(©Reuters)
(©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Opet ta Legija...

Vreme čitanja: 3min | ned. 30.08.20. | 08:08

Pogledajte ko vam je 29. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

RADNIČKI NIŠ - PROLETER (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0

Proleter ne zna kako je to pobediti Radnički i tako će ostati barem još neko vreme. Real sa Nišave slomio je rivala u drugom poluvremenu nastavivši impresivan niz. Sedmi trijumf ekipe sa Čaira u poslednjih osam duela sa Novosađanima.

OPŠIRNIJE OVDE.

NAC BREDA – AZ ALKMAR II (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 6:1

Sasuli su fudbaleri Brede sve šaržere u mrežu Jong AZ-a. Breda je navikla da pobeđuje rezervni tim ekipe iz Alkmara, ali nikada nije bila ovako ubedljiva. Realizacija domaćina na vrhunskom nivou, sedam udaraca u okvir, šest lopti u protivničkom golu.

ETAR – LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:2

Malo je ekipa koje u prvenstvu Bugarske mogu da pariraju Ludogorecu, a Etar nije jedna od njih. Možda su za domaćina uspeh samo dva primljena gola protiv višestrukog uzastopnog šampiona države od kojeg je znao da prima i po pet, šest. Tim iz Razgrada vidao je rane posle eliminacije sa puta za Ligu šampiona od Mitjilanda, dok su porazi Etra nastavili da se nižu.

EL MASRI – AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:2

Od sredine 2016. godine El Masri nije pobedio tim iz prestonice Egipta, kojem je ovo bio peti uzastopni trijumf u međusobnim duelima. Posao lideru na tabeli olakšao je crveni karton Jasera u finišu prvog poluvremena. Al Ahli sa 17 bodova više od drugoplasiranog suvereno gazi ka tituli, El Masri će se boriti za opstanak pošto je iz 20 utakmica uzeo svega 21 bod.

SLAVIJA PRAG – PRIBRAM (tip 1, kvota 1,07) – rezultat 3:0

Kao što je i bilo očekivao, Slavija je impresivna na startu šampionata Češke. Dve utakmice, dve pobede, devet postignutih i nula priljenih golova. Deluje kao da se odred trenera Trpišovskog namerio da samelje sve što mu se nađe na putu ka odbrani titule. Doduše pravi izazov biće gradski rival Sparta i plzenjska Viktorija.

STRAZBUR – NICA (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 0:2

Dve odigrane utakmice i maksimalan učinak Nice. U prvoj rundi dvostruki strelac bio je inspirisani Guiri, drugu prepreku u vidu Strazbura smrvio je Kasper Dolberg, takođe sa dva pogotka. Kvota nije bila mala, ali uložen novac na ekipu sa Alijanc Rivijere i te kako se isplatio.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO:

BRAN – STROMGODSET (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:1

Iako je Stromgodset umeo krajem 2019. godine da rastavi Bran na proste činioce i da mu strap šest komada u mrežu, bio je ovo treći put u poslednjih šest međusobnih okršaja da pomenuti rivali meč završavaju rezultatom 1:1. Na papiru Bran favorit, na terenu poprilično izjednačeno, kao uostalom i na tabeli gde ih razdvajaju samo tri boda.

HAJDUK - SLAVEN (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:2

Umesto da se pridruži Gorici na čelu tabele sa tri pobede iz prve tri runde, Hajudk je dozvolio Slavenu da se šepuri Poljudom. Farmaceuti su poveli, tim iz Splita preokrenuo, da bi ekipa sa Koprivnice sprečila domaćina da zadrži maksimalan prvenstveni učinak. U prethodnih pet međusobnih duela Hajduk i Slaven su potpuno izjednačeni, večerašnji remi, nadovezao se na po dve pobede oba rivala.

KLUŽ - SEPSI (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 0:0

Razočarao je Ćiprijan Deak sa bele tačke, drugi put za tri dana. Bićemo pošteni i reći da promašen penal protiv zagrebačkog Dinama nije odlučio ko će u nastavak borbe za Ligu šampiona, ali isto tako moramo biti iskreni i kazati da bi u slučaju da je Deak pogodio sa 11 metara, Kluž gotovo izvesno i deveti put u prethodnih deset međusobnih okršaja savladao Sepsi.

OPŠIRNIJE OVDE.

LEGIJA – JAGELONIJA (tip 1, kvota 1.55) – rezultat 1:2

Branilac titule u Poljskoj prokockao je poverenje kladilaca tako što je na svom terenu dozvolio Jageloniji da ga ostavi bez bodova. Gosti su na odmor otišli sa dva gola suficita, a u nastavku duela domaćin je jedino uspeo da prepolovi zaostatak. Statistički Legija je bila znatno dominantnija, ali je protivnik koristio svoje šanse.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara