Komentari na vest

Ivica Tucak: Pitanje je da li bi bilo lakše sa Srbijom, sad moramo da pokažemo m*da

s

seceranac65

pre oko 1 mesec

Ako izbaciš Španiju imaš zlato,ali to nećete uraditi. Tucak je napravio jako puno dobrih stvari. U početku nije išlo jer gde god bi stigao udarao je u srpski zid. Onda je došla kod nas smena generacije i počeli su uzimati zlato. Nešto se ozbiljno dešava kod nas a i u bivšoj Jugi. Kolektivni sportovi polako padaju. Na ovoj olimpijadi osim košarkaša Srbije neće više niko iz regiona uzeti medalju u kolektivnim sportovima. Daj Bože da pogrešim!
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Vecito je bila prica da ce vaterpolo da umre ako ga nastave da igraju samo Srbija, Hrvatska, CG i Madjarska. Cak su hteli da izbace vaterpolo iz olimpijskog programa za 2024, pogledajte na internetu, odluka je vec maltene bila donesena. Kao sto vidimo stvari su se promenile, tu su Italija, Spanija, Grcka, pa i Australija, SAD - e sad se mi pitamo zasto mi tonemo i zasto nas ovi drugi prestizu...
P

Prolaznik1

pre oko 1 mesec

Naši su već spakovali kofere
B

Bar Kohba

pre oko 1 mesec

Ameri su ih baš otresli i spustili na zemlju, mi smo pukli od Madjara, ali nas je Australija slicno njih Ameri demolirala. Ne znam sta bih rekao, njima je teze sa Spancima, mada ni nama nece biti uopste lako sa Grcima. Kad se sve sabere dosta nam je vaterpolo pao, a i kod njih. Crnogorci isto mnogo losiji nego nekad.
K

Komooodoo

pre oko 1 mesec

Je ali zadnjih godina mi Hrvati samo osvajamo medalje I u vaterpolu, uostalom i svjetski prvaci smo.