Komentari na vest

Darko Zakoč novi trener odbojkašica Partizana

G

Gost gost

pre gotovo 3 godine

ovaj dzigi u svemu kopira idola Radojicica!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Dobrodosao legendo!Nadam se da ce Partizan sada zaigrati kakav potencijal zapravo ima!Stokuci nista lose ali covek jednostavno nije za prvog trenera...Sto rece dole neko ono mazanje ociju ljudima,ko zna sta bi bilo i da li bi uopste usli u plej of da nije bilo velike Crncevic,toj devojci iskljucivo idu sve zasluge za rezultate!Sada je vreme da Nada Mitrovic i Gajic eksplodiraju iako su devojke odlicno igrale i do sada,devojke koje zaista mogu dosta,pogotovo se vidi ozbiljna razlika u igri sa ili bez Gajic!Ajmo do prve pobede u sremu,ajde devojke!Ovo je nas trenutak da se vratimo u igru!
D

Dobro

pre gotovo 3 godine

Stvarno je bio red da prevara od trenera Stokuca ode. Prosle godine se krio iza rezultata, za koji je najmanje on zasluzan. Da mu nije bilo Crncevic, ne bi video polufinala.
N

Nije prevara ali

pre gotovo 3 godine

Pa nije otišao... Ostao je kao pomoćni trener... Za šta je odličan... Ali kao prvi trener ne baš...
G

Gost dobro

pre gotovo 3 godine

stokuca nije prevara,decko radi svoje posao najbolje sto zna,na zalost ne zna, Ali nije on kriv. kriv je onaj koji ga je drzao tu!
G

Gost023

pre gotovo 3 godine

Ubedljivo najbolji srpski trener,što se odbojke (ženske) tiče
I

Idemo breeee

pre gotovo 3 godine

Zaki legenda!
V

VolleyballSRB

pre gotovo 3 godine

Bomba! Nešto su svakako morali da preduzmu, 4 poraza bez boda, plus poraz u kupu, previše je. Nisam ni znao do juče (kada sam na portalu odbojke pročitao) da je Zakoč slobodan, bio sam ubeđen da je i dalje u Albi. Ovako ne samo da je dobro što je došlo do smene, nego je i najbolja zamena dovedena. Svakako odlična vest za Partizan.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

I ja sam bio ubedjen da je u Albi,bas sam oko evropskog prvenstva citao neki tekst gde su ga hvalili kako je u Albi Blaz uz mesavinu nasih i Rumunki pravio tim koji niko nije mogao da potceni,bas je Antonijevic iz Zeleznicara dosla odande a za njih su igrala i neka dosta dobra imena poput Femke Stoltenberg,dakle covek je apsolutno super radio svoj posao i mislim da nisi ni najmanje pogresio kad si ovo nazvao bombom!Vreme je da Partizan krene silovito jer onoliki porazi i samo tri seta van kupa nisu ni blizu realni rezultati bez obzira na to sto raspored nije bio lak.