih doduše imali samo neprijatnih, može neko valjda i pozitivno da iznenadi.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ako nastave da joj ovako poklanjaju zlata može i do pedesete da se takmiči. Jeste dobra ali nije bila toliko dobra ove igre al eto.
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Olimpijske igre su projekat,ne zove se taj među period za džabe olimpijski ciklus,za to vreme olimpijski komitet u saradnji sa sportskim savezima stvara uslove i priprema takmičenje za ovu najvažniju sportsku smotru a to kod nas ne postoji,samo CZ i PAR ulupati desetine miliona evra i populistički nuditi 200,000 evra za medalju koju nema ko da osvoji.Susedi Mađari se sa svake olimpijade vrate sa 25 do 30 medalja a nema ih ni 9 miliona a kod nas jeftin politički populizam i kurčenje bez pokrića,zato nećemo ni osvojiti više od 3 medalje.2 medalje su nam osvojili veterani kojima je ovo zadnje takmičenje,ljudi od 37 i 40 godina a šta posle njih,pita li se neko.
H

How yes no

pre oko 2 meseca

Nije me mrzelo da pogledam, nemaju Mađari od 25-30 medalja nego 20 najviše, za sad 8, nema potrebe za baš tolikim preuveličavanjem
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Sad je glavno pitanje do kraja OI hocemo li osvojiti vise od ove dve medalje?
t

teško

pre oko 2 meseca

Bilo bi dobro da Mozzart stavi kvotu neku, koliko još medalja osvajamo i koja je granica
p

pesimista

pre oko 2 meseca

tačan broj O.
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Poozbiljan fijasko od prve nedelje takmicenja, u normalnim drzavama ovo bi bilo za ozbiljnu analizu, naravno da se nista slicno nece desiti kod nas. Uzecemo 3-4 medalje i to je prosto premalo, mnogi su ovde zalutali i dosli nespremni, mnogo turista, mnogi koji bi imali potencijala ali nisu u stanju da izdrze pritisak, mnogi koji su prodavali maglu a ispostavilo se da su smesni. Iznad svih je naravno Novak Djokovic koji je institucija i pamticemo Pariz po njemu i hvala mu na tome, osim njega, malo svetlih tacaka.
s

simor8

pre oko 2 meseca

Niko ovde nije zalutao. Ne ide se na Olimpijske Igre po pozivu ili preko veze. Svaki se sportista izbori za normu i učešće svojim rezultatima. E sad, druga je stvar što mi nismo realni, pa mislimo da svaki naš sportista mora da uzme medalju čim izadje na takmičenje.
s

srkins85

pre oko 2 meseca

Stevan Micic odustao od olimpijade zbog povrede sve smo blize najgoroj olimpijade od 2008 a da li ce neko odgovarati za to ? tesko . Neki fizicki neki psihicki nisu dosli pripremljeni i eto,jedina korist ove olimpijade je sto Novak sada ima bas sve osvojeno
M

Ma da

pre oko 2 meseca

Ih, jedina korist... Najgori smo ubedljivo. Pobedite ili ste nebitni. Bukvalno Severna Koreja. Čak ni Ameri nemaju ovakav stav sa milionima i milionima uloženim u sport.
b

bgd82

pre oko 2 meseca

OK nisam sportski radnik, ali neka neko ko stvarno jeste objasni kako se forma brusi tacno i koja je psiholoska priprema, ako nam talmicari otpadaju i bez borbe i to na Igrama.
G

Goros

pre oko 2 meseca

Ponavljam Severna Koreja ti je u glavi jer te mama i tata nisu krstili.