Komentari na vest

Ključa u srpskom rukometu: Voša ne može da dočeka Partizan na Slanoj bari

S

Svetlo

pre 7 dana

Nikad vise sljivo i milena
B

Bojan Stefan Goran

pre 8 dana

Borise podrška od tvojih Nevesinjaca ,najbolji si bez premca.💪
V

VMC

pre 7 dana

Grobari republika srpska mislite o tome !!!!!!!!
R

Romboid

pre 7 dana

Ne boj se partizane danas srpska je uz tebe, samo ti igraj hrabro se bori . . .
D

Dogovor

pre 8 dana

Restoran MIS
S

Servis toyota

pre 8 dana

E moj darkic nema više onih sa kojima si se lizao nema više i nikad vise biti neće dosta je bilo tvog mesetarenja
F

Fitnes

pre 7 dana

Darko je bio u najvećem ratu sa sljivom ovaj pričao najstrasnije gadosti za njega a sad kao ljubav , NECUVENO
G

Goat123

pre 7 dana

Jedini koji je vodio rat protiv Šljive i Milene prošlog leta je bio Darko Jevtic , Partizan je samo ovog leta završio tu priču ! A kada je Vojvodina i odnos sa bračnim parom upitanju jasno je da saradnje nikad i ni oko čega nije bilo! Savez se otvoreno stavljao u poziciju protiv Vojvodine i to cela rukometna Srbija zna! Sad je ovo sve ostalo podmetačina koja traje zadnja tri meseca i to besomučno, laž laž laž !!!
B

B.P.

pre 8 dana

Partizan više nikad neće dozvoliti blagojevicevo vreme da ga razvlačenje ponižavaju otimaju igrače za siću i ličnu korist , partizan ima navijače i sasvim je legitimno da traže karte za njih i da je obrnuto po istom principu treba da se uradi.pa zar nije super sto ce u boriku biti 4000 gledalaca pa zar ne bi bilo super da tako bude i u spensu
B

Bot Boy

pre 8 dana

Kako se za 01maj cunilo svima iz NS da ce bahata bajka da traje vecno. Para se ima, svi na po 3-4 funkcije. A onda izgubljen Kup u NS . Smena celog RSS. Smena Vujina. Rojevic kome ce na sledecu utakmicu dovesti navijace Partizana da ma provuku kroz blato. A onda i jos jedna demonstarcija sile : promenicete halu jer nam se moze . A nikoiz NS ne sme da kaze i onda se nece igrati utakmica . Ne sme se jer su zavisni od SNS i ne smeju da zucnu. Posle praznjenja 1/2 tribine za Vladu M sada ide ovo. Ali nije mi zao i nikome nije jer bahatist Jevtica je nesto cemu se moralo stati na put. Evo outa.
R

Restoran mis

pre 8 dana

Pamtimo mi te sastanke divni su to trenuci bili ,pevačica, krivonosov markic i jefta , ražanj spreman al zeka u šumi. Tad je došao savezovim autom
V

Vecernja skola

pre 8 dana

Napismen si
S

Sljivar

pre 8 dana

Sta kaze Jevto ? Jel zali sto nema Coveka sa Sljive pa da se opet igra dupli pas. Ja tebi utakmicu repkeni pare. Ti meni pare. Pratice se put novca vec iza maja stomu RSS sto u Vojvodini.
B

Bojkovcanka

pre 8 dana

Šta kaže jefta , pa ništa lpropala mu stvar kao i kod sljive
U

Upucen

pre 8 dana

Gledaj bolje kako idu advokatske usluge !!! I pazi te oluke da lepo promeniš !!! A već koji Maj čekaš , biće isti kao i do sad … crveno beli !!!
н

нс бој

pre 8 dana

Која је ово глупост.Шта нас брига колико долази гостујућих навијача,ваљда спрам наше дворане гости добију одређен број карата и то је то.Шта нпр да је Вест Хем рекао Тсц доћи ће 80.000 наших навијача,играјте на Камп Ноу.Сад Штутгарт каже цз доћиће 50.000 наших навијача.Нема логике,ово је чиста сила савеза(партизанових људи),иживљавање где могу.Нема везе,почистићемо вас на терену где год играли,прво у Бања Луци,па у Новом Саду.
0

011

pre 8 dana

Dolazi na napkatu bahatost vaseg direktora svih prethodnih godina. Neka kluba , osim one iz Sapca koje placa, koji ga uvazavaju ili cene. E zato sada moze da vidi i on i vi kako izgleda od bahatog bahatiji. I ovo je tek pocetak.
A

