Komentari na vest

Caković na tribinama završio meč, njegove izabranice u zagrljaju! Jedinstvo izborilo majstoricu

b

boleeee

pre oko 1 godinu

Ima li ovde igracica za reprezentaciju?
"

"TS:

pre oko 1 godinu

"PSI LAJU KARAVANI PROLAZE"
č

činjenica

pre oko 1 godinu

Osmajic mnogo bolji bloker od večito favorizovane i gurane Kurtagic.
k

kimi011

pre oko 1 godinu

Toliko je bolja da Hena sa 10 utakmica manje ima gotovo 0,4 bolji prosek bloka od nje.
c

cinjenica

pre oko 1 godinu

Hena lupa blokove neugodnim Batajnicama, Novom Sadu i Indjiji dok se na utakmicama protiv Zvezde, Železničara i ostalih sa vrha tabele ne vidi. Osmajic u polufinalu plejofa 8 blokova protiv Zvezde. Hena nijednom Cleger nije izblokirala.
N

Nik15

pre oko 1 godinu

Mnogo bolje po Jedinstvo jeste da Cakovic bude na tribinama.. Ionako samo siri nervozu među svojim izabranicama i veceras da nije iskljucen, nikad ne bi pobedili.. Najbolja solucija za Jedinstvo jeste da Cakovic ne vodi petu utakmicu i tako ce imati ogormne sanse da se domognu finalne serije sa Ubom...
p

pravila igre

pre oko 1 godinu

Ne postoji drugi žuti karton u odbojci, kao takav. A ako je dobio crveni karton to bi bio kazneni poen za njegovu ekipu, bez isključivanja ikoga. Dakle jedino je mogao da dobije i crveni i žuti karton istovremeno, što bi značilo isključenje (do kraja seta, pošto je u pitanju peti, to je i kraj utakmice, trener/igrač ide u kazneni prostor), bez kaznenog poena za njegovu ekipu ili odstranjenje (kraj utakmice, trener/igrač napušta teren i ne može se vratiti), tako da molim da se obrati malo pažnja na to šta se piše.
k

kazi mi da ti kazem

pre oko 1 godinu

Cura je i napisala žuti i crveni, ili je mozda trebala da napiše crveni i žuti pa da bude po volji? Zaludnog li naroda...
p

pravila igre

pre oko 1 godinu

Cura se ispravila nakon što je komentar poslat i hvala joj na tome. Nije morala ni da ga objavi posle toga. To što si ti naišao posle 5 sati, to je tvoja stvar.