Komentari na vest

Melisa Vargas umalo oborila olimpijski rekord! Drama, preokreti i polufinale za Tursku

S

SvrakaShearer

pre oko 1 mesec

Veliko bravo Turska!!! Nije ni malo lako ovako dizati formu, povreda prvog dizača Çansu, nekoliko igračica izašlo iz povrede (Hande, Zehra, Gizem Orge, Ilkin Ajdin...). Na kraju AirMelissa briljantno vukla, pratile su je ostale djevojke. Hande do 13, al najbitnije prijem nije previše bagovao i odmah su mogle da se razmašu i polažu raskoš svog talenta. Selektor Santareli izvanredan kao i uvijek. Veliko bravo👏
b

budibogsnama

pre oko 1 mesec

Vargas i Egonu genetski imaju prednost nad ostalima da se ne foliramo. Pogledajte njihov smec preko bloka. To zene tesko blokiraju. Zato mogu da zabijaju 30-40 u svako doba dana i noci. Boskovic je od nasih najbliza njima, ali ni ona nema taj odraz i tu snagu. Egonu ce da se nazabija poena preko nasih tehnicara i primaca tipa Lozo , Uzelac, Lazovic..,.Nazalost, na ovim OI one su mnogo jace od smusene Srbije u kojoj pola primaca nije naslo formu. Da ne idemo dalje.
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Tijana da nema snagu ko njih dve, auu tu gresis, pogledaj brzinu njenog servisa...za odraz si verovatno u pravu ali čini mi se da Tijana ima duze ruke i veće sake od Vargas
t

tesko

pre oko 1 mesec

Egonu ili Boiskovic. Pa Egonu ima bolje primace, boljeg libera, bolje srednjake. I zato je u prednosti. Tijanu ce Italijanke da pokrivaju sa dva blokera celi mec. Nece ona moci do poena, nisu Italijanke Kineskinje. Nije pitanje Tijana ili Egonu, vec koliko mogu nasi primaci u odnosu na Italijanke , pa srendjaci? Ako ne mogu - nemamo sansi .
b

buuuu

pre oko 1 mesec

E da nam je Vargas, da imamo selektora na klupi i bar jednog primaca koji moze do 13 i bar dva srednjaka. Ali mi to nemamo!
M

Melezy

pre oko 1 mesec

Taman da im se osvetimo za proslogodisnje EP. Jedva su se provukle protiv Kine ali mislim da tu i staju. Navijamo za nase da pobede Italiju, u svakom slucaju Turkinjama ce biti nemoguc posao u polufinalu. Mi ako prodjemo Italiju eto nam zlata.
Đ

Đeneral Draža

pre oko 1 mesec

Kada sam juče komentarisao kako smo ispustili Vargas a nudila nam se, neko me poklopio sa " šta će nam, igra istu poziciju kao Bošković, bolje da igra naša nego strankinja". Eto, vidimo da nam uopšte ne treba, kao da takva igračica može nekome da ne treba, šta da se Tijana povredi, ko je menja? Uvek se mi pravimo pametni, Egonu ne smeta Italiji, videće se danas sve.
I

Ivon Anderson

pre oko 1 mesec

I Danijel Pejdž ne hvala lepo Makar bili i 8 Nek igra Buša,Tijana,Maja ,Mina itd
T

Tara Tara

pre oko 1 mesec

Bolje da budemo zadnji u bilo kom sportu, nego da naturalizujemo igrace. To su reprezentacije, nisu timovi. Zato i ne gledam nasu zensku kosarkasku reprezentaciju. Stop naturalizovanju u sportu!
V

Veliki Srbin

pre oko 1 mesec

Najsmesniji od svega su mi ovi Azeri, Ceceni, Kazahstanci, Rusi i,Amerikanke td. koji nastupaju za Srbiju i ne mogu nikog, ali nikog da pobede u nijednoj kategoriji. Nema sta, isplati se biti dom za te nezbrinute, Srbija im nudi novi zivot, priliku da se takmice .
G

Goran BG

pre oko 1 mesec

Tara Tara Bravo-potpisujem Daleko im lepa kuca
i

ironija

pre oko 1 mesec

Da vidimo sad komentare kako Vargas igra sama i slične priče koje su pričane za nas u nedelju?Statistika jadno prikazuje Vargas 40 poena prva sledeca Baladin sa 11 a kod Kine čak 4 igračice dvocifrene ali opet poraz.
D

Da je nije

pre oko 1 mesec

Hrvatska Turska islo bi u 5 setova...
G

Gost 282828

pre oko 1 mesec

Da je nije. Pazi imaju po 3 pobede obe ekipe međusobni skor Hrvatice i Turska Ni jedna nema medalju sa SP i OI Turska je 2 puta bila u finalu EP Hrvatska igrala 3 puta u finalu EP Eto Turska ima tu jednu zlatnu medalju Hrvatska nema zllato Turska 20 godina ulaze u nacionalne centre imaju ih 5 Mlađe kategorije takođe ful uslovi Ogromna ulaganja u klupsku odbojku su dovela da to bude najplaceniji ekipni zenski sport danas.Popularnost odbojke u Turskoj je velika.Podiglo se na nivo muske kosarke.malte ne.Samo nasa Tijana igra za 2 500 000 e po sezoni.Jedan igrač.Oni su zaslužili da im ulaganje i vrati rezultatom Doveli naturalizovane igrače.Daju šakom i kapom IMA SE MOŽE SE Kod nas prvak odustane od lige sampiona a.nema ni gde utakmice da igra.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jel zna neko ko prati odbojku,da li Vargas ima nekih zdravstvenih problema.Jako lepa i simpatična žena.Liči mi na neku mafijašisu,em što tuče po lopti nego tuče i po onoj konstrukciji što drži mrežu,usput šuta i reklame a vidim da je i saigračice redovno udare po glavi,ponajviše Karakurt koja i sama deluje da nije sva svoja...
9

999

pre oko 1 mesec

Izgleda da ti imas ozbiljan zdravstveni problem!
S

Spasi nas

pre oko 1 mesec

I sebe idi na pecanje
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

999-Sasvim moguće.Svako ko je gledao odbojkašku utakmicu izmedju Kine i Turske zna zašto sam ostavio takav komentar,zatucani poput tebe teško mogu razumeti.
N

Nilee

pre oko 1 mesec

Iskreno da ti napisem ona i jeste jedna veoma lepa zena, a sto se ostalog tice mislim da niko ne razume sta se htelo reci ovim komentarom i pitanjem...
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Spasi nas-Jado idi pecaj ako ti se peca.Ako nemaš šta pametno da prokomentarišeš nemoj ni komentarisati.
9

999

pre oko 1 mesec

Utakmicu sam gkedo, zatucan nisam! Bas bi voleo da nam objasnis to sto si ti video a mi nismo videli!?