AR

pre 8 dana

Napred Partizan !
O

Odo u wc

pre 8 dana

🤮🤮🤮🤮🤮
H

Handball Fan

pre 8 dana

Može, neka Voša dočeka Partizan u Spensu, ali uz uslov da Partizan, kada bude domaćin, dočeka Vošu u Pioniru. Neka grmi od atmosfere na obe utakmice i neka bolji pobedi. Još bih za te dve utakmice angažovao neki ugledniji sudijski par iz Evrope. Rukometu trebaju navijači, publika, veće dvorane, mediji koji će napraviti hajp, a ako dva favorita za tron ne mogu da napune, onda šta očekivati od drugih. Ajmo Grobari da vas vidimo jeste li samo košarkaška publika ili ćete podržati i vaš rukometni klub. Isto se očekuje i od Firmaša i uopšte od grada Novog Sada. Podržite svoje. Moje su simpatije na strani gospodina Borisa Rojevića i onoga što on radi, ali ok je i ta energija Ćirkovića koja diže Partizan. Sve u svemu, neka malo i tenzije, ne mora to biti nužno loše (osim ako se ne pretera u tome). Dosta smo kao sport bili skrajnuti u zapećak, da ne kažem mrtvo more.
G

Gostgost

pre 8 dana

Tako to izgleda kad Partizan vodi stvari. Za svaku stavku ce se ici u korist Partizana, a ostali kako se snadju...
J

Jad i beda

pre 8 dana

Rivalitet u rukometu zamisli ti ljude koji prave incident na rukometu alooo bukvalno je tekvondo u ovoj zemlji postao bitniji od rukometa
D

Djordje Djukić

pre 8 dana

Borise majstore ,veliki trener i čovek 🇷🇸💪
0

011

pre 8 dana

Pa … bolji je trener
+

+

pre 8 dana

To je zato sto je Partizan ugnjeten...
B

Banja_Slatina

pre 8 dana

Kompletno JSD Partizan ne zna drugačije nego da napravi atmosferu na ivici regularanosti, da digne tenzije na maksimum, napravi pritisak na sudije i onda ako dobiju sve je regularno, ako izgube drvlje i kamenje na sudije i već se pravi atmosfera za sledeći meč koji te sudije budu sudile. Vujošević je to uveo i sad svi koriste. Duljaj, Stanojević u fudbalu, Ćirković u rukometu, Janić u odbojci prije dvije sezone psuje majku čovjeku koji mu može biti otac, Obradović je u košarci obilježio sudije sa kupa a najbolje odsuđen derbi prošle sezone. Užasni likovi i užasan sportski kolektiv.
m

metalika moj dobar

pre 8 dana

onaj vas bugarin nas izbacio sa EP sa placenim incidentom i ti nasoa da pricas nesto o navijacima, nasilju,postenju ...
R

Realno samo

pre 8 dana

Bukvalno je bogdanov usao u autobus gde su bili fudbaleri Srbije i hteo da ub*je Stojkovica i ti pricas o incidentima 😂😂 jedi sendvic.
B

Banja_Slatina

pre 8 dana

Nisam ni spomenuo navijače. Daleko je veći problem kad trener(i) i funkcioner(i) prave atmosferu linča.
Z

Zzzz

pre 8 dana

Gospoda madjija i ćoki npr. furaju samo sportsku pricu, nikad saopštenje, nikad ružna reč. A i predsednik stalno visi u Humskoj i u Areni kad igra Partizan, siroti mali panteri.
S

Stevan Kandrić

pre 8 dana

Borise Republika Srpska je uz tebe 💪
Z

Zavesa

pre 8 dana

Videćete vi sutra uz koga je Republika srpska
B

Buraz Vlado

pre 8 dana

Rep Srpske nije uz Momu Mandica ministra i sina mu Vlada. Nego je uz nekog Borisa iz Vrbasa !?!? Pa nemoj da se zaj….o Daj ne pisite ovde gluposti. Rep Srpska je uz Mandice .
G

Goat123

pre 8 dana

Ukoliko je RSS izdao licencu kao i 14 godina unazad Hali na Slanoj bari onda nema pravo da traži od domaćina da menja dvoranu i traži drugu! Toliko godina se u toj Hali igraju medjunarodne utakmice i niko nikad nije ni pomislio da iz nje iseljava rukomet. Ništa Banjica nije bez bezdnija a tek o drugim Halama da ne pričamo. Ako je stvarno predlog Vojvodine takav kakav je naveden onda je to jedino normalno rešenje. Još jedno pitanje a gde to Vojvodina podgrejava bilo kakvu atmosferu , nasuprot , gaženju Marka Vujina kao dir reprezentacije , traženja svih mogućih modela da se smeni Rojević , biranja gde da igraju , zašto Liga nije vraćena Klubovima do ovog nastupa one mukice iz Jagodine tkz direktora Lige! Sve je toliko providno …
P

