TREĆA SMENA: Kolon zadovoljan isključivo trijumfom, borba na začelju Brazileiraa

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.11.20. | 22:47

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju naredne noći

VELEZ SARSFILD – PATRONATO, 23.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Izabrane vesti

Otkako je lopta ponovo počela da se kotrlja u Argentini, Velez ne zna za pobedu, ali ni za poraz. Vezao je četiri remija, dva u Liga kupu, dva u Kopa Sudamerikani sa Penjarolom, koji su mu zbog više golova u gostima omogućili dvomeč sa Deportivo Kalijem u osmini finala. Klub iz Buenos Ajresa želi konačno da napravi iskorak, a čini se da je Patronato idealan protivnik. Izgubio je obe utakmice u Liga kupu (Urakan, Himnasija) uz pet primljenih i samo jedan postignut gol.

KOLON – SENTRAL KORDOBA, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Nema sumnje da će Kolon protiv autsajdera biti zadovoljan isključivo trijumfom koji mu garantuje prvu poziciju u grupi sa Defensom, Indepencijenteom i Sentral Kordobom posle tri runde. Naročito kada se uzme u obzir da se igra na Groblju Slonova. Sa 11 golova u poslednje četiri utakmcie Kolon deluje poprilično raspucano i želi ponovo napadački da zablista protiv ekipe koja je vezala osam mečeva bez pobede. Ipak, zanimljivo je to da je Sentral Kordoba sa 1:0 u januaru saplela Kolon u Superligi.

BOTAFOGO – BRAGANTINO, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

Okršaj davljenika, timova koji su do 21. kola sakupili po 20 bodova. Botafogo je pretposlednji, već četiri utakmice ne zna za trijumf i tim je sa najviše remija u Brazileirau, čak 11. U poslednja četiri međusobna okršaja dva puta je bilo nerešeno uz dve pobede Botafoga, a u dva navrata palo je tačno četiri gola. Nerešen ishod ostavlja oba tima u zoni ispadanja, tri boda garantuju beg iz zone ispadanja.

GUARANI – SAN LORENCO, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Guarani je velikan paragvajskog fudbala, četvrti najtrofejniji klub, ali u ovom momentu kaska dva boda za takođe ne tako dobro stojećim San Lorencom. Aboridžine i te kako brinu samo tri postignuta gola na poslednje četiri utkamice, dok je San Lorenco sa četiri pogotka takođe slabo produktivan u isto toliko duela. Poslednja tri međusobna okršaja izrodila su tri remija, dva puta bez golova, tako da ne treba očekivati goleadu u Asunsionu.

DEPORTIVO TAHIRA – GRAN VALENSIJA, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Domaći tim je lider grupe B i prava je umetnost kako je sa sedam postignutih golova uspeo da osvoji 16 od mogućih 18 bodova. Četiri od pet pobeda zabeležio je reezultatom 1:0 i nada se da će zadržati epitet jedinog neporaženog tima u venecuelanskoj eliti. Sa druge strane Gran Valensija je već ispustila 12 bodova posle šest rundi, ali je u poslednjoj utakmici savladala Monagas 2:1.

MELIPILJA – MAGALJANES, 01.00

(Fudbal, Čile 2)

Kakav nas meč očekuje u okolini Santijaga nagoveštava stanje na tabeli. Oba tima maju po 29 bodova, uz gol razliku koja se poklapa samo za jedan gol. Melipilja ima 22:17, Megaljanes gol više. Ni jedni ni drugi nisu bili previše raspoloženi u prethodnoj rundi kada su remizirali 1:1, odnosno 0:0, a remi mirnih mreža je ishod koji se ponovio dva puta u prethodna tri njihova međusobna okršaja.

KORINTIJANS - PINJEIROS, 01.00

(Košarka, Brazil 1)

Korintijans je u prve dve runde demonstrirao krizu identiteta. Prvo je slavio protiv Franke sa 109 ubačenih poena, da bi već u narednoj rundi osetio ukus sopsvenog leka. Sao Paulo ga je deklasirao 107:61. Gosti su odigrali samo jedan meč i u njemu bili nemoćni protiv Franke 80:60. Razlike u kvalitetu u Brazilu su ogromne, tako da ne bi začudilo da pukne stotka, naravno u režiji Korintijansa.

ČIKAGO BERS - MINESOTA VAJKINGS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

Domaćin ima skor 5-4, ali je u očajnoj formi, vezao je tri poraza. Minesota je bila do pre dve nedelje otpisana, ali onda se razgoropadio raning bek Dalvin Kuk koji sam nosi tim. Vajkingsi su vezali dve pobede i zadržali nadu da mogu do doigravanja. Bersi imaju jedan od najgorih napada u ligi sa neubedljivim kvoterbekom Nikom Folsom. Gosti iz Mineapolisa su u naletu, imaju ulogu blagog favorita.


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara