Komentari na vest

INTERVJU – Uroš Borzaš: Gol karijere, probio sam barijeru, srce uvek kucalo samo za Srbiju

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Naravno da je srce srpsko junacko kucalo za Srbiju a Uros Borzas je dobar igrac.

nikosnikos942@gmail.com

pre preko 1 godinu

Podrška rukometašima! Maliciozne komentare obrišite!
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Au Brate koja prica... Ziv Bio Momak !
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Јел момак из мијешаног брака, па је зато играо за Хунгаре ил је само прихватио њиов позив?
S

Srce od kamena

pre preko 1 godinu

da ti duša bude mirna, nije iz mešovitog braka... pročitaj više puta ako nisi razumeo tekst, lepo piše da uslovi u Srbiji za rukomet nisu najbolji...
t

transfer blama

pre preko 1 godinu

Au koji blam. Ovi kao da su osvojili oljmpijadu. Uzas.
N

Nije mlad

pre preko 1 godinu

Ovaj dao neki gol u kvalifikacijama sa 23 godine i kao da je napravio uspeh, kao recimo Tijana Bosković koja je sa 20 bila prvak evrope i sveta.a sa 18 osvajala medalje na evropskom i igrala finale olimpijskih igrara.
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Prestani da smaras sa odbojkom Tijana i devojke su carice i svaka cast na tome dugogodisnji sistemski rad dao rezultat... ajde malo da damo podrsku rukometu trofejnom sportu, gde smo imali ogromne uspehe u klubskom sportu ne samo u reprezantivnom... Malo treba vremena rada sistema... ima ovo podneblje materijala dosta samo treba raditi... ne prozivati momke koji su srecni i vole ovu zemlju
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Kad god se negde vidi neki sistem to treba pohvaliti. Isto kao što su ranije generacije kritikovane jer realno su igrali preko k, kod ovih se vidi borba i kad gube, pa šta bude na kraju. I to je velika razlika, kao i ovo odazivanje svih mogućih igrača, koji dođu da su tu i povređeni, i kad ne igraju. E to je razlika.
P

Podrska!!

pre preko 1 godinu

“Ovaj” ima svoje ime i prezime i “ovaj” voli svoju zemlju, covece bez identiteta! Kao i svi ostali momci iz reprezentacije Srbije! Kako li je to sedeti sa telefonom u rukama i kometarisati neciji trud i rad? Sta si ti uradio sa 23 godine? Ovaj decko je zajedno sa ostalim igracima, ljudima u Spensu bar izmamio osmeh na lice i zbog njihove borbe na terenu, ljudi su se lepo osecali! A cisto radi znanja, 23 godine, u muskom rukometu, su “mlade godine”. Sve najbolje!