Pakao

pre 8 dana

Bezbednija, jedna reč gospodine, pa onda pričajte o rukometu
D

Drvored

pre 7 dana

Pa upravo je ligu ARKUS uzeo bračni par nadaleko poznati sljivo junak iz bele knjige mapa srbije i tada darkic i markic jednu reč nisu prozborili nego su ćutali i posle ispitivali upravo sa njima eto to je istina a pritom ovaj sljivo pričao sve najgore o jevtić, ljudima se povracalo
z

zasu

pre 8 dana

Niste ni vest procitali, al vazno da se u sve razumete. U rukometu partizan ima budzet oko 100 hiljada, a vosa oko milion. Zato i tolika dominacija.
S

Slaba ti matematika

pre 8 dana

Samo golman iz Irana 150.000e godisnje. Ince traze igrace do 200.000e za ovu i sledecu sezonu.
V

Vrbas ali selo

pre 8 dana

Koliko je to plata Rojevica…
M

Mili 123

pre 8 dana

Podrska za Borisa, za najboljeg trenera u zemlji.
K

Kišica

pre 8 dana

Boris najbolji trener ahahahahaha
N

Nemanja021

pre 8 dana

Dobije ih Vosa,i zapusi im usta...
Г

Грбавица

pre 8 dana

Сезона није још ни почела а кренули сте да навлачите за ове панцере.
E

Evo primera

pre 8 dana

Kako se cjelokupno JSD Partizan izivljava i bahati u nad svim sportovima u Srbiji.

Prosečni Komentator

pre 8 dana

A bahacenje fk petokrake ne vidis?
D

Drizic Jovan

pre 8 dana

Sramota sta rade
E

Euro

pre 7 dana

A sta to radi partizan ? Traži da mu udju navijači sa plaćenim kartama , pa kad ste toliko dobri i jaki što ne date ?
Z

Zdenka

pre 8 dana

Ovo šta radi Partizan je sramotno
O

Ooooo

pre 8 dana

Bahatost na delu !!!!Dajte im odmah trofej !!!
P

PAOKara

pre 8 dana

Da nije bilo Kovida vi bi igrali drugu ligu.
Ј

Ј+хххх

pre 8 dana

Срамота,шта се ради у корист државног мезимчета, на сланој бари не може а на Бањици може

Prosečni Komentator

pre 8 dana

Drzavno mezimce je vojvodina, ima budzet u rukometu 10x veci od partizana, ali eto moze im se da traze da budu samo domaći navijaci prisutni, valjda se uplasili, šta li je vec?
C

Chiske

pre 8 dana

@Prosečni Komentator Cista laz!
@

@Prosecni komentator

pre 8 dana

Ahahahahaha.Od 1945 vi i vasa sestrica otimate,uzimate i ne daj Boze da vam se neko suprotstavi.Eto Vosa moze,malo jos eventulano Radnicki iz Kragujevca.Ostali nemaju snage.A sto se tice budzeta,samo Rumenko godisnje ima vise nego svi lokalni klubovi zajedno.Zato psttttt.
T

Titel

pre 8 dana

Koliko je ovo glupo bez navijača valjda treba da ima što više ljudi, kod nas srba sve obrnuto izgleda.
M

Molim ?

pre 8 dana

Ako je ovo jistina , bruka sporta i drzave
Z

Zemljo dembelijo

pre 8 dana

Kako moze neko da naredi gde ce neko da bude domacin ? Ustvari ,ccc...

Bojan Urosevic

pre 8 dana

Šta je bruka pa valjda sport i derbi treba da se igra pred publikom u velikoj atmosferi a ne u praznoj hali inače državno mezimce u rukomet je Vojvodina pošto ima veći budžet od cele lige zajedno finansirana od strane Srbija gas a predsednik upravnog odbora im je Bajatović lično .

Kruzic

pre 8 dana

Pa sta je sve bilo prošle sezone na slanoj bari i kako su firmasi gađali bakljama partizanove navijače i koliko je trajao meč i prekid od sat vremena a sve se videlo na tv nije ni čudo što je direktor i policija odredio da se igra u spensu . Sasvim ispravna odluka , pa setite se da su jednog veselina vujovica pogodili flašom na slanoj bari