Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Rašford Vas obradovao u foto-finišu

Vreme čitanja: 4min | sre. 30.12.20. | 06:45

Pogledajte ko vam je 29. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,70), rezultat 1:0

Spas je došao u poslednji čas. Za vašu veliku sreću i još jedan pogođeni fiks. Bilo je baš čupavo na Old Trafordu, jer je delovalo da će Vulvsi izdržati pritisak Đavola. Međutim, na vašu sreću javio se Markus Rašford. I to u trećem minutu sudijske nadoknade.

BRAJTON - ARSENAL (tip 2, kvota 2,35), rezultat 0:1

Mučno je bilo gledati Brajton i Arsenal, posebno u prvom delu koje bi bez problema moglo da uđe u konkurenciju za najlošijih 45 minuta ove godine u Engleskoj. Dva tima zajedno uputila su jedan udarac u okvir gola?! U nastavku tek nešto bolji fudbal i potez Mikalea Artete koji je doneo pobedu Tobdžijama. Tek drugi put u sezoni uspeo je Arsenal da veže dva trijumfa... Arteta je u 66. minutu na teren poslao Aleksandera Lakazeta umesto Martinelija, a ovaj je samo tridesetak sekundi kasnije postigao, ispostaviće se, odlučujući pogodak.

HARTS – ARBROUT (tip 1, kvota 1,18), rezultat 3:1

Tako to radi papirnati favorit. Ekipa iz Edinburga je lagano stigla do bodova protiv Arbrouta. Za ceo poduhvat im je bilo potrebno svega šest minuta. Golovi su bili delo jednog igrača, Nejsmita. Gosti su smanjili rezultat početkom drugog poluvremena, ali snage za nešto više nisu imali.

SEVILJA - VILJAREAL (tip 1, kvota 2,45), rezultat, 2:0

Sevilja se pobedom oprostila od veoma uspešne 2020. Na ispraćaju godine u kojoj je stigla do još jednog evropskog trofeja, šestog u Ligi Evrope; u godini u kojoj je obezbedila novi plasman u Ligu šampiona i glatko prošla grupu, četa Đulena Lopetegija tukla je Viljareal sa 2:0 i izjednačila se po broju bodova sa ekipom koju sa klupe predvodi Unai Emeri. Činjenica da Sevilja kod kuće nije dominantna kao u vreme kada je njome kormilario upravo Emeri, odnosno podatak da je Viljareal ove sezone izgubio samo jednom na strani (i to od Barselone), nije isticala domaćina kao favorita. Imala je čemu da se nada Žuta podmornica na Sančez Pishuanu, međutim kako je ozbiljno podbacila pre svega u defanzivi, i pritom imala nesreću da naleti na veoma raspoloženog Lukasa Okamposa - na kraju su se Andalužani potpuno zasluženo radovali.

BENFIKA - PORTIMONENSE (tip 1, kvota 1,32), rezultat 2:1

Doveden je letos iz Almerije kao zalog za budućnost. I odmah je mladi Darvin Nunjez pokazao da bi mogao da proširi krug napadača koji su se proslavili u dresu Benfike i obezbedili još jači transfer. Početak je bio sjajan, Urugvajac rođen 1999. godine, blistao je u prvoj fazi Liga Evrope. Postigao pet golova. U Primeiri mu nije išlo tako glatko, ali je mladi centarfor u večerašnjem meču protiv Portimonensea pokazao da bi na drugom frontu mogao da zablista. Postigao je jedan pogodak i nagovestio trijumf Orlova protiv fenjeraša – 2:1. Nije se Benfika pošteno ni oznojila kako bi stigla do devetog trijumfa u šampionatu i smanjila zaostatak za Sportingom na dva boda.

BARNLI – ŠEVILD JUNJATED (tip 1, kvota 2,55), rezultat 1:0

Veoma važnu pobedu u borbi za opstanak ostvario je Barnli, savladavši fenejraša Šefild Junajted - 1:0. Odlučio je pogodak defanzivca Bena Mija. Šefild je po dužini niza bez pobede na startu sezone pretekao Kristal Palas iz sezone 2012/13, dok je njegov prvotimac Oliver Burk postao igrač koji najduže posti. Ovaj momak nije osetio slast pobede ni na jednom od svojih prvih 25 mečeva u Premijer ligi. Pre njega rekord je držao Geret Bejl - 24.

VBA – LIDS (tip 2, kvota 2,20), rezultat 0:5

Lids je pružio jednu od najboljih partija ove sezone. Osvojivši bod na Enfildu pre dva dana momci sa Hotornsa nagovestili su da bi sa Semom Olardajsom na klupi možda i mogli da pronađu izlaz iz mraka u koji su upali, međutim ubrzo je stiglo otrežnjenje u vidu povratka u realnost i ove jorkširske "petarde". Bila je to klasična simultanka na Bijelsin način. Gosti su uzeli loptu pod svoje, radili šta su hteli, fino gradili akcije iz poslednje linije i iz četiri udarca ka golu u prvih 45 minuta postigli tri gola. Na kraju je bilo velikih 5:0.

PRECRTANO

BARSELONA - EIBAR (tip 1, kvota 1,43), rezultat 1:1

Španija je odavno složna u oceni, a večeras je to video i ceo svet: Marko Dmitrović je jedan od najboljih golmana Primere! Srpski reprezentativac je bio među najzaslužnijima za istorijski bod Eibara (1:1) na Kamp Nou protiv Barselona koja bez Lea Mesija očigledno nije tim od kojeg 'mali' zaziru. Konkretno, Usman Dembele ne može, niti će ikada moći da zameni Argentinca i da bude igrač na kojeg ekipa može da se osloni. Iako je dao gol, uz Brjatvajta je jedan od tragičara utakmice. Na kraju je bilo 1:1. Za mnogo pocepanih tiketa.

SAUTEMPTON – VEST HEM (tip 1, kvota 2,10), rezultat 0:0

Užasan meč odigran je u Sautemptonu. Bez golova i bez mnogo šansi. Brutalni udarac u glavu Čea Adamsa od strane Krejga Dosona iz Vest Hema obeležio je utakmicu. Vi ste verovatno grickali nokte i nadali se da će Vest Hem da postigne bar jedan gol. Propala vam je kvota 2,10.

NORIČ – KPR (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:1

Veliku nevolju napravio vam je Norič. Jedan od najvećih kandidata za ulazak u Premijer ligu kiksirao je na svom bunjištu. Mada je Norič imao nacrtan put do pobede. Posebno što je pogotkom Pukija došao pred vrata trijumfa. Međutim, KPR je stigao do izjednačenja u 86. minutu iz penala. I tu je bio kraj vaših nadanja.


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara