Komentari na vest

Nedostatak iskustva zamaskiran ratničkim mentalitetom

a

auuuuh

pre oko 1 godinu

Dovoljno je da ova Zoretic bude samo prisutna, ne mora nista ni da objasnjava. Motiv puca na sve strane!
P

Peki89

pre oko 1 godinu

Vaterpolo je nas najtrofejniji sport. Za prethodnih dvadeset i tri godine nam je doneo 7 evropskih zlata, 3 svetska zlata, 2 olimpijska zlata, 3 zlata u Fina kupu i 12 zlata u Svetskoj ligi. UKUPNO 27 ZLATNIH MEDALJA, plus jos nekoliko stebrnih i bronzanih medalja. Na prethodnih 6 Olimpijada osvojeno je 6 medalja. Sidnej bronza, Atina srebro, Peking bronza, London bronza, Rio zlato, Tokio zlato. Dosla je prosla godina bez medalje, i jedva su neki docekali da ih kritikuju i da se nasladjuju njihovim neuspehom. Sta god da urade na ovom svetskom prvenstvu, pokazali su da imaju buducnost i da ih treba podrzati. Imaju pritisak prethodne generacije koja je sve osvojila, manjak iskustva s obzirom na sedam debitanata, ali nikad niko od njih nije rekao da ne moze, da je umoran, da je povredjen, i to je konstanta koja traje decenijama. Nijedan vaterpolista nije odbio reprezentacija. Momci svaka cast, samo hrabro!
p

pitanje

pre oko 1 godinu

Zasto u ovoj selekciji nema Ognjena Stojanovica? Konstatan i konkretan igrac... a iskusan dovoljno. I te kako bi bio koristan u neizvesnim trenucima meca.
d

da dodam

pre oko 1 godinu

Istina. Provereno dobar igrac godinama neopravdano zapostavljen. Uz njega i neke dole pobrojane, nema ni Dedovica, Tankosica... Ono sto je dobro jeste aktuelni tandem na sidru (Lazic, Ubovic), koji je trenutno najbolje resenje, ako izuzmemo i dalje najboljeg - Pijetlovica, koji se povukao. Bilo na momente smesno gledati nemoc Vica i Velkica na nekim ranijim utakmicama.
p

plus pitanje

pre oko 1 godinu

Tačno, a pitanje je i gde je Nikola Lukic koji takodje pokriva tu spoljnu stranu?Bile su neke priče da ga je Savic prošlog leta odstranio iz ekipe zbog incidenta sa Italijanima ali sad je tu novi selektor?
z

zacudjeno pitam

pre oko 1 godinu

Na kraju nece ispaati lose, buduci da je u danasnjem vaterpolou oko 10 ekipa ujednacenog kvaliteta i svako svakog moze pobediti... Mislim da mi mozemo imati i jaci sastav, ako imamo u vidu da ovde, uz Mandica za kojeg znamo razloge odsustva, nedoataju i Subotic, Cuk, Tanaskovic, Vuksanovic, Viktor Rasovic, pa i Vapenski i Basara... za koje bih voleo da se ponudi objasnjenje njihovog nepozovanja.
J

Just Water Polo Fun

pre oko 1 godinu

Kao i u svakom drugom sportu Srbija ima 7 miliona selektora. Verovatno bi odgovor na tvoje pitanje bio: Zato što je selektor tako odlučio ali iskreno kao i ti za neke se i ja pitam što ih neme ili pak zašto su neki tu. Čovek iznad je postavio pitanje Zašto nema Ognjena Stojanovića...jeste baš dobar igrač ali se tu slažem da su Strahinja, Radulović i Jakšić (koji sad napada levo) bolji od njega. Ćuk je prilično senka nekadašnjeg igrača bar u poslednjoj sezoni, Viktor se povredio pre prvenstva itd...Ja mislim da je trebao Marko Radović da igra da otvori desnu stranu (levoruk). Gavril Subotic kad bi smakao jedno 10 kila bio bi zver kao nekada...Bilo kako bilo Selektor je odabrao i treba to poštovati...on odgovara za rezultat.
v

vaterpolo expert

pre oko 1 godinu

Pa taj Gavril Subotic je bio najbolji igrac CZ prosle sezone i sa tih 10 kg vise. Lik plivao kao da ima 50 a ne 110 na njegovu visinu. Nesto su se Cuk i Gavril zamerili i nikad ih ne zovu . Realno nam je reprezentacija slaba, mnogim ekipama na turniru fali dosta nisilaca igre zbog povreda. Nama jedini ko moze da se prikljuci je Mandic koji igra jako lose i umesto da u 29 najbolje partije pruza on se raspada. Viktora Rasovica ne bih pominjao lik sluzi samo da pliva gore dole. Od svih u ekipi valjaju samo Rasovic, Jaksa , Radulovic ( ludu glavu ima) i mladjani gosa .
J

Just Water Polo Fun

pre oko 1 godinu

Prijatelju, Gavril Subotic je jedan od mojih favorita ali...za vrhunske igre u našoj ligi ili Evrokupu moze da igra ovako...ali za vrhunski vaterpolo sav njegov talenat zahteva dodatnu posvećenost. 10kg viska je mnogo ako hoćeš da budes Top igrac...jos je i polivalentan, moze da igra na vise pozicija cak i da upliva na 2...a to da je najvise plivao u CZ, pa bas i nije...al ok. Sto se tice Vapenskog koga neko pominje - on igra za Gruziju...Lukic nije odigrao ceo drugi deo sezone dobru utakmicu sem protiv Vuljagmenija...Kao sto rekoh...i ja bih mozda zva neke igrace Gavrila prvog i morao bi prilicno da smrsa na pripremama ;)
D

Djape45

pre oko 1 godinu

...već boj bije srce u junaka!
V

Vaterpolo

pre oko 1 godinu

Svaka cast za igru i borbenost od onog poraza protiv Rumuna ekipa podize igru.Bio je taj poraz od Spanije ali i ekipa sa Andrijom Filipom i ostalima je gubila od Spanaca u onom proslom ciklusu do Tokija.Kada se vrati Mandic bice nadam se jos bolji na ep.
М

Мојне химен

pre oko 1 godinu

Што би рекли,из ината!