Darko Zakoč (Foto: MN Press)
Darko Zakoč (Foto: MN Press)

Darko Zakoč novi trener odbojkašica Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.11.21. | 23:44

"Jedan od naših najistaknutijih i najtrofejnijih trenera preuzeće vođstvo ženske ekipe", stoju u saopštenju OK Partizan

Čovek zvani titula je novi trener ženskog prvog tima OK Partizan. Srpski stručnjak Darko Zakoč preuzeo je klupu crno-belih odbojkašica, kako su se u klubu odlučili za promenu posle slabog početka sezone.

Sa jednim od naših najistaknutijih i najtrofejnijih trenera nema sumnje da su pred odbojkašicama Partizana mnogo bolji dani. Zakoč iza sebe ima veliki broj uspeha u srpskoj odbojci. Predvodio je užičko Jedinstvo u doba njegove najveće slave, žetvu potom nastavio u Poštaru 064, a potom i u Partizan Vizuri. U tom periodu 57-godišnji stručnjak je osvojio 13 šampionskih titula.

Izabrane vesti

Sa uspesima je nastavio i u inostranstvu, osvajao trofeje sa Konstancom, a potom i Albom u Rumuniji. Sa pet titula lansirao je ekipu iz Blaža u vrh rumunske, ali i evropske odbojke. Veliku čast dobio je pre četiri godine, kada je proglašen počasnim građaninom Blaža.

Radio je i kao selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore u periodu od 1996. do 2001. godine, ali i Rumunije od 2010. do 2012.

Odbojkašice Partizana su sezonu otvorile sa četiri vezana poraza, pa je jasno da će Zakoč morati dobro da zasuče rukave. Nema ipak sumnje da će se situacija u ekspresnom roku popraviti.



tagovi

ŽOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara