Komentari na vest

Voša overila prvu poziciju, Novi Sad sve bliži povratku u Prvu ligu

B

Bravo Vošo!

pre preko 1 godinu

Drago mi je što je Vojvodina pokazala klasu. Njima pobeda nije ništa značila (prvi su, pa su prvi) i vrlo lako su mogli da puste Novi Sad, kada je već bilo jasno šta se odigrava u Kraljevu. Inače u Novom Sadu ima dosta momaka koji su prošli mladje selekcije Vojvodine. Ipak odigrali su šampionski do kraja i ostvarili trijumf, kojim su pokazali zašto su oni to što jesu - institucija srpske odbojke, a zašto su neki drugi obični mešetari. Ali neka, vratiće se i Novi Sad, pred tim mladićima je budućnost a ovim drugima vratiće se to vrlo brzo.
0

07

pre preko 1 godinu

VOŠA DOMINIRA U SVOM STILU!!!❤️🤍💪
G

Gostovic23

pre preko 1 godinu

Da postoji sad moral u OSS, penzionerski dom iz Topole bi momentalno bio izbačen iz svih takmičenja i svim akterima ovog meča bi bila propisana kazna doživotne suspenzije iz odbojke. Napisah jutros da u borbi za opstanak "kuva". Samo nisam verovao da će ovoliko očigledno to da urade. Očigledno nisu dovoljno verovali u svoj "pakleni domaći teren" sledeće kolo, i eventualnu pobedu nad Spartakom. Inače klika iz Kraljeva doživotno uprljala ime velike Ribnice.
r

razocaran sam

pre preko 1 godinu

iskreno bih voleo da na nekom od narednih seminara rec dobije neven majstorovic da nam lepo svima objasni kako u 6 utakmica sa direktnim rivalima za opstanak dobiješ 1 utakmicu i opstanes u ligi, volsebnim pobedama nad ribnicom, od cega je ova druga jos sramnija od prve (ribnicu su do sada u kraljevu jedino pobedili odbojkasi vojvodine, a jedini koji su uzeli 2 seta uz njih, bili su odbojkasi zvezde). lepo molim ligu da dogodine u propozicije uvrsti neku stavku da ekipe koje vode ex-odbojkasi koji posao dobijaju preko veza u savezu ne smeju da ispadnu iz lige. veliki poraz odbojke, i ne treba niko da se cudi sto je nasa muska odbojka tu gde jeste, i kako su je raznorazni "majstori" i kumovi iz kraljeva, koji su se godinama motali i oko reprezentacije, doveli od nivoa brace grbic, miljkovica, vujevica i gerica do ovoga sto je danas...
O

OdbojkaNS

pre preko 1 godinu

Sramota u Kraljevu! Odbojka je umrla. Svim akterima bruke nek je na čast.
G

Gost626262

pre preko 1 godinu

Na sta mislis druze? I meni je bilo poprilicno onako....
0

07

pre preko 1 godinu

Providno je bilo da su ih pustili da bi išli dalje, Ribnica nije bila toliko loša koliko su fer igrali pa ih pustili