TREĆA SMENA: Jokić posle rekorda napada Janisov Milvoki, srpski teniseri na terenima u Melburnu

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.02.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BOTAFOGO – GREMIO, 00.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Domaćin je već prežaljen i zna se da će naredne sezone igrati u Seriji B, ali Gremio i te kako ima za šta da se bori. Pobedom bi tim iz Porto Alegrea iz zone kvalifikacija za Lbertadores došao nadomak zone koja garantuje direktan plasman u kontinentalnu elitu. To će ekipi Renata Gauša i biti glavni cilj do kraja Brazileiraa. Na poslednja četiri međusobna susreta slavio je Gremio, a Botafogo se domogao jednog jedinog gola.

BUKARAMANGA – EKIDAD, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Od starta sezone ni jedan od rivala niti postiže, niti prima previše golova – prosek je oko jednog po utakmci u obe kategorije. Ali kada na dnevni red dođe međusobni duel napadačko raspoloženje raste i obično gledamo mečeve sa tri do četiri pogotka. Na prethodna tri sva tri puta je došao tip gg3+, a Ekidad je slavio tri od poslednja četiri puta protiv Bukaramange.

LEON – GVADALAHARA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Gvadalahara je jedna od retkih ekipa koja od starta sezone u meksičkoj Aperturi ne zna za trijumf, a iza sebe ima četiri ligaška meča. Leon je nešto bolji sa pobedom, remijem i porazom posle tri odigrane utakmice. U poslednjih sedam međusobnih duela tri puta je slavila Gvadalahara uz po dva remija i pobede Leona. Najsvežiji duel pripao je Lavovima minimalnim rezultatom.

DALAS – MINESOTA, 02.30

(Košarka, NBA)

Duel dve ekipe koje se nalaze na začelju zapada i koje su za sada najmanje pokazale u svojoj konferenciji. Minesota je u prošlom duelu poražena u tesnoj završnici od Oklahoma Siti Tandera, dok su Meveriksi iz grotla neizvesnosti izašli kao pobednici protiv Golden Stejta. Luka Dončić je prikazao jednu od najboljih predstava dosadašnje NBA karijere, a Kleber je trojkom pet sekundi pre kraja rešio pitanje pobednika.

DENVER – MILVOKI, 03.30

(Košarka, NBA)

Već dva dana se priča o Nikoli Jokiću i njegovih rekordnih 50 poena protiv Sakramenta. Njegovi Nagetsi su izgubili od Kingsa, ali utisak je da srpski centar iz utakmice u utakmicu pomera granice. Videćemo kako će se bez nekolicine saigrača snaći protiv raspucanog Milvokija. Baksi su slavili četiri puta uzastopno i nijednom nisu postigli manje od 123 poena.

LA LEJKERS – OKLAHOMA, 04.00

(Košarka, NBA)

Mučio se šampion protiv autsajdera Detroita, igrao dva produžetka, da bi Lebron Džejms sa dve strele u završnih osamdeset sekundi pokazao Pistonsima ko je gazda. Novi izazivač je Oklahoma, ekipa koju su Lejkersi dobijali četiri puta u poslednjih pet međusobnih okršaja. Jezeraši se nadaju petom uzastopnom trijumfu.

KRAJINOVIĆ – HASE, 02.30

(Tenis, Australijan Open)

Srpski teniser je bez takmičarskog meča od početka novembra 2020. godine kada je poražen od Felisijana Lopeza, a pre toga je vezao još četiri neuspeha. Negativnoj seriji može da stane na put protiv 198. tenisera sveta Robina Hasea. Jedini međusobni meč odigrali su 2018. godine u Sinsinatiju kada je sa 2:1 u setovima slavio iskusni Holanđanin.

ĐERE – NADAL, 04.00

(Tenis, Australijan Open)

Na poslednja četiri meča Đere nije uzeo niti jedan set, a sada preko puta stoji jedan od najtežih prepreka u tenisu, Rafael Nadal. Nikada ranije nisu odmeravali snage, ali teško je zamisliti da 56. teniser sveta može da iznenadi drugog nosioca.


tagovi

Treća smenaInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara