Jovo Caković (©CEV)
Jovo Caković (©CEV)

Caković: Da smo celu noć igrali, ne bismo iz ove sale izašli kao pobednici

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 23:11

Trener Jedinstva prokomentarisao poraz u polufinalu CEV Kupa izazivača u Lugožu

Vraćaju se odbojkašice Jedinstva iz Lugoža poražene. Iskusniji rumunski tim je zabeležio maksimalnu pobedu i tako rezervisao mesto u finalu CEV Kupa izazivača.

I pored takvog raspleta, može da se zaključi da trener ekipe iz Pazove Jovo Caković nije razočaran...

Izabrane vesti

Odbojkaški stručnjak se nada da će njegove izabranice izvući pouke iz ovosezonske evropske priče i da će im one pomoći da u budućnosti budu još bolje.

"Čestitke ekipi Lugoža na zasluženom prolasku u finale. Pred ovakvim njihovim fanovima je veoma teško igrati, posebno u situaciji u kojoj smo mi bili pre ovog meča", rekao je Caković. "Oni ne staju od početka do kraja. Za nas je ovo nova lekcija, treba da naučimo nešto što ćemo iskoristiti u nekom novom finalu, daće Bog... Možda smo mogli da uđemo u četvrti set, da pobedimo eventualno taj treći, to sam priželjkivao. Da smo igrali celu noć, ne bismo izašli iz ove dvorane kao pobednici. Utisak je da sa ovom publikom imaju osam igrača. Naravno, ne umanjujem njihov kvalitet, bili su apsolutni favoriti. To su i pokazali na terenu".

U poslednje vreme Jedinstvo igra u žestokom ritmu, utakmice su na tri dana i nema vremena za predah. U nedelju su Pazovčanke igrale za trofej u Srbiji, a već sutradan su krenule put Rumunije.

"Mi smo pre tri dana igrale težak meč u finalu Kupa. Izgubile smo tu utakmicu u pet setova... Ali, to svakako nije izgovor za današnji poraz. Kao da smo bile uspavane prva dva seta. Probudile smo se tek krajem trećeg, ali Lugož je odigrao odličan meč. Ja im čestitam na tome. Mi se sad okrećemo domaćem prvenstvu, prvo ligaškom delu, a ona i plej-ofu. Njima želim svu sreću u finalu", poručila je odbojkašica Jedinstva Mina Dragović.


tagovi

Jovo CakovićŽOK Jedinstvo Stara Pazovakup izazivača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara